Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 45

Θέμα: Αγορά E36

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπερβαλεις λιγακι...οχι και ταφος τα 3λιτρα η γενικα τα bmw υψηλου κυβισμου...απλα σε μια bmw παιζει σημαντικο ρολο και ο οδηγος στο να μπορει καποιος να κινηθει γρηγορα,εστω και με 316...
    Έτσι ακριβώς!
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

2. The Following 2 Users Say Thank You to I_MNL For This Useful Post:

E60_Arkadia (04-03-16), VasilisG85 (05-03-16)

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

αντε παλι...... μακρια θα το παμε το πραγμα
    λοιπον η φιλοσοφια της bmw εδω και χρονια και διορθωστε με αν κανω λαθος ειναι η μακρα αντοχη και διαρκεια ενος κινητηρα.
    θες αλογακια σου λεει .....παρε κυβικα και λιωσε του την ψυχη. αν δεν εισαι σιδεροφαγος και εισαι σωστος στην συντηρηση θα παρεις ενα μοτερακι που θα βγαλει πολλα χιλιομετρα
    τι να πουμε τωρα. εχουμε δει ολα τα γρηγορα μοτερακια και μετα απο καμια 200 χιλιαδες χιλιομετρα .............ενω το bmwδακι ρολαρει ακομα με αξιοπρεπεια
    παντα φυσικα με σωστη συντηρηση και επισκευη ετσι. τι να τα κανω τα τουρμπο και τα πολυστροφα οταν τιναζουν πεταλα και βροντανε σαν ξεκουρδιστα ρολογια
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

4. The Following 2 Users Say Thank You to LEONIDASKAL For This Useful Post:

HLIAS - E36 (05-03-16), mitsimotsis (05-03-16)

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

και θα κλεισω το θεμα ξαναπιανωντας το απο την αρχη με μια ιστορια ενος φιλου που με ακουσε πριν 2 χρονια.
    ξαχνωντας για αυτοκινητο βρηκαμε ενα ε36 318 ι . Μ PACK ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ 97 .κοστος αγορας 2200 ευρω.σημερα.... ξοδευωντας αλλα τοσα περιπου εχει ενα πανεμορφο αμαξι σε πολυ καλη κατασταση με ενα μοτερακι σκυλο ,χωρις πολλα εξοδα συντηρησης
    τι αλλο να πουμε. τοσα ειχε τοσα ξοδεψε και αν σημερα το δωσει το κοστος αγορας το πιανει για πλακα

6. The Following User Says Thank You to LEONIDASKAL For This Useful Post:

I_MNL (04-03-16)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsimotsis Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα σε όλους...Όπως έχω αναφέρει σε πιο παλια συζήτηση,το καλοκαίρι γίνομαι 18 κ από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θέλω να έχω το πρώτο δικό μου αμάξι...είχα κάνει κάποιες σκεψεις για e30 τις οποίες απέρριψα...Στην παρούσα φάση σκέφτομαι κανένα e36 1600cc και να φάει βελτίωση...Ποια η γνώμη σας ως γνώστες??αξίζει??Μήπως λόγω βάρους το αμάξι δεν λέει κ πολλά??Είμαι όλος αυτιά κ περιμένω απαντήσεις...Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Φίλε mitsimotsi, έχουν ειπωθεί πολλές χρήσιμες γνώμες μέχρι τώρα. Σκέφτηκες τίποτα για να πάρεις;
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

8. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

mitsimotsis (05-03-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μαγκες καλα τα λετε κ σας ευχαριστω ολους εναν εναν ξεχωριστα...μετα απο αυτα π ακουσα καταλαβα τι παιζει με τις BMW...απλα δν πιστευω οτι ειναι για πρωτο αμαξι κατι τετοιο...εχω σκεφτει πολλα αμαξια πολλες μαρκες αλλα αυτο π εχω καταλαβει ειναι οτι για ΚΑΛΟ αμαξι πρεπει να δωσεις απο 3 χιλιαρκιακια κ πανω...ενω εγω υπολογιζω 2 το πολυ...τωρα κοιταζω Toyota Celica T18(αν και ιαπωνικο) γτ εχω ακουσει καλα λογια για το μοτερ του...ρωτησα κ σε Celica forums αλλα δν πηρα απαντηση...εαν θελετε κ μπορειτε πειτε μ τι παιζει με αυτα

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπερβαλεις λιγακι...οχι και ταφος τα 3λιτρα η γενικα τα bmw υψηλου κυβισμου...απλα σε μια bmw παιζει σημαντικο ρολο και ο οδηγος στο να μπορει καποιος να κινηθει γρηγορα,εστω και με 316...
    εχω φιλο με 316 facelift....με ενεργοποιημενα τα παντα μπαινει στις στροφες σαν μανιακος,,,το αμαξι ειναι τρενο...περα απο αυτο ομως το αυτοκινητο παει χειροτερα κ απο ενα παπακι 90αρι τριμαρσο....

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LEONIDASKAL Εμφάνιση μηνυμάτων
    αντε παλι...... μακρια θα το παμε το πραγμα
    λοιπον η φιλοσοφια της bmw εδω και χρονια και διορθωστε με αν κανω λαθος ειναι η μακρα αντοχη και διαρκεια ενος κινητηρα.
    θες αλογακια σου λεει .....παρε κυβικα και λιωσε του την ψυχη. αν δεν εισαι σιδεροφαγος και εισαι σωστος στην συντηρηση θα παρεις ενα μοτερακι που θα βγαλει πολλα χιλιομετρα
    τι να πουμε τωρα. εχουμε δει ολα τα γρηγορα μοτερακια και μετα απο καμια 200 χιλιαδες χιλιομετρα .............ενω το bmwδακι ρολαρει ακομα με αξιοπρεπεια
    παντα φυσικα με σωστη συντηρηση και επισκευη ετσι. τι να τα κανω τα τουρμπο και τα πολυστροφα οταν τιναζουν πεταλα και βροντανε σαν ξεκουρδιστα ρολογια
    η φιλοσοφια ομως της συγκεκριμενης εταιριας δεν αρμοζει στις αναγκες ενος πιτσιρικα που εχει την κ@υλα για πρωτο αμαξι ενα 316......θα το μετανιωσει 150000 φορες...οσο για την συντηρηση το ιδιο συμβαινει με ολα τα αυτοκινητα....οσο το προσεχεις σε προσεχει....μετα το θεμα με τουρμπο κ πολλες στροφες ειναι θεμα φυσικης....περισσοτερη τριβη λιγοτερη ζωη....τα πραγματα ειναι πολυ απλα....

12. The Following User Says Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

dimis_gr (07-03-16)

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    η φιλοσοφια ομως της συγκεκριμενης εταιριας δεν αρμοζει στις αναγκες ενος πιτσιρικα που εχει την κ@υλα για πρωτο αμαξι ενα 316......θα το μετανιωσει 150000 φορες...οσο για την συντηρηση το ιδιο συμβαινει με ολα τα αυτοκινητα....οσο το προσεχεις σε προσεχει....μετα το θεμα με τουρμπο κ πολλες στροφες ειναι θεμα φυσικης....περισσοτερη τριβη λιγοτερη ζωη....τα πραγματα ειναι πολυ απλα....
    δεν ξερω και πολλα μοτερακια να βγαζουν 500.000 χιλιομετρα και με μια μερικη επισκευη (φλατζα ,μεταλλα ,κουζινετα , κεφαλι ) να βγαζουν αλλα τοσα ,οσο συντηρημενα και να ειναι.
    για το τουρμπο μιλας σωστα , ουδεν σχολιο
    σε προυγουμενο ποστ του ιδιου θεματος εγραψα πως τωρα ειναι καιρος να παρει ενας πιτσιρικας ενα ε36 για να μπει στο σωστο δρομο μην ξεπεσει και γινει αρκουδοσαξοραλος. τοσο απλα
    ενα 16αρι οπως ειπα και πιο πριν δεν κανει 18αρι και αν ειναι δυνατον is να εχει λιγο καρδια
    ααααααααχχχχχχχχ δεν διαβαζει τα threads απο τρην αρχη καιθα σε μαλωσω

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsimotsis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαγκες καλα τα λετε κ σας ευχαριστω ολους εναν εναν ξεχωριστα...μετα απο αυτα π ακουσα καταλαβα τι παιζει με τις BMW...απλα δν πιστευω οτι ειναι για πρωτο αμαξι κατι τετοιο...εχω σκεφτει πολλα αμαξια πολλες μαρκες αλλα αυτο π εχω καταλαβει ειναι οτι για ΚΑΛΟ αμαξι πρεπει να δωσεις απο 3 χιλιαρκιακια κ πανω...ενω εγω υπολογιζω 2 το πολυ...τωρα κοιταζω Toyota Celica T18(αν και ιαπωνικο) γτ εχω ακουσει καλα λογια για το μοτερ του...ρωτησα κ σε Celica forums αλλα δν πηρα απαντηση...εαν θελετε κ μπορειτε πειτε μ τι παιζει με αυτα
    εεεε οχι και celica που πας στην εθνικη και τριζουν τα παλιοπλαστικα ,και σιγα την διαφορα που εχει το 18αρι με ενα 318 . 5 ιππους νομιζω .εκτος και αν μιλας για το tsport το οποιο ειναι πολυ ακριβοτερο απο ενα ε36.
    το βαλαντιο σου ΦΤΑΝΕΙ για ενα 36αρι και πιοτικα δεν θα βρεις ευκολα ανταγωνιστικη επιλογη
    ευχομαι να με ακουσεις και δεν θα βγεις χαμενος

15. The Following 2 Users Say Thank You to LEONIDASKAL For This Useful Post:

dimis_gr (07-03-16), mitsimotsis (05-03-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    η φιλοσοφια ομως της συγκεκριμενης εταιριας δεν αρμοζει στις αναγκες ενος πιτσιρικα που εχει την κ@υλα για πρωτο αμαξι ενα 316......θα το μετανιωσει 150000 φορες...
    Θα εχει την ευκαιρια να το μετανιωσει καλο αυτο.
    Γιατι αν παρει καροτσακι σουπερμαρκετ με 150 αλογα στα 18 κινδυνευει να μην μπορεσει να κρινει την επιλογη του αργοτερα.
    Το 316 ειναι αριστο για πρωτο αμαξι.
    Μαθαινεις να οδηγεις αμαξι με κινηση στο σωστο αξονα με ασφαλεια.
    Αργοτερα εχεις ενα καρο επιλογες να το κανεις κτηνος κ να τα ξηλωνεις τα σχιστοματικα.

Εμενα μονη μου ενσταση ειναι η ελλειψη esp στο Ε36 που θεωρω οτι ειναι απαραιτητο για να ταξιδευεις ξενοιαστα στα πρωτα πισωκινητα βηματα.

Αν ειναι Ε36 ας ειναι απο τα τελευταια με asc.

17. The Following 3 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

dark knight (05-03-16), LEONIDASKAL (06-03-16), wheelman (05-03-16)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP