Καλά τα ρόλεξ, αλλα πλέον δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος φοράει μαϊμού και ποιος το γνήσιο.
Επίσης παίζει και η άλλη η ξεφτίλα, όπου ολα τα καρακατσουλια μάθανε, λες και στο χωριό τους ξέρανε και απο ρολόγια και μου φοράνε αντρικό ρολεξακι.
Καλά τα ρόλεξ, αλλα πλέον δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος φοράει μαϊμού και ποιος το γνήσιο.
Επίσης παίζει και η άλλη η ξεφτίλα, όπου ολα τα καρακατσουλια μάθανε, λες και στο χωριό τους ξέρανε και απο ρολόγια και μου φοράνε αντρικό ρολεξακι.
sympether with chiefτης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 01-01-16 στις 18:09
Detailing Madness
Να φοράς tag heuer των 5000e λέει και να κομπλάρεις κάποιον με Seiko.
https://monochrome-watches.com/tag-heuer-caliber-1887/
https://www.reuters.com/article/swis...8EL7K320120321
![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
BILL007 (16-01-16), Leonidas_E39 (16-01-16)
Για τα μπάνια...![]()
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
Leonidas_E39 (16-01-16)
Η Rolex είναι στα ρολόγια ότι είναι η Porsche στα αυτοκίνητα.
Μετά από πολύ διάβασμα, αυτό έχω καταλάβει.
Απίστευτη κατασκευή, design άφθαρτο στο χρόνο, που όλοι οι άλλοι προσπαθούν να μιμηθούν.
Το πρωί το φοράς στο μηχανουργείο, και το βράδυ πας στο γάμο σου,
με το ίδιο ρολόι.
Η κάθε εταιρεία καλή ή κακή, μετά από δεκαετίες, έχει το όνομα
που της αξίζει.
BILL007 (16-01-16)
Συμφωνώ μ αυτά που λες Βασίλη μιας και είμαι Porschάκιας.
Η Rolex είναι ορολογοποιία κάτι πχ που ΔΕΝ είναι η Bulgari & η Cartier (είναι οίκοι πολυτελών κοσμημάτων)
Όμως έχει το εξής κακό η Rolex: έχουν κυκλοφορήσει πολλές ρέπλικες. Θα μου πεις αυτό σημαίνει ότι όλοι θέλουν και από ένα και θα συμφωνήσω. Στην Ελλάδα της κρίσης όποιος θέλει να δείξει ότι έχει χρήματα παίρνει από ένα.
Δεν άκουσα ποτέ κάποιον να πει θα πάρω Vacheron, IWC, Hublot, Audemars κλπ.
Ξέρεις γιατι; Γιατί πρώτον δεν γνωρίζουν & δεύτερον δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν αυτές τις μάρκες(δεν το λέω ρατσιστικα). Ενώ το Rolex είναι brand που το ξέρει και η κομμώτρια και τα βασικά της μοντέλα είναι στο 1/4 τησ βασικής τιμής των προαναφερθέντων brands
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 16-01-16 στις 16:34
Detailing Madness
η Charlize Theron..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
doctore (16-01-16)