ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ φίλοι βοηθήστε κλάπηκε το Μ3 ε46 σήμερα τα ξημερώματα από περιοχή γλυφαδας ΧΑΤ 6262 πινακίδα σκούρο μπλε με cinnamon καθίσματα καφέ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ φίλοι βοηθήστε κλάπηκε το Μ3 ε46 σήμερα τα ξημερώματα από περιοχή γλυφαδας ΧΑΤ 6262 πινακίδα σκούρο μπλε με cinnamon καθίσματα καφέ
Τι έγινε ρε φουστη μου.......επιδειμια έπεσε;;![]()
anisos (03-02-16)
Εεεεεε όχι ρε παιδιά πλάκα μας κάνουν;
Βάλτε ένα Μ3 σε αυτές τις περιοχές που τα βουτάνε και φύγετε εσείς σε περίπτωσή που σας παρακολουθούν και βάλτε τις παρέες σας να βλέπουν το αμάξι διακριτικά και όποιος το πλησιάσει και αρχίζει να σκαλίζει τσακοστε τον βάλτε τον κάτω από την ρόδα και λύστε το χειρόφρενο!
Ούτε καν αστυνομία δεν χρειάζεται να ενοχλείτε!
Απλά , γρήγορα , αποτελεσματικά χτυπάτε το κακό στην ρίζα!
Δεν εξηγείται, έχει πέσει σύρμα να φάνε ολα τα Μ. 2ο σε μια βδομάδα. Το μυαλό μου πάει οτι είναι οι ίδιοι. Κοινοποίησα!!!
"Winners don't make excuses when the other side plays the game"
anisos (03-02-16)
Ίδιοι σε 2 διαφορετικές περιοχές ;
Παίζει τώρα που γέμισε ο τόπος με Μ3 των 10,000 ~ 20,000 ¤ και τα πήραν όλοι όσοι δεν μπορούσαν να ψάχνουν για μεταχ ανταλλακτικά και γι αυτό να γίνονται τόσες κλοπές;
Σε γειτονικές χώρες φίλε.
Πάντως εγώ για καλό και για κακό βάζω μπροστά από το γκαράζ το δεύτερο όχημα της οικογένειας.
Δηλ. το 3άρι κλειδωμένο στο γκαράζ με συναγερμό και κλειδωμένη γκαραζόπορτα και μπροστά το μικρό με συναγερμό.
Αρρωστήσαμε.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILLYS : 03-02-16 στις 22:29
kostas109 (04-02-16), Vassilis ///M (03-02-16)
Θα κοιμόμαστε μέσα με κάνα όπλο ετσι που πάει η δουλειά...![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
A8hnaios (04-02-16), Panos 316T (04-02-16), Ptboul (04-02-16)