Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: αποριες για μετατροπη

Rides
    1

Προεπιλογή αποριες για μετατροπη

λοιπον μετα απο καποια μαζεματα που εκανα στο αμαξι μου(βαψιμο
    ζαντων,αλλαγη ουρανου,τοποθετηση εργοστασιακων door panel μιας και η καθε
    πορτα ειχε 3 12ιντζα απο τον προηγουμενο κατοχο!)εχω αρχισει και ψαχνω να βρω μετατροπη απο m3 evo 3.2!κοιταζω και για τροπετο και για ολοκληρο αυτοκινητο.κατ'αρχην θελω να μου πει οποιος γνωριζει ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω αν τυχον παρω ολοκληρο το αυτοκινητο εδω απο ελλαδα με ξενες πινακιδες.ας πουμε δηλαδη πως το παιρνω,βγαζω οτι χρειαζομαι απο πανω.μετα τι γινεται με πινακιδες,αμαξωμα κτλ?επισης θελω να μου προτεινετε καποιον μηχανικο γνωστη bmw και προσητο στις τιμες εννοειται που εκτος απο service κι οτιδηποτε αλλες μικροεπισκευες θα χρειαστω να μπορει να αναλαβει και την μετατροπη του αυτοκινητου.δυστηχως εκει που πηγαινα εγω δεν εχω τις καλυτερες εμπειριες και δεν θελω να ξαναμπλεξω!εχω ακουσει για 2 παιδια καπου στα βορεια προαστεια οτι ειναι πολυ καλοι,νομιζω δεν επιτρεπεται να πω ονοματα για λογους διαφημησης και γι αυτο περιμενω πμ σ αυτο το ερωτημα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω ακουσει για 2 παιδια καπου στα βορεια προαστεια οτι ειναι πολυ καλοι,νομιζω δεν επιτρεπεται να πω ονοματα για λογους διαφημησης και γι αυτο περιμενω πμ σ αυτο το ερωτημα.
    Φίλε μου η δυσφήμιση απαγορεύεται στο χώρο μας.
    Η διαφήμιση απο εμπειρία μέλους επιτρέπεται...

Επίσης πες μας για τι αμάξι μιλάς?Ε21?Ε30?Ε36?

Προεπιλογή

Τα μηχανικα που θα βγαλεις τα πουλας! Την λαμαρινα που θα σου μεινει, ή την πουλα και αυτη ή την κρατας για ανταλλακτικα! Με τις πινακιδες δεν εχεις θεμα...μιας και στα περισσοτερα ευρωπαικα κρατη δεν χρειαζεται να τις επιστρεψεις!

850 CSI Guest

Προεπιλογή

λοιπον μετα απο καποια μαζεματα που εκανα στο αμαξι μου(βαψιμο
    ζαντων,αλλαγη ουρανου,τοποθετηση εργοστασιακων door panel μιας και η καθε
    πορτα ειχε 3 12ιντζα απο τον προηγουμενο κατοχο!)εχω αρχισει και ψαχνω να βρω μετατροπη απο m3 evo 3.2!κοιταζω και για τροπετο και για ολοκληρο αυτοκινητο.κατ'αρχην θελω να μου πει οποιος γνωριζει ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω αν τυχον παρω ολοκληρο το αυτοκινητο εδω απο ελλαδα με ξενες πινακιδες.ας πουμε δηλαδη πως το παιρνω,βγαζω οτι χρειαζομαι απο πανω.μετα τι γινεται με πινακιδες,αμαξωμα κτλ?επισης θελω να μου προτεινετε καποιον μηχανικο γνωστη bmw και προσητο στις τιμες εννοειται που εκτος απο service κι οτιδηποτε αλλες μικροεπισκευες θα χρειαστω να μπορει να αναλαβει και την μετατροπη του αυτοκινητου.δυστηχως εκει που πηγαινα εγω δεν εχω τις καλυτερες εμπειριες και δεν θελω να ξαναμπλεξω!εχω ακουσει για 2 παιδια καπου στα βορεια προαστεια οτι ειναι πολυ καλοι,νομιζω δεν επιτρεπεται να πω ονοματα για λογους διαφημησης και γι αυτο περιμενω πμ σ αυτο το ερωτημα.
    αν ησουν Θεσ/κη ειναι γεματο ειδικους για μετατροπη σε Μ3 και πολυ καλες τιμες,,,,,αλλα η ιδεα σου να φερεις αμαξι απο γερμανια και να το μεταφερεις στο αμαξωμα με ελλ.πινακιδες τη βλεπω πολυ φινα το καλυτερο που εχεις να κανεις.

Rides
    1

Προεπιλογή

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.bill007 μιλαω για ε36 κουπε.ψαχνω τωρα μερες για να βρω κατι καλο αλλα δυστηχως κυκλοφορει πολυ σαβουρα.θελω να βρω ενα σωστο μοτερακι να βαλω πανω για να μην τρεχω μετα.αν ξερετε κατι η εχετε ακουσει κατι και σ αυτο το θεμα δεχτες οι γνωμες σας...

Rides
    0

Προεπιλογή

Γιατρό και μηχανικό δεν συστήνω ποτέ, οπότε δεν έχω να πώ κάτι για το που να πας.
    Οπως λέει και ο 850 παραπάνω, η καλύτερη λύση είναι το Γερμανικό για φουλ μετατροπή στο δικό σου.
    (και θα πουλησεις και αρκετά πράγματα που θα περισέψουν)

Rides
    1

Προεπιλογή

σιγουρα αυτη ειναι η καλυτερη λυση...απλα επειδη το αμαξι μου και look m εχει και σαλονι μ3 εχει το σκεφτομαι να παρω ολοκληρο το αυτοκινητο και να καθομαι μετα να ψαχνω αγοραστες.η διαφορα τροπετου και ολοκληρου του αυτοκινητου ειναι περιπου στα 2 χιλιαρικα.σιγουρα ομως τα μισα και παραπανω θα τα βγαλω μονο απο το σαλονι οποτε μια η αλλη...ας βρω εγω σωστο μοτερακι και το παιρνω ολο το αυτοκινητο.πειτε ομως ρε παιδια κανεναν καλο μαστορα να απευθηνθω!!

Rides
    1

Προεπιλογή

ξερει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για 2 αδερφια αν δεν κανω λαθος καπου στον αγιο στεφανο οι οποιοι απο οτι εχω μαθει ειναι και πολυ καλοι στην δουλεια τους?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ξερει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για 2 αδερφια αν δεν κανω λαθος καπου στον αγιο στεφανο οι οποιοι απο οτι εχω μαθει ειναι και πολυ καλοι στην δουλεια τους?
    Στείλε φίλε μου ένα pm στον Stefanos_cool και θα σου πεί...

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιας και το ανεφερε ο συνφορουμιτης,αν θελω να φερω ολοκληρο αυτοκινητο απο γερμανια για ανταλακτικα τι διαδικασια απαιτει?Εννοω οτι θα πρεπει να κοπει οπωσδηποτε για να ερθει ως ανταλλακτικα?Τελωνειο θα πληρωσω?

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP