Χωρίς να το γνωρίζω για το ferrari, αλλά για άλλα αμάξια έχουν παίξει κάποτε τέτοιες εκδόσεις... https://www.autointell.net/nao_compa...esigner-01.htm
Νομίζω και σε smart...
Tωρα περι γούστου, κολοκυθόπιτα...
Ρε παιδιά είναι απλό.
Ferrari + LOUIS VUITTON = όλα τα γκομενάκια με ανοιχτά τα πόδια.
Σκεφτείτε μια gold trigger μόλις το δει
Akis 330Ci (11-01-16)
Ενα πραγμα θα σου πω και θα καταλαβεις!
Θεωρω σαν δεδομενο πλεον οτι οποιο αυτοκινητο παω και δω θα εχει γυρισμενα χλμ. Γιαυτο τα χλμ δε με ενδιαφερουν καν. Αν εχει κανει τα βασικα δε ζηταω συντηρηση ενος ψειρα σαν και εμας, αλλα τα βασικα εστω να εχει μια ά κατασταση για τα χρονια του και το βιασμο που 200% θα εχει δεχτει, ωστε να μπορεσω μετα σιγα σιγα να το φερω στα μετρα μου...
Το θέμα όμως Ακη είναι ότι μιλάμε για ένα Μ μοτέρ, το οποίο καλώς ή κακώς είναι ευαίσθητο.... Και μέτριο να ναι θα θέλει μαζέματα. Το ζητούμενο είναι τι μαζέματα θα θέλει και πόσο θα ελαφρύνει την τσέπη σου... Γιατι αν βρεις ένα 3.000¤ ακριβότερα & δεν θέλει μαζέματα καλύτερα να το πάρεις εξαρχής παρά να πάρεις ένα φτηνότερο που θα σου βγει στην πορεία ακριβότερο....
Detailing Madness
Akis 330Ci (11-01-16)
Μια χαρα μοτερ ειναι! Τα ''περιφεριακα'' του αυτοκινητου πασχουν λιγακι..μονο στην φλατζα πασχει στο γνωστο σημειο..βαζεις μια cometic σε συσδιασμο με ARP μπουζονια και τελος! Αν δειτε τα ''μαμα'' πως ξεσφιγγουν θα ασπρισουν τα μαλλια σας!
Το δικο μου εχει 125Κ χλμ και το πινω καθε μερα...και πιστα και βουνο και τα παντα, σταγονα λαδι και μονο ενα δυναμο αλλαξα την πρωτη βδομαδα που το ειχα και πεντε χρονια τωρα καθε φορα στην διαγνωση ΟΥΤΕ καμενη λαμπα δεν βγαζει! Τελος του μηνα το βαζω μεσα για φλατζα/μπουζονια και μεταλλα..και ειμαι πολυ περιεργος να δω την κατασταση τους γιατι του Καζακου που ανοιξαμε ηταν σαν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ! Και ο Χρηστος δεν νοιωθει! Ζεστο-κρυο, μια βδομαδα να εχει να δουλεψει με το που ξεκιναει το ποδι στο πατωμα! Πραγματικα δεν περιμενα τετοια κατασταση! Ολα, και τα πανω και τα κατω!
Εγω το λεω και το υποστηριζω..ευλαβικη συντηρηση, καλα λαδια με συχνες αλλαγες και ΞΥΛΟ!!!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Akis 330Ci (11-01-16), BILL007 (11-01-16), chrisgiapz3 (13-01-16), EVERGET (11-01-16), Leonidas_E39 (11-01-16), nikos valvetronic (13-01-16), nuovo.. (11-01-16), vagmag (11-01-16), VanVIC (11-01-16), zaharias (11-01-16)
nikos valvetronic (13-01-16), pilot (11-01-16)
Α και μη μου πει κανεις ''αφου ειναι σκυλι γιατι αλλαζεις μεταλλα''! Εγω προσωπικα δεν το θεωρω μειονεκτιμα σε τετοιου ειδους μοτερ! Τι να πουν και στην Kawasaki που το νεο H2R καθε 30 ωρες λειτουργιας θελει ολικο rebuilt!! χαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pilot : 11-01-16 στις 14:37
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.