Το ίδιο κάνει και σε μένα φίλε vrontax, δεν το έψαξα καθόλου. Όσο για την μπαταρία μην ανησυχείς, εγώ δεν κλείνω την πλαφονιέρα και δεν παθαίνει κάτι η μπαταρία...
Το ίδιο κάνει και σε μένα φίλε vrontax, δεν το έψαξα καθόλου. Όσο για την μπαταρία μην ανησυχείς, εγώ δεν κλείνω την πλαφονιέρα και δεν παθαίνει κάτι η μπαταρία...
vrontax (24-01-16)
Βασίλη σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τα led λαμπάκια πρέπει να τραβάνε ελάχιστα από την ενέργεια της μπαταρίας. Κι εγώ ίσως το άφηνα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο κάθε μέρα, λόγω του ότι η δουλειά μου είναι κοντά στο σπίτι μου. Καμιά βόλτα μόνο μια φορά την εβδομάδα η κάθε 10 - 15 μέρες. Εσύ πόσο καιρό το έχεις αφήσει σε ακινησία με ανοιχτή τη πλαφονιέρα;
VasilisG85 (24-01-16)
Νίκο σ ευχαριστώ και σένα για την απάντηση. Όχι δεν μ' εκνευρίζει. Με ανησυχεί μόνο το γεγονός του ότι δεν το κινώ συχνά. Όπως προανέφερα κάθε 7 με 15 μέρες περίπου.
Οκ Νίκο ίσως το αφήσω να δω πως θα πάει. Τις τέσσερις λάμπες led τις πλήρωσα 5 ¤ τη μία. Αν γνωρίζεις, οι canbus λάμπες πόσο περίπου πιο ακριβές είναι; (σε περίπτωση που μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ)
vrontax (24-01-16)
Ωραία. Δεν νομίζω να το αφήσω τόσο πολύ χωρίς να το κινήσω. Σ ευχαριστώ πολύ Βασίλη
VasilisG85 (24-01-16)