BILL007 (17-02-16)
Πηγα σημερα για καποια τεντοδουλεια σε γνωστο εμπορο αυτοκινητων και ρωτησα να μαθω (ετσι απο περιεργεια) αν πουληθηκε η Ε60 Μ5.....και η απνατηση ηταν οτι ΝΑΙ πουληθηκε!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7200909/
τυχερος νεος ιδιοκτητης??? Κατοχος και υιος γνωστου στη Λαρισα ταχυφαγειου-σουβλατζιδικου (Αγγελος) με δυο καταστηματα στο κεντρο της Λαρισας!!!
...και οτι ειμαι σε σκεψεις να κανω νεο ανοιγμα σε τετοια δουλεια....τρια παιδια εχω να βολεψω......να μην παρει και ο μπαμπας τους μια γνησια Μ5!!!
Οπως και να 'χει,ευχομαι καλοταξιδο στον νεαρο ιδιοκτητη (περιπου 30-35 πρεπει να ειναι)και αν μπορεσω θα περασω να του δωσω μια καρτα του φορουμ μας,ωστε να διαβασει και αυτος πολυτιμες πληροφοριες για μεταλλα κλπ.θεματα.
Το πιθανότερο Άρη να μην βολέψεις κανένα απο τα παιδια σου
Ασε λουλούδι του αγρού ο τύπος, δεν θελουμε τέτοιους εδω μέσα![]()
Εγώ ακόμα χαζεύω το Ε30. Να είναι όντως γνήσιο;
BILL007 (17-02-16)
Ο κυριος Μαντράς πριν 9 ωρες ανανεωσε την αγγελια...
Μοντελο 2/06 λεει!!!
Το βιβλιο του σερβις το εχει βαλει για να δουμε οτι αλλαζε τα λαδια καθε 24000 χλμ και απο τα 55000 χλμ το 2008 τα ξανα αλλαξε στα 106000 το 2014!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7200909/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexm : 17-02-16 στις 21:28
O σουβλατζης?,ο Μαντρας?,ή και οι δυο???
Λες επειδη τον "σκαλισα" εγω να εκανε ανανεωση....σου λεει ενδιαφερον εχει,ακομη και αν παρει καποιος τηλεφωνο,του λεω οτι "το συγκεκριμενο πουληθηκε,αλλα εχω ενα αλλο ακομη καλυτερο!!!....χαρτι σου λεω!!!!....πενα!!!"![]()
..... αμα ακουσει οτι "ναι να το δω",θα κρατησει το τηλ. για ραντεβου και θα βρει και αλλα Μ5 στο λεπτο!!!
Οπως και να 'χει,σημερα θα ξαναπερασω απο εκει,παλι για δουλεια,οποτε θα ρωτησω να μαθω και για την ανανεωση,αλλα και πως δικαιολογει στον πελατη την αποσταση του τελευταιου σερβις.....μπορει και να κερδισει το:
Οσκαρ ερμηνειας πρωτου (μ)αντρικου ρολου!!!![]()
Ειναι και νιοπαντρος και θελει για την συζηγο δωρο φεραρι αλλα του λειπουν 3 χιλιαρικα ...
Ο μαντρας ...
aristent (18-02-16)
Blacktan (18-02-16)
BILL007 (18-02-16)