Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 45 από 45

Θέμα: Αγορά E36

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα διαφωνήσω για την γνώμη σου περί Opel... Είναι πολύ πιο ψηλά απ'οσο φαντάζεσαι η εταιρία... Δεν ξέρω γιατί έχεις τέτοια άποψη όμως επέτρεψε μου να διαφωνήσω... Είναι κλάσης ανώτερα αυτοκίνητα από τα κουVAG, πιο αξιόπιστα που πλησιάζουν ακόμα και Ιάπωνες και με την Γερμανική ποιότητα... Είναι εκτός θέματος ομως γι αυτό ας μην μπω σε λεπτομέρειες και αλλάξει η συζήτηση...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

2. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

Stunt Mike (07-03-16)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα διαφωνήσω για την γνώμη σου περί Opel... Είναι πολύ πιο ψηλά απ'οσο φαντάζεσαι η εταιρία... Δεν ξέρω γιατί έχεις τέτοια άποψη όμως επέτρεψε μου να διαφωνήσω... Είναι κλάσης ανώτερα αυτοκίνητα από τα κουVAG, πιο αξιόπιστα που πλησιάζουν ακόμα και Ιάπωνες Είναι εκτός θέματος ομως γι αυτό ας μην μπω σε λεπτομέρειες και αλλάξει η συζήτηση...
    Έτσι ακριβώς Ηλία. Συμφωνούμε σ'αυτό απόλυτα
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα διαφωνήσω για την γνώμη σου περί Opel... Είναι πολύ πιο ψηλά απ'οσο φαντάζεσαι η εταιρία... Δεν ξέρω γιατί έχεις τέτοια άποψη όμως επέτρεψε μου να διαφωνήσω... Είναι κλάσης ανώτερα αυτοκίνητα από τα κουVAG, πιο αξιόπιστα που πλησιάζουν ακόμα και Ιάπωνες και με την Γερμανική ποιότητα... Είναι εκτός θέματος ομως γι αυτό ας μην μπω σε λεπτομέρειες και αλλάξει η συζήτηση...
    όχι φίλε μου ίσως να μην το γραψα σωστά, δεν μίλησα για τα οπελ γενικά απλά ένα οπελ του 90 ή χοντα ή νισαν είναι πολύ χειρότερα από bmw mercedes αντιστοιχης χρονολογίας. Αν μπεις σε αλμέρα, σιβικ, αστρα,κορσα κλπ και σε ίδια χρονολογίας την διαφορά την καταλαβαίνεις.
    Αλλά ξεκαθαρίζω ότι δεν είπα για εταιρείες γενικά αλλά για μοντέλα εκείνης της εποχής που τα στανταρ ήταν πολύ διαφορετικά.
    Χωρίς κακίες

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimis_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    όχι φίλε μου ίσως να μην το γραψα σωστά, δεν μίλησα για τα οπελ γενικά απλά ένα οπελ του 90 ή χοντα ή νισαν είναι πολύ χειρότερα από bmw mercedes αντιστοιχης χρονολογίας. Αν μπεις σε αλμέρα, σιβικ, αστρα,κορσα κλπ και σε ίδια χρονολογίας την διαφορά την καταλαβαίνεις.
    Αλλά ξεκαθαρίζω ότι δεν είπα για εταιρείες γενικά αλλά για μοντέλα εκείνης της εποχής που τα στανταρ ήταν πολύ διαφορετικά.
    Χωρίς κακίες
    παρα πολυ καλα τα λες .
    ετσι οπως το διατυπωνεις τωρα ναι και εγω μαζι σου και δεν νομιζω να διαφωνει και κανενας
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

6. The Following User Says Thank You to LEONIDASKAL For This Useful Post:

dimis_gr (07-03-16)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τότε έβγαλα λάθος συμπέρασμα... Έτσι συμφωνω κι εγώ... Για τις χρονολογίες εκείνες μόνο το Vectra θεωρώ αξιοπρεπές αυτοκίνητο και το Astra... Όσο για Honda, Nissan, Mitsubishi, Seat κλπ εγώ πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια άρχισαν να κατεβαίνουν από τα δέντρα και να προσαρμόζονται κάπως...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP