Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 45

Θέμα: Αγορά E36

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LEONIDASKAL Εμφάνιση μηνυμάτων
    εεεε οχι και celica που πας στην εθνικη και τριζουν τα παλιοπλαστικα ,και σιγα την διαφορα που εχει το 18αρι με ενα 318 . 5 ιππους νομιζω .εκτος και αν μιλας για το tsport το οποιο ειναι πολυ ακριβοτερο απο ενα ε36.
    το βαλαντιο σου ΦΤΑΝΕΙ για ενα 36αρι και πιοτικα δεν θα βρεις ευκολα ανταγωνιστικη επιλογη
    ευχομαι να με ακουσεις και δεν θα βγεις χαμενος
    σαν πρωτο αμαξι τι θα μου προτεινες??

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Έχεις σκεφτεί το FORD Fiesta 1.25 μοντέλο του 1999 με 75 άλογα; Έχει καλό κινητήρα με αρκετά άλογα να κινείσαι με άνεση και πόλη και εθνική οδό. Είναι και οικονομικό. Μπορείς να βάλεις και 3 φίλους να πάτε ταξιδάκι. Το πήραμε στη μαμά πριν 9 μήνες, το οδηγεί και ο αδερφός μου κάθε μέρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
    E30 318i

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επίσης το Opel Corsa 1.4 είτε το 8βάλβιδο με 82 αλογα (1994) ή το 16βάλβιδο με 90 άλογα (απο 1996 νομίζω και μετά)

Προσωπικά είχα το 1,4Si Joy με τους 82 ίππους μοντέλο του 94.
    Καταπληκτικό!!!
    Σπιρτόζικο, γεροδεμένο, ανθεκτικό (αφού άντεξε στροφές με χειρόφρενο, χωματοδρόμους στη λίμνη Κερκίνης, off road διαδρομές στο χώμα προς Παρανέστι, τα χιόνια του Πηλίου, τις παρακάμψεις πάνω από πετρόδρομους δίπλα από ρυάκια λόγω μπλόκων αγροτών ΚΑΙ τότε , περάσματα πάνω από ρηχή αμμουδιά στη Λευκάδα και φυσικά τη διαδρομή Αθήνα-Βόλος-Βελεστίνο-Λάρισα-Δράμα σε τακτική βάση "μαζεύοντας" μέχρι και 7.000 χλμ σε ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!....) το πήγα παντού!
    Και οικονομικό στη συντήρησημ αφού παρά την "απάνθρωπη" μεταχείριση δεν χαλούσε!!!

Δυστυχώς το πούλησα το 2001, γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα όταν έφυγα Αγγλία.
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα εχει την ευκαιρια να το μετανιωσει καλο αυτο.
    Γιατι αν παρει καροτσακι σουπερμαρκετ με 150 αλογα στα 18 κινδυνευει να μην μπορεσει να κρινει την επιλογη του αργοτερα.
    Το 316 ειναι αριστο για πρωτο αμαξι.
    Μαθαινεις να οδηγεις αμαξι με κινηση στο σωστο αξονα με ασφαλεια.
    Αργοτερα εχεις ενα καρο επιλογες να το κανεις κτηνος κ να τα ξηλωνεις τα σχιστοματικα.

Εμενα μονη μου ενσταση ειναι η ελλειψη esp στο Ε36 που θεωρω οτι ειναι απαραιτητο για να ταξιδευεις ξενοιαστα στα πρωτα πισωκινητα βηματα.

Αν ειναι Ε36 ας ειναι απο τα τελευταια με asc.
    συμφωνω!!! είναι πολύ καλο αυτοκινητο δεδομενης της ηλικιας του και της τιμης που πωλειται τωρα. εχω δει πολλα στο δρομο καλοδιατηρημένα και τα χαζευω και δεν είμαι ο μονος .μην ξεχναμε ότι στα νιατα του το 316 κοστιζε καποια εκατομυρια και σε εμφανιση,ποιοτητα και ασφαλεια δεν εβρισκε ευκολα αντιπαλο. το ιδιο σασι εκτος απο 316 εβγαινε και σε Μ3(286-321 αλογα),που αποτελουσε εναλλακτικη στην αντιστοιχη 911 της εποχης . το σαλονι με την οδηγοκεντρικη θεση οδηγησης πολύ δυσκολα το βρίσκεις σε σημερινα αυτοκίνητα όπως και εξοπλισμο σαν το κλιματρονικ(εν ετη 1996 ,τα περισσοτερα αυτοκίνητα δεν ειχαν καν κλιματισμο), το συστημα ελεγχου ευσταθειας ASC+T κ.α εκτος των αλλων μπορεις αργοτερα να το φερεις στα μετρα σου κανοντας μια μετατροπή ειτε τοποθετώντας ένα μεγαλυτερο μοτερ ειτε τουρμπιζοντας το υπαρχον μοτερ. σε μια ενδεχομενη στραβη ενας κινητήρας κανει 200 ευρω και αγοράζεις ελαφρως τρακαρισμενο για ειδη φανοποιας και αλλα ανταλλακτικα για 600 ευρω. πιο κατω, βαζω ένα βιντεο που βρηκα απο τα πολλα ,που αφορα συναντήσεις σε ξενες χωρες αποκλειστικα για ε36.

5. The Following 6 Users Say Thank You to dark knight For This Useful Post:

ghost-rider (06-03-16), HLIAS - E36 (06-03-16), isou (06-03-16), I_MNL (06-03-16), LEONIDASKAL (06-03-16), mitsimotsis (06-03-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

Το 36 μου το πήρα όταν ήμουν 18 χρονών. Έφτασα 31 και το έχω ακόμα.. Θα το σκεφτώ πάρα πολύ για να το αλλάξω. Ελπίζω να σε κάλυψα με αυτό. Α, ξέχασα να πω, είναι 1600 και δεν είναι καθόλου "ψόφιο" όπως πολλοί είπαν...

7. The Following User Says Thank You to VasilisG85 For This Useful Post:

mitsimotsis (06-03-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αλλά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να βρεις τέτοιο αυτοκίνητο καλοσυντηρημένο. Και αν θα βρεις η τιμή του δεν θα είναι 2 και 2,5 χιλιάρικα...

9. The Following User Says Thank You to VasilisG85 For This Useful Post:

mitsimotsis (06-03-16)

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsimotsis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ε36 18αρι νομιζω το ξεκαθαρισα ,και 16δεν ειναι ασχημο
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

11. The Following User Says Thank You to LEONIDASKAL For This Useful Post:

mitsimotsis (06-03-16)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LEONIDASKAL Εμφάνιση μηνυμάτων
    ε36 18αρι νομιζω το ξεκαθαρισα ,και 16δεν ειναι ασχημο

Και αν μπορείς ανέβασε λίγο το ποσό για την αγορά, θα βρεις πολύ καλά αυτοκίνητα με 3000-3500¤...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

13. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

mitsimotsis (06-03-16)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsimotsis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπως καταλαβαίνεις, το αγαπημένο μας BMW είναι το Ε36. Αν δεν υπήρχαν τεκμήρια και παράλογα τέλη κυκλοφορίας, το 320i του 1997 ή 1998 θα ήταν το ιδανικό, καθώς έχει υπερπλήρη εξοπλισμό για την εποχή του και τον μικρότερο 2λιτρο 6-κύλινδρο σε σειρά κινητήρα (άρα βελούδινη λειτουργία).

ΑΛΛΑ, επειδή τα πραγματα είναι δυστυχώς αλλιώς, το BMWδο-γκρουπ μας συμφωνεί στο εξής
    θα πάρεις το καλύτερο 36άρι που μπορείς να βρεις στα λεφτά που μπορείς/είσαι διαθετημένος να δώσεις, κατά προτίμηση 318 ή αλλιώς 316.
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

15. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

mitsimotsis (06-03-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλε μου θα ξανγράψω και θα πω πάρε αυτό που σου αρέσει γιατί αλλιώς δεν θα σαι ευχαριστημένος και θα ψάχνεις ευκαιρία για αλλαγή ή να αρχίσεις να πετάς χρήματα για να το κάνεις σαν αυτό που ήθελες όποτε πάλι χαμένος.

Το μπατζετ σου δεν το ξέρω αλλά γενικά ψάχνεις αμάξια που θέλουνε συντήρηση και τα Bmw δεν είναι και τα οικονομικότερα αλλά το 20ετίας δεν θα έιναι κάτι φοβερό. πιστεύω. Απο κει και πέρα κάτι όπελ κατι τέτοια του 2000>... τα θεωρώ αυτοκίνητα ''τράκαρες πέθανες'' μην τρελαθούμε οπελ του 94 κα ινα βάζει και 3 άτομα να πάει ταξίδι.
    Οκ και μεις έχουμε ένα τέτοιο αλλά για τα απαραίτητα μέσα στην πόλη γιατί είναι καρυδότσoυφλα. Και λογικό είναι οπελ του 94 ή κάτι παρόμοιο με bmw του 95+ to bmw να είναι έτη φωτος μπροστά σε ασφάλεια και σε όλα

Η άλλη λύση είναι μαζέυεις και πέρνεις κάτι καλύτερο ότι και αν ειναι αυτό

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP