Απ' όταν το έχω φτιάξει, πίστεψέ με δεν έχω βρει ευκαιρία για τελική. Μέχρι 230 - πολύ εύκολα - αλλά πήγαινε κι άλλο. Συγκριτικά με το πεντάρι που φορούσε πριν και με 3.15 βήμα το προηγούμενο διαφορικό, στα 140 είμαι περίπου 500 στροφές κάτω με έκτη. Καμία σχέση με αυτά που μου έλεγε κάποιος τύπος που είχα μιλήσει τυχαία (ότι δηλαδή θα είναι κουραστικό, θα μου σπάσει τα νεύρα και άλλες τέτοιες βλακειες). Σίγουρα η δευτερα τρίτη δεν "απλώνει" όπως λένε το ίδιο με πριν, ουσιαστικά με την τεταρτη αισθάνεσαι να ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα, αλλά αν κάνεις γρήγορα τις αλλαγές και δεν το πας κόκκινα, δεν έχεις πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα. Μέχρι τις 5+ μια χαρά είναι να κάνεις την αλλαγή. Αυτά σε γρήγορο ξεκίνημα. Σε νορμάλ καθημερινή χρήση αλλάζεις στις 3000. Μην ξεχνάμε ότι το μοτέρ τις M3 ανεβάζει 8000+. Όλα ok στην μετάδοση. Είμαι πολύ ευχαριστημενος. Η καλύτερη προσθήκη που έκανα. Το μπλοκε είναι όλο το θέμα. Άλλο αμάξι στις στροφές. Και το σασμάν με το short shift καταπληκτικο. Απλά με προβληματιζει αυτό που προανέφερα με το βολάν.