Αυτό το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες γιατί ακριβώς είναι κακο; αν μπορεί κάποιος ας γράψει κάτι. Δε έχω παρακολουθήσει τι παίζει και βλέπω γίνεται χαμός!
Στάλθηκε από το One Plus One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες γιατί ακριβώς είναι κακο; αν μπορεί κάποιος ας γράψει κάτι. Δε έχω παρακολουθήσει τι παίζει και βλέπω γίνεται χαμός!
vagmag (12-02-16)
Χοντρομπουτης ξεφτίλας πολιτικός αλήτης ο Τσιπρας,έλεγε κάποιος που τον γνωρίζει πολυ καλα ότι τρέμει τα γιαούρτωματα που έβλεπε όταν μεγάλωνε των παλαιότερων πολιτικών.
Θα του τσακιζε την ψυχολογία λένε.
Ένα πήλινο με πέτσα στον καραγκιόζη παρακαλω!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 12-02-16 στις 14:22
insane in the ///Midbrain
andreas_R (12-02-16), Vassilis ///M (13-02-16)
Έχω την εντύπωση ότι εν έν έτη 2016, δεν είναι το πιο δημοκρατικό, να αποφασίζει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΠΟΙΟΙ θα έχουν τηλεοπτικά κανάλια, και μάλιστα να τα περιορίζει στα 4!!!!
Θα περίμενα, στο σύγχρονο κόσμο που ζούμε, να δοθούν τόσες άδειες, όσες υπάρχουν διαθέσιμες συχνότητες, να γίνει διαγωνισμός από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ αρχή για το ποιοι θα τις πάρουν, και ας είναι και 100 τα κανάλια !!!! Περισσότερος ανταγωνισμός , καλύτερη ενημέρωση. Το κράτος ας είναι εκεί να ελέγξει τη διαφάνεια και τον σωστό ανταγωνισμό.
Η δικαιολογία του κράτους είναι 4 κανάλια είναι αρκετά (ευχαριστούμε που μας αφήνει και επιλογή), αλλά θα διαλέξει αυτό , ποιοι κλπ.... (καθόλου δημοκρατικό θα έλεγα). Το κάνει για να είναι λέει βιώσιμα !!! χαχαχαχα καλή δικαιολογία. Εγώ λέω αφού το κάνεις για τα κανάλια, να μας υπολογίσει πόσοι Μπακάληδες χωράνε στη χώρα και τους άλλους να τους κλείσει , για να είναι βιώσιμοι οι δικοί του Μπακάληδες (όπου Μπακάληδες, μπορείτε να βάλετε, γιατρούς, δικηγόρους, μανάβηδες, περίπτερα, αλουμινάδες, καφετέριες, ταβέρνες, κλπ κλπ κλπ ))))
Πόσο αστείο. Για το καλό μας.
Γυρνάμε σε απολυταρχικά καθεστώτα, που θέλουν να ελέγξουν την κοινή γνώμη με το έτσι θέλω.
Δεν μπορώ να το χωνέψω.
Ας αποφασίσει η κοινή γνώμη , με την τηλεθέαση ποια κανάλια θέλει , και ας δώσει την ευκαιρία και σε άλλο κόσμο να εκφραστεί.
Χίλια χρόνια πίσω !!!!
Θα μας λένε ότι ο κόσμος ο υπόλοιπος είναι χειρότερα από εμάς, και έτσι θα παρηγορούμε την κατάντια μας.
A8hnaios (12-02-16), chrisgiapz3 (13-02-16), ghost-rider (12-02-16), nuovo.. (12-02-16), pilot (12-02-16), spaka (12-02-16), topmar (12-02-16)
Οκ, εγώ συμφωνώ ως προς το αν πρέπει να αφαιρεθούν άδειες από κανάλια επειδή δεν πληρώνουν τπτ και είναι κρατικοδιαιτα.
Να ορίζει όμως αριθμό καναλιών, αυτό είναι άνευ προηγούμενου. Με την ίδια λογική, θα μπορούσαν να πουν ότι 1500 ταξί είναι υπεραρκετά για την Αθήνα, οπότε από όλα τ υπόλοιπα αφαιρουνται οι άδειες.
Κουμμουνιστακια του κέρατα είναι αυτά τα ρεντικολα ρε.
sympether with chiefτης
το γελιο πιο ειναι ???? αριστερη κυβερνηση με αριστερους διαδηλωτες πρωτη φορα
εεεερεεεε γελια που θα γινουν κλαματα ........
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
με πηρε ενα περιεργο νουμερο στο κινητο. Το γκουγκλαρα και βρηκα μερικα σχολια ενα εκ των οποιων ηταν πολυ επικαιρο
"Νόμιζα ότι μου μιλούσε γυναικα αλλα ήταν "άντρας". Ταυτοχρόνως μου την έπεφτε με τρόπο η σούφρα. Βρίσκουν και κάνουν και οι 2 (cosmote & λούγκρες) χάριν του φιλελευθερισμού. Σήμερα είναι απλά ενοχλητικοί. Αύριο θα μας "μαμήσουν" χωρίς να μας ρωτήσουν. Αντίσταση ΤΩΡΑ!!"
Και γω συμφωνώ με την αφαίρεση αδειών σε αυτούς που δε πλήρωναν τόσα χρόνια. Τώρα το να δώσει όπου θέλει τις άδειες δε το καταλαβαίνω και τι θα γίνεται κάθε φορά που θα αλλάζει κυβέρνηση θα αλλάζουν χέρια και οι συχνότητες; !!!