Το είχα κάνει κι αυτό χωρίς όμως να έχω βγάλει κάθισμα, απλά είχα αφαιρέσει το χαρτόνι και σήκωσα μοκέτα και μόνωση όσο μπορούσα να τα τραβήξω από τα πεντάλ προς το κάθισμα.
Ξεκίνησε ο αδελφός μου να ρίχνει νερό πρώτα χαμηλά στο μαρσπιε μετά στο κάτω μέρος της πόρτας μετά δεξιά της πόρτας και αριστερά μετά τζάμι οδηγού μετά στο πάνω οριζόντιο μέρος της πόρτας με την οροφή μετά στις λεκάνες δεξιά και αριστερά μετά παρμπρίζ και τέλος ηλιοροφη.
Εγώ από μέσα αλλά δεν φαινόταν από που έμπαιναν τα νερά γιατί δεν γινόταν σωστά η δουλειά! Πρέπει να αφαιρεθούν όλα , αν γινόταν έτσι από την αρχή πιστεύω δεν θα είχα όλη αυτή την ταλαιπωρία.
Οπότε το μόνο που πιστεύω ότι εκλέχθηκε με την παραπάνω διαδικασία ήταν ότι δεν έβλεπα νερά να έρχονται από την μετόπη οπότε ίσως από το παρμπρίζ δεν παίρνει.
Για το λάστιχο της πόρτας δεν έτρεχαν νερά τουλάχιστον πάνω στην ταπετσαρία της πόρτας , τώρα αν φταίει το κάτω μέρος θα το έβλεπα όταν είδα που έπαιρνε από το νάιλον γιατί τότε είχα βγαλμένη την ταπετσαρία της πόρτας άρα πολύ καλύτερη και άμεση επαφή.

Απάντηση με παράθεση