Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 45

Θέμα: Αγορά E36

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

να παρεις το 36αρι που λες να ειναι και is (μην αρχισουμε με μ42 και μ43 και μ44 και σε μπερδεψω) να εχεις μια καλη βαση να παιζεις.
    ομορφο μπορεις να το κανεις .Μην το κανεΙς λατερνα μονο και το δω πουθενα και σε κοροιδευω
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsimotsis Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα σε όλους...Όπως έχω αναφέρει σε πιο παλια συζήτηση,το καλοκαίρι γίνομαι 18 κ από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θέλω να έχω το πρώτο δικό μου αμάξι...είχα κάνει κάποιες σκεψεις για e30 τις οποίες απέρριψα...Στην παρούσα φάση σκέφτομαι κανένα e36 1600cc και να φάει βελτίωση...Ποια η γνώμη σας ως γνώστες??αξίζει??Μήπως λόγω βάρους το αμάξι δεν λέει κ πολλά??Είμαι όλος αυτιά κ περιμένω απαντήσεις...Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Τι ακριβώς θέλεις από το αυτοκίνητό σου?
    έχουμε και ένα Ε36 316 μοντέλο του 1998. Είναι με το ASC-T σύστημα 4-θυρο και μόνο με 105 DIN και ένα πάνελ φίλτρο Κ&Ν. Άλλη βελτίωση γιοκ. Δεν παίρνει. Το 316i coupé M packet της ίδιας χρονολογίας είχε και μπλοκέ διαφορικό ( ναι έτσι είναι)

Το αμαξάκι ( ο Μπέμπης ο Μικρός όπως είναι γνωστος σε κάποιους) έχει 310.000 χλμ και ακόμα πάει. Λοιπόν, παρόλο που δεν ξέρω πολλά, πριν πολλά χρόνια όταν έπαιζα μαζί του και έβγάλα το ASC-T off

- έκανα U-turn από στάση με 1η με πέταμα κώλου
    - ντόνατς στο χιόνι
    - υπερστροφή (όχι ισχύος αλλά πώς το λένε με μετατόπιση φορτίου και τιμόνι, ας με διορθώσουν οι ειδικοί γιατί δεν τα πάω καλά από ορολογία) και διόρθωση και ξανά

Αυτά. Τίποτα τόσο τρομερό. Δυστυχώς δεν έχω μάρτυρες(!) να πιστοποιήσουν τα άνωθεν, τα οποία έγιναν αρκετά χρόνια πριν όταν δεν ήξερα το φόρουμ. Το αυτοκινητάκι δεν σέρνεται, αλλά θα αισθανθείς την έλλειψη δύναμης, όταν σε ανηφορά με climate control on, θα πρέπει να κατεβάσεις 3η για να πάει
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

3. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

VasilisG85 (02-03-16)

Περιοχή
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LEONIDASKAL Εμφάνιση μηνυμάτων
    να παρεις το 36αρι που λες να ειναι και is (μην αρχισουμε με μ42 και μ43 και μ44 και σε μπερδεψω) να εχεις μια καλη βαση να παιζεις.
    ομορφο μπορεις να το κανεις .Μην το κανεΙς λατερνα μονο και το δω πουθενα και σε κοροιδευω
    Αυτό μάλιστα! Το 318iS coupé με 140 DIN. Μακάρι να μπορούσα τότε να πάρω αυτό.
    Ό,τι είπα πιο πάνω με το 318iS θα σου βγαίνουν πολύ πιο εύκολα.
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsimotsis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χμμμ μάλιστα...το όνειρο μου είναι να έχω ένα παλιό αμάξι(1990 κ πισω)που να πηγαίνει όμορφα...Δεν με πειράζει η ηλικία ίσα ίσα μ'αρέσει...απλά θα ήθελα κάτι να παίζω κ Στη συνέχεια να μαζεύω χρηματΑ να φτιάξω κανένα παλιό(mini cooper,camaro κτλ)απλά Θέλω να βρω αυτό το κάτι για να παιζωυ
    Όταν θα θες να βάλεις μέσα την παρέα σου να πάτε εκδρομούλα και θα κουδουνάει σαν λατέρνα θα πεις τι ..... έκανα.

Εντελώς φιλικά σου λέω.
    Μην πάρεις αμάξι περισσότερο από 10 χρονών (όλοι τα πουλάνε και λένε στην υγεία του... που το πήρε).
    Μετά αφού θα έχεις ένα αμάξι που θα είναι το εργαλείο σου για όλα πάρε ότι σου έρθει στο κεφάλι σου να το καις όλη μέρα.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kατά τη δική μου γνώμη φίλε επειδή σε κόβω τι τύπος είσαι, εγώ θα στο πρότεινα και το 36άρι αλλά και το 30άρι... Αν σκοπεύεις κιόλας να ασχοληθείς μαζί του τότε είναι πολύ καλές επιλογές... Καλά, χρυσά και τα καινούρια, όμως ο παλιός είναι αλλιώς... Δεν λέω τίποτα αντίθετο με τα παιδιά παραπάνω, απλώς υπενθυμίζω πως υπάρχει και μία κατηγορία ανθρώπων που αγαπούν την ομορφιά και το στυλ του "παλιού" με ότι αυτό συνεπάγεται... Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα και το ABS δεν το θέλουν στα αυτοκίνητα... Είτε επικίνδυνο, είτε τρέλα χαρακτηρίζεται όλο αυτό, για μερικούς είναι τρόπος ζωής...

Όπως και να το κάνουμε, καινούριο αυτοκίνητο δεν θα γίνει ποτέ η "γριά", αυτό πρέπει να το αποδεχτείς...!

Αυτό που πρέπει να σκεφτείς λοιπόν είναι το πόσο αγαπάς κάτι τέτοιο και κατά πόσο έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς, να τρέξεις, να αγχωθείς και να πληρώσεις για αυτό που θέλεις...

Και κάτι ακόμα, μην επενδύσεις σε κάτι που δεν σου αρέσει γιατί δεν θα πάρεις ποτέ πίσω αυτά τα λεφτά και θα σε πειράξει αρκετά... Αν θες απλά να κάνεις την πλάκα σου και ως εκεί τότε βρες ένα καλό "πακέτο" και μην σχεδιάζεις να το φτιάξεις μόνος σου... Αν ξεκινήσεις κάτι από την αρχή θα σου φύγουν τα διπλά και τριπλά χρήματα!

Προς το παρόν από μένα να βγάλεις με το καλό το δίπλωμά σου και με προσοχή...!

Υ.Γ.: Κι εμένα ο αδερφός μου για 30άρι ψάχνει και μάλιστα για να ασχοληθεί πολύ μαζί του, όμως το θέλει...!
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

7. The Following 2 Users Say Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

mitsimotsis (05-03-16), VasilisG85 (02-03-16)

Περιοχή
    Rides
    2

Προεπιλογή

https://m.youtube.com/watch?v=4sLDKGVkql0

https://m.youtube.com/watch?v=fRPcdNjrG9E

https://m.youtube.com/watch?v=pkEmGgsgQrA

Και μερικά βιντεάκια με Ε36 316 να ντριφτάρει ήνα κάνει ντονατς!

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα πραγματα ειναι απλα...τι ζητας ειναι το θεμα...τα πενβε δεν ειναι αμαξια επιδοσεων ειδικα οι τοσο παλιες εκδοσεις...τωρα με το 6κυλινδρο μπιτουρμπο εχουν πιασει το νοημα...περα απο τα Μ κ τα 3λιτρα ολα τα αλλα ειναι ταφοι για να μην σου βαλω κ τα 3λιτρα μεσα...η γνωμη μου?αν θες1600 παρε κατι αλλο..αλλιως αν γουσταρεις μπεμπα τοτε παρε ε36 μ3 αδηλωτο κ εισαι τζετ....απλα επειδη εισαι μικρος κ σαν πρωτο αμαξι θα προτεινα κατι πολυ πιο κουλ κ για λογω χρησης γιατι για καθε μερα πλεον ειναι μονο το ντιζελ

10. The Following User Says Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

mitsimotsis (05-03-16)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα πραγματα ειναι απλα...τι ζητας ειναι το θεμα...τα πενβε δεν ειναι αμαξια επιδοσεων ειδικα οι τοσο παλιες εκδοσεις...τωρα με το 6κυλινδρο μπιτουρμπο εχουν πιασει το νοημα...περα απο τα Μ κ τα 3λιτρα ολα τα αλλα ειναι ταφοι για να μην σου βαλω κ τα 3λιτρα μεσα...η γνωμη μου?αν θες1600 παρε κατι αλλο..αλλιως αν γουσταρεις μπεμπα τοτε παρε ε36 μ3 αδηλωτο κ εισαι τζετ....απλα επειδη εισαι μικρος κ σαν πρωτο αμαξι θα προτεινα κατι πολυ πιο κουλ κ για λογω χρησης γιατι για καθε μερα πλεον ειναι μονο το ντιζελ
    Το ντίζελ είναι για τον καυστήρα, για κάθε μέρα.

12. The Following 3 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

ghost-rider (04-03-16), giannis_compact (04-03-16), stef (04-03-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα 36αρι που να μην θελει πολλα πολλα και να ειναι σε καλη κατασταση.Μαζευματακια οτι και να παρεις θα θελει και να ξερεις πως ειτε καινουργια ειτε μεταχειρισμενα τα περισσοτερα πραγματα ειναι αρκετα φθηνα.Συμβουλη μου 318is και τιποτα λιγοτερο!Απ'το να παρεις καινουργιο youdie με τα ιδια λεφτα 100000000 φορες bmw και 30 χρονων!Φιλικα παντα.

14. The Following User Says Thank You to 318is.e36 For This Useful Post:

mitsimotsis (05-03-16)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπερβαλεις λιγακι...οχι και ταφος τα 3λιτρα η γενικα τα bmw υψηλου κυβισμου...απλα σε μια bmw παιζει σημαντικο ρολο και ο οδηγος στο να μπορει καποιος να κινηθει γρηγορα,εστω και με 316...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP