Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: Αγορά E36

Rides
    0

Προεπιλογή Αγορά E36

καλησπέρα σε όλους...Όπως έχω αναφέρει σε πιο παλια συζήτηση,το καλοκαίρι γίνομαι 18 κ από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θέλω να έχω το πρώτο δικό μου αμάξι...είχα κάνει κάποιες σκεψεις για e30 τις οποίες απέρριψα...Στην παρούσα φάση σκέφτομαι κανένα e36 1600cc και να φάει βελτίωση...Ποια η γνώμη σας ως γνώστες??αξίζει??Μήπως λόγω βάρους το αμάξι δεν λέει κ πολλά??Είμαι όλος αυτιά κ περιμένω απαντήσεις...Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Rides
    1

Προεπιλογή

Για αυτα που εχεις στο μυαλο σου ....δεν κανει!
    Ουτε "γυριζει" αλλα και θελεις πολλα μα πολλα λεφτα για βελτιωση σε αμαξι 20ετιας.
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    0

Προεπιλογή

e36 16άρι και βελτίωση ξέχασέ το..πεταμένα λεφτά.

Το μόνο που αξίζει να κάνεις αν θες κάτι παραπάνω είναι να αγοράσεις ή 18άρι που θα πέρνει τα πόδια του ή 18άρι/19άρι is που έχει να δώσει έτσι και αλλιώς μίκρη η διαφορά στα τέλη και στην ασφάλεια έως και καθόλου.

Για να λες για 16άρια ε36 σίγουρα δεν θα κοιτάξεις 2,0+ και για αδήλωτα κλπ δεν στο προτείνω για πολλούς και ευνόητους λόγους.

Απο κει και πέρα σου προτείνω να βρεις καλή καρότσα με καλό εξοπλισμό και ας θέλει μαζέμτα βρώμαει ο τόπος από αντ/κα και σε καλές τιμές.

Το 36άρι δεν είναι αμάξι βελτίωσης παρά μόνο αν βάλεις τουρμπο κλπ αλλιώς δεν αξίζει

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

οταν ημουν στη ηλικια σου ηθελα γκαζακι και νευρο στο αυτοκινητο.
    αν εχεις καποια χρηματα παρε 36 αρι , αλλα οχι 316 ,σουρνετε του ελεους , θα ξενερωσεις.
    οχι οτι το 18αρι περνει κεφαλια , ειναι λιγο πιο καλο.σιγουρα θες ενα is για αρχη για να χεις και λιγο γκαζακι
    μετα βεβαια μην σου περνα απο το μυαλο για τρελα μπαξιματα=βελτιωσεις γιατι δεν αξιζει τον κοπο.βαρη το σκαφος και το μοτερακι δεν περνει μετατροπες . τουλαχιστον που να κανουν καποια διαφορα
    τελος ενα 36 αρι is θα βρεις σχετικα ευκολα και με μικρο κοστος οποτε καλο διπλωμα και καλες βολτες
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Χτύπα ένα ζ4 η ττ να είσαι πρώτη μούρη και άσε τα ε36 εκεί που κάθονται.

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopherk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χτύπα ένα ζ4 η ττ να είσαι πρώτη μούρη και άσε τα ε36 εκεί που κάθονται.
    σωστος .....αλλα μαρουλια το ενα και αλλα το αλλο .
    εχω την εντυπωση πως το παλίκαρι δεν διαθετει την αναλλογη πρασιναδα

7. The Following User Says Thank You to LEONIDASKAL For This Useful Post:

mark e92 (05-03-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsimotsis Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα σε όλους...Όπως έχω αναφέρει σε πιο παλια συζήτηση,το καλοκαίρι γίνομαι 18 κ από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θέλω να έχω το πρώτο δικό μου αμάξι...είχα κάνει κάποιες σκεψεις για e30 τις οποίες απέρριψα...Στην παρούσα φάση σκέφτομαι κανένα e36 1600cc και να φάει βελτίωση...Ποια η γνώμη σας ως γνώστες??αξίζει??Μήπως λόγω βάρους το αμάξι δεν λέει κ πολλά??Είμαι όλος αυτιά κ περιμένω απαντήσεις...Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Νομίζω ότι για τους λόγους που απέρριψες το Ε30 πρέπει να απορρίψεις και το 36αρι(φαντάζομαι δεν είναι σχεδιαστικοί).
    Πρέπει να πας σε κάτι πιο καινούριο με καλή ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

Θα πρότεινα να περικόψεις από παντού προκειμένου το Ε36 316 να γίνει Ε46 316 με dsc.

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LEONIDASKAL Εμφάνιση μηνυμάτων
    σωστος .....αλλα μαρουλια το ενα και αλλα το αλλο .
    εχω την εντυπωση πως το παλίκαρι δεν διαθετει την αναλλογη πρασιναδα
    Γιατί θα έχει την πρασινάδα να δώσει το 50% της αξίας του αυτοκινήτου να αλλάξει εξάτμιση; Θέλει να το βελτιώσει λέει...
    Καλύτερα να κάνει λίγο υπομονή κανένα δυο χρόνια παρά να πάει να πάρει αυτοκίνητο περασμένου αιώνα.

Συμφωνείς φίλε μου;

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopherk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί θα έχει την πρασινάδα να δώσει το 50% της αξίας του αυτοκινήτου να αλλάξει εξάτμιση; Θέλει να το βελτιώσει λέει...
    Καλύτερα να κάνει λίγο υπομονή κανένα δυο χρόνια παρά να πάει να πάρει αυτοκίνητο περασμένου αιώνα.

Συμφωνείς φίλε μου;
    ναι απο μια αποψη ναι.....αλλα ασε το παιδι να παρει αυτο που τωρα μπορει και να μπει απο μικρος στο σωστο δρομο.
    λες και τι θα χασει σαν αξια απο το 36 αρι.φθηνο θα το παρει και μετα το πουλαει χανοντας ελαχιστα χρηματα.
    οσο για τον περασμενο αιωνα δεν συμφωνω καθολου.στην ευρωπη και στην χωρα μας ακομα εχει ερθει μια πιο αμερικανικη κουλτουρα που τα παλια αυτοκινητα εκτιμονται διαφορετικα
    θα δεις πως ενα ε30 ,ε36 ,ε46 .z3 , z4, θα εχουν αλλη αντιμετωπιση απο τον κοσμο πλεον

11. The Following User Says Thank You to LEONIDASKAL For This Useful Post:

mark e92 (05-03-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Χμμμ μάλιστα...το όνειρο μου είναι να έχω ένα παλιό αμάξι(1990 κ πισω)που να πηγαίνει όμορφα...Δεν με πειράζει η ηλικία ίσα ίσα μ'αρέσει...απλά θα ήθελα κάτι να παίζω κ Στη συνέχεια να μαζεύω χρηματΑ να φτιάξω κανένα παλιό(mini cooper,camaro κτλ)απλά Θέλω να βρω αυτό το κάτι για να παιζωυ

Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP