Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 45

Θέμα: Αγορά E36

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsimotsis Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα σε όλους...Όπως έχω αναφέρει σε πιο παλια συζήτηση,το καλοκαίρι γίνομαι 18 κ από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θέλω να έχω το πρώτο δικό μου αμάξι...είχα κάνει κάποιες σκεψεις για e30 τις οποίες απέρριψα...Στην παρούσα φάση σκέφτομαι κανένα e36 1600cc και να φάει βελτίωση...Ποια η γνώμη σας ως γνώστες??αξίζει??Μήπως λόγω βάρους το αμάξι δεν λέει κ πολλά??Είμαι όλος αυτιά κ περιμένω απαντήσεις...Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Τι ακριβώς θέλεις από το αυτοκίνητό σου?
    έχουμε και ένα Ε36 316 μοντέλο του 1998. Είναι με το ASC-T σύστημα 4-θυρο και μόνο με 105 DIN και ένα πάνελ φίλτρο Κ&Ν. Άλλη βελτίωση γιοκ. Δεν παίρνει. Το 316i coupé M packet της ίδιας χρονολογίας είχε και μπλοκέ διαφορικό ( ναι έτσι είναι)

Το αμαξάκι ( ο Μπέμπης ο Μικρός όπως είναι γνωστος σε κάποιους) έχει 310.000 χλμ και ακόμα πάει. Λοιπόν, παρόλο που δεν ξέρω πολλά, πριν πολλά χρόνια όταν έπαιζα μαζί του και έβγάλα το ASC-T off

- έκανα U-turn από στάση με 1η με πέταμα κώλου
    - ντόνατς στο χιόνι
    - υπερστροφή (όχι ισχύος αλλά πώς το λένε με μετατόπιση φορτίου και τιμόνι, ας με διορθώσουν οι ειδικοί γιατί δεν τα πάω καλά από ορολογία) και διόρθωση και ξανά

Αυτά. Τίποτα τόσο τρομερό. Δυστυχώς δεν έχω μάρτυρες(!) να πιστοποιήσουν τα άνωθεν, τα οποία έγιναν αρκετά χρόνια πριν όταν δεν ήξερα το φόρουμ. Το αυτοκινητάκι δεν σέρνεται, αλλά θα αισθανθείς την έλλειψη δύναμης, όταν σε ανηφορά με climate control on, θα πρέπει να κατεβάσεις 3η για να πάει
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

2. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

VasilisG85 (02-03-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP