Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Θέμα: Πόσο πωλείται 320i, cabrio, με ...0 χλμ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    6 χρονια μετα(με ληγμενη εγγυηση) και σου αλλαζουν μοτερ???

ποιον εβαλες δικηγορο και φοβηθηκαν τοσο πολυ???

εγω που εχω 2008 μοντελο Ε60(πρωτος ιδιοκτητης εγω), εδω και 3χρονια παρουσιαζει θεματα το αυτοματο σασμαν και το μονο που δεχτηκαν(χωρις δικηγορο) ηταν να μου κανουν εκπτωση 50% στην τιμη της αντικαταστασης με καινουργιο σασμαν (ανακατασκευης στην ουσια) στο πλαισιο της εξυπηρετησης πελατων σε προγραμμα good will.....κοστος???...μετα την εκπτωση,περι τα 4.000 ευρω!!!
    Γνώμη μου Αρη, τουλάχιστον μια τηλεφωνική επικοινωνία με την δικηγόρο (που δεν είναι και πολυ μακριά από Λάρισα) αξίζει τον κόπο. Να δεις αν μπορεί να βγάλεις άκρη μια και καλή και να μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Μπορεί να υπάρχει δυνατότητα να παει το θέμα αναδρομικά και να ακηρωθεί το good will, αν το αυτοκίνητο δεν ήταν fit for purpose (δεν ξέρω την ελληνική ορολογία...¨ ) οπότε μήπως και πάρεις τα λεφτά σου πίσω?!?
    Αν δε, έχεις ακόμα πρόβλημα...τότε μπας και σου το ξανα-αλλάξουν δωρεάν φυσικά.

Απλά σκέψεις κάνω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 07-03-16 στις 14:07
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

2. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

aristent (07-03-16)

Rides
    0

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP