Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

2 ή 3 οφσαιντ του ΠΑΟΚ δεν ήταν
    1 οφσαιντ του ΟΣΦΠ δεν ήταν
    Μιλιβόγεβιτς ήταν για αποβολή
    Ζντιέλαρ η πρώτη κίτρινη δεν υπήρχε
    Του Μποτία κατά την άποψή μου δεν κάνει την χαρακτηριστική κίνηση να χτυπήσει με αγκώνα, αλλά με το χέρι όπως όλα τα χτυπήματα που γίνονται εναέρια σε αντίστοιχες φάσεις.

Ο Ολυμπιακός πήρε κάποια σφυρίγματα, αλλά κέρδισε δίκαια, το είπε κ ο Τούντορ.

Όσο για τα φονικά χτυπήματα που λένε ότι δεν δόθηκαν, να θυμίσω στην Τούμπα που έπρεπε να φύγουν έξω 2 παίκτες του ΠΑΟΚ με τις σκαριές που ρίχνανε.

2. The Following User Says Thank You to Harisp For This Useful Post:

deepBLUE (08-02-16)

Rides
    1

Cool

Μισή τελική γιατί 2 φορές που πήγα να περάσω μπροστά κόπηκα με offside, θα μου πεις έκοψε και τον γαύρο 1 φορά, οκ, επίσης ξέρω όμως ότι ο γαύρος έπρεπε να παίζει με 10 απο το 19' (κόκκινη στον μποξέρ, έτσι δεν λέγατε Γκαρσία και Ινσαουράλδ, Μιλιβόγεβιτς) και με 9 στο 58' στον έτερο χθεσινό μποξέρ Μποτία.
    Τώρα τα 0 ευκαιρίες και μισή να τα πείτε στους συνοπαδούς σας και στον σύλλογο πεσόντων από τα σύννεφα...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μισή τελική γιατί 2 φορές που πήγα να περάσω μπροστά κόπηκα με offside, θα μου πεις έκοψε και τον γαύρο 1 φορά, οκ, επίσης ξέρω όμως ότι ο γαύρος έπρεπε να παίζει με 10 απο το 19' (κόκκινη στον μποξέρ, έτσι δεν λέγατε Γκαρσία και Ινσαουράλδ, Μιλιβόγεβιτς) και με 9 στο 58' στον έτερο χθεσινό μποξέρ Μποτία.
    Τώρα τα 0 ευκαιρίες και μισή να τα πείτε στους συνοπαδούς σας και στον σύλλογο πεσόντων από τα σύννεφα...

Φιλε , τα ιδια εγιναν ακριβως στον πρωτο γυρο. Συν 1 πεναλντυ.
    Παρ'ολα ταυτα με κοντρα διαιτησια ο γαυρος καθαρισε το ματσακι.

Περυσι με κοντρα διαιτησια ηρθες και εριξες 2μπαλο.
    Λοιπον μην προσπαθουμε να βγαλουμε απο τη μυγα ξυγκι.

Οσον αφορα τον χθεσινο αγωνα, ολα σωστα οσα λες για διαιτησια, αλλα.....
    Δεν μας ειπες για την πρωτη κιτρινη του σερβου.
    Δεν μας ειπες για τα τραβηγματα του Τζαβελλα στον Παρντο.

Τωρα για τη μιση τελικη, φιλε μου μικραινεις ακομα περισσοτερο την ομαδα σου οταν δικαιολογεις την επιθετικη ανυπαρξια στα 2 οφσαιντ.
    Οπως ακριβως μικραινει η ομαδα μου οταν στα τελευταια κανει καθυστερησεις για να κρατησει το αποτελεσμα!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε , τα ιδια εγιναν ακριβως στον πρωτο γυρο. Συν 1 πεναλντυ.
    Παρ'ολα ταυτα με κοντρα διαιτησια ο γαυρος καθαρισε το ματσακι.

Περυσι με κοντρα διαιτησια ηρθες και εριξες 2μπαλο.
    Λοιπον μην προσπαθουμε να βγαλουμε απο τη μυγα ξυγκι.

Οσον αφορα τον χθεσινο αγωνα, ολα σωστα οσα λες για διαιτησια, αλλα.....
    Δεν μας ειπες για την πρωτη κιτρινη του σερβου.
    Δεν μας ειπες για τα τραβηγματα του Τζαβελλα στον Παρντο.

Τωρα για τη μιση τελικη, φιλε μου μικραινεις ακομα περισσοτερο την ομαδα σου οταν δικαιολογεις την επιθετικη ανυπαρξια στα 2 οφσαιντ.
    Οπως ακριβως μικραινει η ομαδα μου οταν στα τελευταια κανει καθυστερησεις για να κρατησει το αποτελεσμα!
    Δεν μίλησα καθόλου για την αποβολή του σέρβου γιατί όπως λέτε η πρώτη κίτρινη δεν ήταν και δεν σας χαλάω το χατήρι, γι αυτό και είπα ότι έπρεπε να παίζετε με 9 και όχι με 8
    Το ότι δεν καταγράφηκε τελική είναι γιατί αν είδες τον αγώνα φτάναμε μεσα στην περιοχή του γαύρου και μετά μπλέκαμε τα μπούτια μας και δεν σουτάραμε. Αλλά ακόμα κι έτσι που όπως λες ο ΠΑΟΚ ήταν ανύπαρκτος επιθετικά, οι δύο αποβολές πόσο θα έγερναν το παιχνίδι προς τον ΠΑΟΚ;
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μίλησα καθόλου για την αποβολή του σέρβου γιατί όπως λέτε η πρώτη κίτρινη δεν ήταν και δεν σας χαλάω το χατήρι, γι αυτό και είπα ότι έπρεπε να παίζετε με 9 και όχι με 8
    Το ότι δεν καταγράφηκε τελική είναι γιατί αν είδες τον αγώνα φτάναμε μεσα στην περιοχή του γαύρου και μετά μπλέκαμε τα μπούτια μας και δεν σουτάραμε. Αλλά ακόμα κι έτσι που όπως λες ο ΠΑΟΚ ήταν ανύπαρκτος επιθετικά, οι δύο αποβολές πόσο θα έγερναν το παιχνίδι προς τον ΠΑΟΚ;
    Πολυ φιλε μου, αλλα με τα αν δεν γραφεται η ιστορια.
    Γιατι αν οπως λες κι εσυ εδινε την πρωτη κοκκινη, πως εισαι σιγουρος οτι θα εκανε την ιδια αγκωνια ο Μποτια. ?
    Και με το αν σου αντιπαρερχομαι στα τραβηγματα του τζαβελλα, ο οποιος θα μπορουσε να ειχε αποβληθει πολυ νωριτερα.

Ουσιαστικα το μόνο καθαρο πλεονεκτημα του Ολυμπιακου ειναι τα 9 λεπτα που επαιξε με παικτη παραπανω.
    Γιατι αν ηταν ο ρεφερι στημενος, θα επαιζε ο Ολυμπιακος ποτε με 10?

Ολα τα αλλα περι διαιτησιας ειναι για καταναλωση της αβουλης ποδοσφαιρικης μαζας.
    Όπως σου ειπα και πριν, φετος ο ΟΣΦΠ με κοντρα διαιτησια κερδισε στην Τουμπα.
    Περυσι ο Παοκ με κοντρα διαιτησια κερδισε στο Φαληρο.

Φετος δεν κερδισε, το ριξαμε στον διαιτητη.
    Καμμια σωτηρια!

Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατι αν οπως λες κι εσυ εδινε την πρωτη κοκκινη, πως εισαι σιγουρος οτι θα εκανε την ιδια αγκωνια ο Μποτια. ?
    Και με το αν σου αντιπαρερχομαι στα τραβηγματα του τζαβελλα, ο οποιος θα μπορουσε να ειχε αποβληθει πολυ νωριτερα.

Ουσιαστικα το μόνο καθαρο πλεονεκτημα του Ολυμπιακου ειναι τα 9 λεπτα που επαιξε με παικτη παραπανω.

Ολα τα αλλα περι διαιτησιας ειναι για καταναλωση της αβουλης ποδοσφαιρικης μαζας.

Καμμια σωτηρια!
    Αδερφε φασκεις και αντιφασκεις!
    Για σενα η διαιτησια επηρεαζει ή οχι ενα ποδοσφαιρικο αποτελεσμα;

Εγω ανηκω παντως στην "αβουλη ποδοσφαιρικη μαζα"
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    1

Προεπιλογή

Καμμια σωτηρια!
    Έπρεπε να αποβληθεί ο Μιλιβόγεβιτς στο 19' ναι ή όχι; Δεν απαντάς, θα έπαιζες για 50 τουλάχιστον λεπτά με παίκτη λιγότερο;
    Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες.
    Δεν λέω ότι θα κέρδιζα, λέω ότι το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν εχω αποψη για τη φαση για τον Μιλιβογεβιτς. Δεν την εχω δει. Αλλα ειπα, αν την εδινε, που ξερεις οτι ο Μποτια θα εκανε την ιδια ενεργεια?
    Εγω λεω οτι εχασες δικαιοτατα.

Οσο για τον φιλο που λεει οτι φασκω και αντιφασκω, προφανως προφανως θελω να τονισω οτι ο καθενας βλεπει τα πραγματα οπως θα ηθελε να ειναι. Γιατι ναι μεν διαμαρτυρομαστε που μας αδικησε ο διαιτητης..αλλα για την ευνοια σε αλλες φασεις, τιποτα ασχολιαστο.
    Και οπως ειπα, ο Ολυμπιακος ηρθε στην Τουμπα, κερδισε με κοντρα διαιτησια, μπουκαλια πεφταν βροχη στα κορνερ, αλλα κανενας σοβαρος δεν βγηκε να διαμαρτυρηθει.
    ενω αντιστοιχα εχουν κανει σημαια τον αναπτηρα που επεσε στον Πλατανια.
    ερχεται κι ο αλλος και λεει δεν εμεινα ευχαριστημενος απο τη φιλοξενια γιατι βριζαν τον Παοκ και τον Τζαβελλα.
    Εδω στο δικο σου σπιτι δεν μπορεις να κανεις κουμαντο και ερχεσαι και βαζεις χερια στο ξενο σπιτι?
    Αυτα..!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsaltinho : 09-02-16 στις 07:04

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP