Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 851

Θέμα: Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spaka Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες γιατί ακριβώς είναι κακο; αν μπορεί κάποιος ας γράψει κάτι. Δε έχω παρακολουθήσει τι παίζει και βλέπω γίνεται χαμός!

Στάλθηκε από το One Plus One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Έχω την εντύπωση ότι εν έν έτη 2016, δεν είναι το πιο δημοκρατικό, να αποφασίζει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΠΟΙΟΙ θα έχουν τηλεοπτικά κανάλια, και μάλιστα να τα περιορίζει στα 4!!!!

Θα περίμενα, στο σύγχρονο κόσμο που ζούμε, να δοθούν τόσες άδειες, όσες υπάρχουν διαθέσιμες συχνότητες, να γίνει διαγωνισμός από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ αρχή για το ποιοι θα τις πάρουν, και ας είναι και 100 τα κανάλια !!!! Περισσότερος ανταγωνισμός , καλύτερη ενημέρωση. Το κράτος ας είναι εκεί να ελέγξει τη διαφάνεια και τον σωστό ανταγωνισμό.

Η δικαιολογία του κράτους είναι 4 κανάλια είναι αρκετά (ευχαριστούμε που μας αφήνει και επιλογή), αλλά θα διαλέξει αυτό , ποιοι κλπ.... (καθόλου δημοκρατικό θα έλεγα). Το κάνει για να είναι λέει βιώσιμα !!! χαχαχαχα καλή δικαιολογία. Εγώ λέω αφού το κάνεις για τα κανάλια, να μας υπολογίσει πόσοι Μπακάληδες χωράνε στη χώρα και τους άλλους να τους κλείσει , για να είναι βιώσιμοι οι δικοί του Μπακάληδες (όπου Μπακάληδες, μπορείτε να βάλετε, γιατρούς, δικηγόρους, μανάβηδες, περίπτερα, αλουμινάδες, καφετέριες, ταβέρνες, κλπ κλπ κλπ ))))
    Πόσο αστείο. Για το καλό μας.

Γυρνάμε σε απολυταρχικά καθεστώτα, που θέλουν να ελέγξουν την κοινή γνώμη με το έτσι θέλω.

Δεν μπορώ να το χωνέψω.

Ας αποφασίσει η κοινή γνώμη , με την τηλεθέαση ποια κανάλια θέλει , και ας δώσει την ευκαιρία και σε άλλο κόσμο να εκφραστεί.

Χίλια χρόνια πίσω !!!!

Θα μας λένε ότι ο κόσμος ο υπόλοιπος είναι χειρότερα από εμάς, και έτσι θα παρηγορούμε την κατάντια μας.

2. The Following 7 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (12-02-16), chrisgiapz3 (13-02-16), ghost-rider (12-02-16), nuovo.. (12-02-16), pilot (13-02-16), spaka (12-02-16), topmar (12-02-16)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οκ, εγώ συμφωνώ ως προς το αν πρέπει να αφαιρεθούν άδειες από κανάλια επειδή δεν πληρώνουν τπτ και είναι κρατικοδιαιτα.

Να ορίζει όμως αριθμό καναλιών, αυτό είναι άνευ προηγούμενου. Με την ίδια λογική, θα μπορούσαν να πουν ότι 1500 ταξί είναι υπεραρκετά για την Αθήνα, οπότε από όλα τ υπόλοιπα αφαιρουνται οι άδειες.

Κουμμουνιστακια του κέρατα είναι αυτά τα ρεντικολα ρε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-02-16), LEONIDASKAL (12-02-16), nuovo.. (12-02-16), topmar (12-02-16), vagmag (12-02-16), Vassilis ///M (13-02-16)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    . Εγώ λέω αφού το κάνεις για τα κανάλια, να μας υπολογίσει πόσοι Μπακάληδες χωράνε στη χώρα και τους άλλους να τους κλείσει , για να είναι βιώσιμοι οι δικοί του Μπακάληδες (όπου Μπακάληδες, μπορείτε να βάλετε, γιατρούς, δικηγόρους, μανάβηδες, περίπτερα, αλουμινάδες, καφετέριες, ταβέρνες, κλπ κλπ κλπ ))))
    Πόσο αστείο. Για το καλό μας.

.
    Με έκπληξη ειδα μολις στις ειδησεις οτι ο μητσοτακης ειχε την ιδια απορια με εμενα χαχαχαχα αυτος βεβαια ειοε για αριθμους κινηματογραφων κλπ αλλα το συμπέρασμα ειναι το ιδιο . Δεν ταυτιζομαι με τις ιδεες του ομως ειχαμε την ιδια απορια

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP