Eγω ηξερα για R8.Αν ειναι ομως δυνατον να δινεις τοσα λεφτα και να γινεσαι μπουρλοτο...Εχω δει f430 να φευγει η βαφη κατω απο το μπροστα τζαμι.Ελεος δλδ.Για αυτο porsche και παλι porsche
Eγω ηξερα για R8.Αν ειναι ομως δυνατον να δινεις τοσα λεφτα και να γινεσαι μπουρλοτο...Εχω δει f430 να φευγει η βαφη κατω απο το μπροστα τζαμι.Ελεος δλδ.Για αυτο porsche και παλι porsche
Σωθηκα λεμε!!! τελευταια στιγμη το ειδα γιατι πηγαινα να την καπαρωσω....
Ενα υπαρξιακο κενο βεβαια υπαρχει αλλα σιγουρα θα το καλυψω...
Συμπαθεια και κατανοηση για την κρυφη γοητεια της μπουρζουαζιας...
και εμενα μου στειλανε γραμμα να το παω πισω αλλα παρολα αυτα προτιμησα να το βαλω φωτια και να το καψω μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι....
Και τα Gallardo μια απ τα ιδια ειναι.
Χτες μου εκανε η μανα μου παραπονα οτι καθως πηγαινε στη λαϊκη μυρισε λιγο η λαμπο, αλλα σκεφτηκα οτι ηταν συμπλεκτης και δεν εδωσα σημασια.
Σημερα την γυρισε πισω τελικα, της ειπαν οτι πρεπει να αλλαξουν το συστημα καυσιμου.
Μικρο το κακο, γιατι λαϊκη εχει παλι την αλλη δευτερα οποτε θα ειναι ετοιμο το αμαξι.
Της ειπα να παει με το κενιγκσεγκ αν θελει αλλα ειναι μικρο το πορμπαγκαζ και δεν χωρανε τα ψωνια ολα.
Θα εχει καποιος τη δικια του ετοιμη νωριτερα απο εμας για να εξυπηρετησει τη μαμα μου;
Ptboul (25-05-10), skandalis447 (25-05-10)
Eμένα πάλι το zonda δεν έχει καθόλου πορτ μπαγκάζ..μια φορά είχα ακουμπήσει κάτι μπριζόλες από το χασάπη για λίγο δίπλα από τον κινητήρα και μέχρι να γυρίσω σπίτι είχαν ψηθεί για τα καλά. Από τότε και μετά, το αμάξι το χρησιμοποιώ και για barbeque..
Και η Murchielago πάντως θα είναι ό,τι πρέπει για ψήσιμο, αρκεί να σας αρέσουν τα ξεροψημένα...![]()
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
ευτυχως προλαβα την πουλησα......πωπω δεν μπορω τις αντιπροσωποιες αλλο!!!!!!!!!!
το παλιο κασονι!!!!!!!!!!!!!
εγω με την reventon ειχα θεμα μετα τα 340 ετριζε κατι στο τζαμι.
οταν μιλησα με τη lambo μου ειπαν να μην ανχωνωμαι.Απλα ηταν ο χαρος που μου χτυπαγε το τζαμι....................