Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: Ψάχνω ειδικό στις εισροές υδάτων

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας!
    Να φανταστείτε εσείς έχετε ασχοληθεί περισσότερο από όλους τους επαγγελματίες!

Να σας πω λοιπόν τι έκανα σήμερα
    Πέρα από την έξτρα μόνωση που έκανα στο νάιλον της πόρτας του οδηγού πρίν λίγες μέρες μόνος μου, πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και πήγα σε φίλο με εργαλεία γιατί δυστυχώς δεν διαθέτω και πολλά εργαλεία και ξεκινώ το ξήλωμα, χαρτόνι, κάθισμα οδηγού, ζώνη το κάτω μέρος που πιάνει στο κάθισμα, το εσωτερικό μαύρο πλαστικό του μαρσπιε οδηγού, το κάτω μέρος του μαύρου πλαστικού τις μεσαίας κολονας (για να απελευθερωθεί η μοκέτα) και τέλος ένα τμήμα του αντίστοιχου μαύρου πλαστικού του μαρσπιε της πίσω αριστερής πόρτας για να απελευθερωθεί κι εκεί ένα μέρος της μοκετας.
    Σήκωσα λοιπόν όλη την μοκέτα και την διπλωσα προς το τούνελ πάνω δηλαδή από τον λεβιέ και γενικά της μεσαίας κονσόλας.
    Η κατάσταση τραγική....πολύ νερό σκέτη απογοήτευση.
    Για καλή μου τύχη πίσω από τον οδηγό δεν υπήρχε σταγόνα και η μόνωση αλλά και η μοκέτα ήταν στεγνά.
    Η μόνωση όμως του οδηγού έσταζε όταν την σήκωνα.
    Ευτυχώς είχε σκούπα που τραβούσε νερά, οπότε τράβηξα ότι μπορούσε η σκούπα και τα υπόλοιπα στραγγιζα την μόνωση και τα έπαιρνα τα υπόλοιπα με πανί που εστρωνα από κάτω.
    Τέλος για να φύγει και το ποσοστό της υγρασίας που κρατάει η μόνωση ξεκίνησα το σεσουάρ και από τις δύο πλευρές της μόνωσης!
    Όλη η παραπάνω διαδικασία μαζί με το μονταρισμα μου πήρε 5 ώρες!

2. The Following User Says Thank You to george.x82 For This Useful Post:

wheelman (27-01-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP