-
Γεια σου φιλε, καταρχην τι αμαξι εχεις? Η αληθεια ειναι οτι ολοι οι συναγερμοι μπορουν να παραβιαστουν και αν βαλουν στο ματι το αμαξι σου, θα στο παρουν. Εγω στο Ε46 που ειχα ημουν πολυ φαν του να βαλω τον εργοστασιακο συναγερμο λογω του οτι θα εμπαινε στο κλειδι και δεν θα ειχα ξεχωριστα χειριστηρια και γενικα μου αρεσε το καθετι εργοστασιακο και ταχτοποιημενο να υπαρχει στο αμαξι μου. Ομως οταν αγορασα το αμαξι μου ηταν ειδη 6 ετων οποτε καταλαβαινεις οτι ο συναγερμος του ηταν ηδη παλιος και ηδη οι κλεφτες ξερανε να το παραβιαζουν με ευκολια. Οποτε πρωχορησα στην τοποθετηση ενως after market συναγερμου μαρκας "AVITAL" με τηλεειδοποιηση εως 1000μ(το 1000 μετρα ειναι σχετικο). Ο AVITAL αν δεν σου λεει κατι σαν μαρκα σιγουρα θα ξερεις τους viper clifford python , ειναι ολοι ιδιοι με μικρες διαφορες και ολοι ειναι της directed electronics. Γενικα ειναι αξιοπιστα συστηματα συναγερμου με πολλες δυνατοτητες, αλλα και παλι δεν μπορουν να σου εξασφαλισουν την τελεια προστασια. Για τις τρυπες και αυτα που ανεφερες μη σε απασχολει μιας και δεν χρειαζεται τρυπημα πουθενα. Εχουν διπλο κραδασμικο και διπλο ογκομετρικο. Εγω στο συνιστω σε συνδιασμο με καποιο gps.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas bmwdakias : 09-02-16 στις 10:48
quattro ist fur sissies
-
The Following 5 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:
BILL007 (09-02-16), bmw7 (09-02-16), freddys (11-02-16), nikos valvetronic (15-02-16), Paris218d (17-09-21)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP