Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Θέμα: Βουητο!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kατα 99% είσαι για ημιαξόνια/ρουλεμάν. Πόσες χιλιάδες έχεις στο κοντέρ?
    Αν αναφερεσαι σε μενα εχω 196.000km.. ρουλεμαν πισω στους τροχους εχω αλλαξει με SKF. Επισης το story ξεκινησε απο οταν ενα απογευμα ειχε ψιλοβρεξει κ ηθελα να "σφαλιαρισω" λιγο κ εγραψε ολη την πρωτη κ την δευτερα. Απο εκεινο το σημειο κ μετα ξεκινησε να ακουγεται αυτο το παρομοιο βουητο που λεει κ ο φιλος πιο πανω.
    Το χειροτερο σεναριο που μπορει να τυχει πιο ειναι? Αν το ζορισω καποια στιγμη μπορει να μου μεινει στο χερι? Εχει περασει ενα διαστημα 2 χρονων απο τοτε που εγινε κ μεχρι στιγμης ακομα ακουγεται το ιδιο..

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο SoNiC_77Gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν αναφερεσαι σε μενα εχω 196.000km.. ρουλεμαν πισω στους τροχους εχω αλλαξει με SKF. Επισης το story ξεκινησε απο οταν ενα απογευμα ειχε ψιλοβρεξει κ ηθελα να "σφαλιαρισω" λιγο κ εγραψε ολη την πρωτη κ την δευτερα. Απο εκεινο το σημειο κ μετα ξεκινησε να ακουγεται αυτο το παρομοιο βουητο που λεει κ ο φιλος πιο πανω.
    Το χειροτερο σεναριο που μπορει να τυχει πιο ειναι? Αν το ζορισω καποια στιγμη μπορει να μου μεινει στο χερι? Εχει περασει ενα διαστημα 2 χρονων απο τοτε που εγινε κ μεχρι στιγμης ακομα ακουγεται το ιδιο..
    Οχι το παιδί παραπάνω ρώταγα. Αλλά και πάλι τα 200Κ+ είναι ώρα αλλαγής σε αυτά.

Το χειρότερο σενάριο είναι να είναι διαφορικό (απο μη αλλαγή βαλβολίνης και υπερβολικό "κάψιμο").

Καλύτερα σε κάθε περίπτωση να πας το συντομότερο σε συνεργείο, δεν παίζουν με αυτά

3. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

SoNiC_77Gr (05-02-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP