Καλως ηλθες κ απο εμενα, καλη διαμονη κ καλα ποσταρισματα.
Αυτο που ειχε συμβει σε γνωστο με Ε30 κ παρομοια συμπτωματα,
Ηταν ο εκκεντροφορος που ειχε παραδωσει πνεύμα, βεβαια το αμαξι ειχε
σχεδον 450χ χλμ οταν εγινε αυτο.
Ευχομαι να ειναι κατι ποιο απλό στην περιπτωση σου.
Και παλι καλως ήρθες,
κ αν θες, βαλε κ καμια φωτο απο την μπεπα σου.
+1 στον εκκεντροφορο. Εγω (σε Ε36 Μ40) τον αλλαξα στα ~280.000χλμ με μεταχειρο και τωρα στα 320.000+ το ξανακανει στα ποιο ψηλα (5000-6000στρ)
Λογικα και σενα καπου εκει θα ξεκινησε, αλλα αν δεν το πας τοσο ψηλα, δεν θα το προσεξεις. Επισης παιζει να σου μυριζει καυσαερια (οχι ακαυστη) και να εχει "τραχυ" ρελαντι (οχι αριθμιες η σκαμπανεβασματα. ποιο πολυ τρεμουλο το μοτερ στο ρελαντι)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panmilios : 15-02-16 στις 22:41
A Ring Ding Ding D-D-Ding Ding Baaaaaam Baaaaaam Wheeeeee!!!!
Παιδια καλησπερα συγνωμη που αργησα να απαντησω... τελικα πηγα το αυτοκινητο σε ενα συνεργειο που αναλαμβανει μονο bmw, ο τυπος δεν το εβαλε καν στον εγκεφαλο απλα του πατησε κανα δυο γκαζιες και μου ειπε με την μια οτι ειναι εκκεντροφορος. Βεβαια μου ειπε οτι με το που το ανοιξουμε θα φανει αμεσως με γυμνο ματι οτι θα εχει προβλημα. Τωρα θα χρειαστω την γνωμη σας εκτος αν πω βλακεια (μου το λετε στα ισια) μου προτεινε να αλλαξω ολο το σετ (εκκεντροφορο, ιμαντα, ωστηρια, κοκορακια) 380¤ με εργασια. Απλα εγω σκεφτομουν (βλακεια?) αν ειναι να δωσω τοσα χρηματα μηπως ειναι προτιμοτερο να παρω ενα ολοκληρο μοτερ με λιγοτερα περιπου 300¤ και να εχω και καποιο αλλο ανταλακτικο αν χρειαστει στο μελλον?
300 το μοτερ που δεν θα ξερεις σε τι κατασταση ειναι και συν τα εργατικα
Απο την αλλη 380 και ξερεις την κατασταση ,τι και πως.
Παντως μου κανει εντυπωση σε μ43 να ακουω εκκεντροφορο.ποσα χλμ εχεις;
τούρμπο και πράσινα άλογα
Panmilios (22-02-16)
ξεχασα χιλ. 148.000
25 χρονια 148000!!!!
Αν ειναι Μ40 παιζι και οστιρια εκκεντροφορο φαγομενα..
BILL007 (22-02-16), Panmilios (22-02-16), Panos 316T (22-02-16)