το οτι δεν υπηρχε υπαρχει ταξι bmw μας λεει κατι?
και φυσικα στα πανω απο 2000 diesel κυβικα ειναι μπροστα η bmw αφουυ ο ανταγωνισμος καταφερνει επιδοσεις με λιγα κυβικα!!!![]()
το οτι δεν υπηρχε υπαρχει ταξι bmw μας λεει κατι?
και φυσικα στα πανω απο 2000 diesel κυβικα ειναι μπροστα η bmw αφουυ ο ανταγωνισμος καταφερνει επιδοσεις με λιγα κυβικα!!!![]()
Τι εννοείς ανταγωνισμός? ? Τα opel και τα Toyota? ? Γιατί η BMW μέχρι τόσο καιρο δεν ασχολιοταν με χαμηλού κυβισμού κινητήρες γιατί δεν χρειαζόταν. Ηθελε συγκεκριμένο ταργκετ γκρουπ οπότε και από τα 2000cc που είχε μια βάση για τα κυβικά ήταν και είναι πρώτη.
Υπάρχουν ταξί BMW αλλά δεν είναι πολλά τα αγοράζουν μόνο BMWδακες , άσε που η mercedes χρόνια τώρα για τον "κοινό θνητό" ήταν σημείο πολυτελείας σε σχέση με ένα BMW που ήταν για γκάζι κτλ εξου και τα ταξί επί το πλείστον ήταν mercedes τα περισσότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 16-02-16 στις 18:50
topmar (16-02-16)
Τα άλογα δεν κάνουν πάντα τη διαφορά σε ένα αυτοκίνητο. Εγώ ξέρω ότι τη μπέμπα την πας, ενώ η μέρκ απλά σε πάει ( καθέτως ή οριζοντιως, ενίοτε)...
η bmw αγαπητε μεχρι πριν απο λιγο ελεγε οτι η πραγματικη δυναμη δεν συμπιεζεται. H bmw ηταν για γκαζι ???? ναι για γκαζι lpg χαχαχαχα
Για να παρειις επιδοσεις μεχρι και σε ολη τη σειρα Ε46 αλλα και 90 92 επρεπε να ξεκινησεις απο τους εξακυλινδρους στα 2500 κυβικα και μετα, ολα τα προηγουμενα ηταν... να μην τη πω τη λεξη.. Δεν ασχολιοταν με χαμηλου κυβισμου κινητηρες? 100 μοντελα 1600 κυβικα εχει βγαλει στη σειρα τρια , και στη σειρα ενα
οχι δεν χρειαζοτανε απλα δεν μπορουσε!!ή δεν ηθελε... Ομως τωρα μιλαμε για diesel ή γενικα περι bmw που εχει κανει τη τελευταια εξαετια οσες κωλοτουμπες εχειι κανει και ο συριζα χαχαχχα
Ταξι bmw δεν υπηρχαν και δεν υπαρχουν γιατι δεν υπηρχε υποστηριξη απο συνεργεια μην εθελοτυφλουμε τωρα. οσο για την παραλληλη πορεια με την merc αυτη εχει φυγει κατα πολυ μπροστα!! Η opel και toyota να ηταν μονο αυτες αλλα τουλαχιστον αυτες δεν εκαναν δεκα χρονια να φτιαξιουν ενα αμαξι χωρις προβλημα στους πολλαπλασιαστες η στη κολωνα χαχαχα
Τεσπα και λιγο χιουμορακι κανουμε,
άλλα καλα εχει η bmw και αυτα δεν ηταν ποτε οι υψηλες επιδοσεις σε χαμηλο κυβισμο!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 16-02-16 στις 19:26
chrisgiapz3 (17-02-16), gant (16-02-16), Moufas E46 (16-02-16)
Η συζήτηση ξεκίνησε για τα 2000cc σε diesel κινητήρα και σχετικά με την mercedes και τον υπόλοιπο ανταγωνισμό εάν η BMW είναι πίσω ή όχι.
Τι σχέση έχουν όλα τα υπολοιπα για το αν συμπιέζεται η δύναμη σε κινητήρες βενζινης ή για τον αν έχει σε μικρό κυβισμό κινητήρες diesel για να ανταγωνιστεί το opel corsa π.χ. γιατί αλλού δεν κολάει ο μικρός κινητήρας ή εάν οι πολλαπλασιαστες είναι οκ ή όχι δεν μπορώ να καταλάβω. ..
Anyway πάω πάσο γιατί όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με το πως ξεκίνησε η συζήτηση.
Πάντα φιλικά![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 16-02-16 στις 19:59
Παιδιά μας πονάει όλους αλλά αυτή την στιγμή η merc είναι μπροστά.
Έβλεπες Μ3 (Ε46-Ε90-2) και ήταν άλλο πράμα... Τώρα βλέπεις Μ4 και κοιτάς καλά μην είναι 420d μ-πακ!!! 5άρα ? Ε60!!!! η Καινούργια εντελώς αδιάφορη ή μια πιο μεγάλη 3άρα.
Από την άλλη έχεις Ε και c -class, μακράν πιο όμορφα.
Η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Εχθές έτυχε να έχω πίσω μου ασημί (που δεν μου αρέσει σαν χρώμα) Μ4 και ένοιωθα σα να με κυνηγάει παρανοϊκός δολοφόνος, τόσο ψαρωτικη μούρη είχε. Η c class, που σε κάποιες εκδόσεις μου αρέσει αρκετά, κάνει και κάτι ψιλοκαγκουριες του τύπου ψεύτικες απολήξεις εξάτμισης αριστερά - δεξιά και από κάτω κρέμεται το καζανάκι με το μαντζαφλαρι. Τεσπα, γούστα είναι αυτά, τεχνολογικά έχουν προχωρήσει όλες οι εταιρείες, λεφτά να υπάρχουν για να αγοράσει και να φτιάξει ο καθένας ο, τι του γουστάρει.
ΥΓ Bill (E91), το είδα το θενκς πιο πάνω, έτοιμο σε κόβω!
Christopherk (17-02-16), freddys (17-02-16), Ε91 (16-02-16)
Alex_ (16-02-16), Christopherk (17-02-16)
https://www.car.gr/used-taxis/bmw.html?sort=dm
https://www.google.gr/search?q=%CF%8...w=1366&bih=643
Yπαρχει και μια F10 μαυρη στα Χανια..
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Και 2 κόκκινα στην Κόρινθο, ένα Ε90 και ένα Ε60.....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater