Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Κατατοπιστικότατος ο Βαγγέλης στην περιγραφή του.
Λογικό αφού έβλεπε όλη τη φάση μπροστά του.
Εγώ, όντας τρικάβαλος και με το στομάχι να χει φτασει στον οισοφάγο από την πείνα, πήγαινα χαλαρά με μικρά μόνο ξεσπάσματα, ίσα ίσα για να ακούμε τη μελωδία του S54.
Ξαφνικά βλέπω στον καθρέφτη ένα μαύρο Ibiza ή Leon και γελώντας λέω στους συνεπιβάτες μου ότι μας καταδιώκουν.
Ε, ξεκινάω και κάνω μια δυο σφήνες έτσι για πλάκα για να δω αντίδραση. Ε, αυτό ήταν, δεν ήθελε και πολύ να τσιμπήσει ο ήδη τσιτωμένος οδηγός του SEAT, θέλοντας βεβαίως να κάνει και τη μόστρα του στην συνοδηγό του.
Αφήνιασε ο τύπος!!! Κροτάλιζε το τουρμπίσιο VAG!Για πολλή θόρυβο μιλάμε.
Η κίνηση πολλή, ο χώρος για προσπεράσεις ελάχιστος.
Περιττό να πω ότι έχουμε πεθάνει στα γέλια με τους συνεπιβάτες και τα σχόλια περί μπρικιού και Saxoralloy, λόγω του εκκωφαντικού θορύβου του Seat, δίνουν και παίρνουν!!
Και κάπου εκεί, αντιλαμβάνομαι πάλι κάπου πίσω μου το χαρακτηριστικό αναβόσβημα αστυνομικού φάρου. Και μετά αμέσως το χαρακτηριστικό κορνάρισμα.
Λέω:Παίδες,αστυνομία!
Μου λέει ο συνοδηγός μου: μπα κανάς φίλος του Seatάκια θα ναι που του κάνει πλάκα.
Τα υπόλοιπα τα περιέγραψε ο Βαγγέλης στο post από πάνω.
Τελικά, άγιο είχαμε γιατί πραγματικά θα μπορούσε να είναι ο καθένας στη θέση του Seat.Του βγήκε ξινή η κυριακάτικη " βόλτα".
Το νου σας λοιπόν σε μαύρο (μπλε σκούρο) Hyundai στον δρόμο!!
-
The Following 5 Users Say Thank You to Lykouras For This Useful Post:
A8hnaios (31-01-16), BILL007 (31-01-16), chrisgiapz3 (07-02-16), deepBLUE (31-01-16), doctore (31-01-16)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP