Σελίδα 22 από 86 ΠρώτηΠρώτη ... 1220212223243272 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 851

Θέμα: Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Περιοχή
    Ηλιουπολη
    Rides
    1

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγελη ο κουμπαρος μου ειναι στατιωτικος η γυναικα του ειναι στο λιμενικο,εκαναν αιτηση για στεγαστικο δανειο,ζητησαν 100.000ε.

Πηραν εγκριση και τους ειπαν οτι κατα 90% θα τα παρουν τα λεφτα,να πω επισης οτι την εγκριση την πηραν σε 3 μερες.
    Παντα ετσι γινοταν και γινετε με τους Στρατιωτικους και τα Σωματα Ασφαλειας.
    Ειναι σιγουροι αυτοι οτι θα το πληρωνουν, διοτι το δανειο πληρωνετε αυτοματα απο τον μισθο τους, πριν τον δουν καν στον λογαριασμο τους. Εχω 2 ξαδερφια στο Π.Ν. και εχουν παρει τα αντερα τους απο καρτες και δανεια, και εν μεσω κρισης.
    Νομιζω ισχυει κατι παρομοιο και για καποιους Δ.Υ., μονιμους η σε υψηλα ποστα.
    A Ring Ding Ding D-D-Ding Ding Baaaaaam Baaaaaam Wheeeeee!!!!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγελη ο κουμπαρος μου ειναι στατιωτικος η γυναικα του ειναι στο λιμενικο,εκαναν αιτηση για στεγαστικο δανειο,ζητησαν 100.000ε.

Πηραν εγκριση και τους ειπαν οτι κατα 90% θα τα παρουν τα λεφτα,να πω επισης οτι την εγκριση την πηραν σε 3 μερες.

Το ιουνιο που μας περασε εχασα την μανα μου,μου αφησε μια επιχειρηση,αφου καταφερα και τελείωσα με την αποδοχη κληρονομιας μετα απο πολυ κοπο και πολυυυυυυ χαρτουρα και αφου κοντεψα να το αγορασω ξανα πηγα στην τραπεζα να ανοιξω εναν καινουργιο λογαριασμο οψεως στο ονομα μου ετσι ωστε να μπορω να διαχειριστω προκαταβολες και να μπορεσω να βγαλω POS για τις καρτες,
    μονο που δεν εβαλαν τα γελια......με κοιταγαν σαν εξωγήινο.
    Φυσικα και δεν καταφερα να ανοιξω λογαριασμο.

Και ρωταω εγω τωρα........τελικα τα capital control ειναι για ολους?????
    η απλα εχουν βαλθει να εξαφανισουν τους ελευθερους επαγγελματιες?????
    Δάνειο θα δώσουν ...
    Τα χρήματα απλά δεν μπορούν τα πάρουν στο χέρι !
    Εννοείτε οτι η τράπεζα θα εγκρίνει δάνειο υπέρ κάποιου που βρέχει χιονίσει θα έχει εισόδημα ( μισθό δημοσίου , συνταξιούχο δημοσίου κλπ ) . Ακομα καλύτερα αν αυτός αγοράσει κάποιο ακίνητο που ειναι υποθηκευμένο σε δάνειο που δεν πληρώνεται ....

Τα capital control συνεχίζονται ... Δυστυχώς .

Ο ελεύθερος επαγγελματίας ειναι γενικότερα κυνηγημένος .
    Απο το ασφαλιστικό τοςο το δικό του συνταξιοδοτικό όσο κ για του εργαζομένου του , που συνεχώς αυξάνονται οι εισφορές κ μειώνονται οι συντάξεις .
    Επίσης ο οποιοσδήποτε άλλος ασφαλισμένος της χώρας δεν κινδυνεύει να μην πάρει σύνταξη , να μην έχει περίθαλψη , κ φυσικά στο τέλος να του πάρουν κ κάθε τι περιουσιακό . Πραγματικά δεν καταλαβαίνω !

απο τη φορολογία , που κανένας μας δεν γνωρίζει τι τελικά θα πληρώσουμε πάλι . Φόρος εισοδήματος , τέλος επιτηδεύματος , προσωπικός φόρος , έκτακτη εισφορά , εισφορά αλληλεγγύης , κ όλα τα παραπάνω οχι βάσει κερδών αλλά βάσει τεκμηρίων χαχαχαχα κ για να βοηθήσουν τον ελεύθερο επαγγελματία οχι μόνο τον ζορίζουν για να του δώσουν δάνειο , αλλά του ζητάνε να πληρώνει εκτός το φόρο της χρονιάς και άλλο τόσο (100% προκαταβολή ) για την επόμενη χρονια ... Δίνει δλδ κ άτοκο δάνειο στο κράτος για να καλύψει τις ανάγκες του !!!

Διάβαζα σε σημερινά άρθρα για τη μισθοδοσία του δημοσίου , για τα επιπλέον χρήματα που θα παίρνουν κάποιοι για θέσεις ευθύνης χαχαχαχα , για κάποιες μικρό αυξήσεις που μπορεί να δοθούν κλπ. Πραγματικά απορώ ποιοι θα πληρώσουν αυτές τις αυξήσεις ;;;;

Παλεύει λέει το κράτος να διατηρήσει τις υπάρχουσες συντάξεις . εις βάρος ποιων ; Γιατι να πληρώσουμε εμείς σήμερα ακομα μεγαλύτερες εισφορές κ μάλιστα μέχρι τα 67 κ να πάρουμε 300-400 ευρώ και αν .... Για να σώσουμε την σύνταξη αυτού που πήρε απο τα 45-50 ; Δεν ειναι λογικό !

3. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (09-01-16), Bitz (09-01-16), chrisgiapz3 (10-01-16), ghost-rider (09-01-16), katsaraios (10-01-16)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χαρακτηριστικο παραδειγμα αριστερου καλλιτέχνη που παιρνει μερος σε συναυλιες κκε κ ΠΑΜΕ , κ τελικα φορολογείται στη Βουλγαρία !!!! Χαχαχα
    https://www.newsit.gr/ellada/Xaireti...ylgaria/492080

5. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (10-01-16), alexm (09-01-16), doctore (11-01-16)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαρακτηριστικο παραδειγμα αριστερου καλλιτέχνη που παιρνει μερος σε συναυλιες κκε κ ΠΑΜΕ , κ τελικα φορολογείται στη Βουλγαρία !!!! Χαχαχα
    Φυσικα τα χρήματα που του δόθηκαν για την εκδηλωση ειναι Ελλήνων φορολογουμένων , αλλα αυτος προτιμησε να φορολογηθει εκτος χωρας .

Εννοειτε οτι εν μεσω capital control , καποιοι καταφεραν να κανουν πληρωμη στο εξωτερικο , κ μαλιστα δημοσια χρηματα ! Βεβαια για μ@λ@κιες εχουμε .... Με τα χρηματα αυτα θα ειχαμε πληρωσει ενα νοσηλευτη για ενα χρονο πχ κλπ

7. The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (10-01-16), alexm (09-01-16), doctore (11-01-16), gant (09-01-16), katsaraios (10-01-16), Panmilios (10-01-16)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεξια δεν προκειται να ψηφισω ποτε στην ζωη μου, ποσο χαιρομαι ομως που ξεσκεπαζεται καθε μερα το πρωτη φορα αριστερα και ενα-ενα τα αριστερα κουλτουριαρικα λαμογια βγαινουν στην επιφανεια.

9. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

tasos.kamv (09-01-16), vagmag (09-01-16), Vassilis ///M (10-01-16)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεξια δεν προκειται να ψηφισω ποτε στην ζωη μου, ποσο χαιρομαι ομως που ξεσκεπαζεται καθε μερα το πρωτη φορα αριστερα και ενα-ενα τα αριστερα κουλτουριαρικα λαμογια βγαινουν στην επιφανεια.
    Όλοι οι πολιτικοί μας , απλά χρησιμοποιούν την κάθε παράταξη , για να συσπειρώσουν κ να συγκεντρώσουν κάποιους ψήφους κ να εκλεγούν !

Σιγά μην ειναι ο κάθε Τσιπρας κ η κάθε παπαρηγα αριστεροί , σιγά μην ειναι ο Κωστάκης ο Καραμανλής που κυβέρνησε τα τελευταία χρονια δεξιός κλπ . Χαχαχαχα

Απλά καταντήσαμε αν λέμε τα λογικά πράγματα στη χώρα , να χαρακτηριζόμαστε δεξιοί , γερμανοτσολιάδες κλπ κλπ

Ο Παπακωνσταντίνου ( ο καλλιτέχνης ) , ειναι απο αυτούς που ακούω ευχάριστα ! Σήμερα μάλιστα τον ακούγαμε οικογενειακά στο αυτοκινητο ( ναι το e39 , έχει κασέτα χαχαχαχα ). Τον ακούγαμε οικογενειακά κ όταν ήμουν μικρός στο αυτοκινητο του πατέρα μου!!!! Ειναι κάπως επαναστατικός .... Στα τραγούδια , κ σε συνδυασμό με το αριστερό προφίλ , έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητος .

Φυσικά πλέον δεν ειναι αριστερά , δεξιά , κέντρο κλπ .... Λογικές λύσεις θελουμε για το μέλλον της χώρας κ των παιδιών μας !

11. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (10-01-16), ghost-rider (10-01-16), katsaraios (10-01-16)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μικρό κρατος με λίγα έξοδα θελουμε, άνοιγμα των επαγγελμάτων και κριτήρια για να βοηθηθεί η επιχειρηματικότητα.

Τπτ άλλο δεν υπάρχει για να μπορέσει να ανακάμψει η οικονομία.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

13. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (10-01-16), vagmag (10-01-16), vded (14-01-16)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μικρό κρατος με λίγα έξοδα θελουμε, άνοιγμα των επαγγελμάτων και κριτήρια για να βοηθηθεί η επιχειρηματικότητα.

Τπτ άλλο δεν υπάρχει για να μπορέσει να ανακάμψει η οικονομία.
    Δεξιέ !
    Φιλελεύθερε !!
    Εσυ με ποιους ειςαι ; Με την τρόικα ;
    Χαχαχαχα
    Τα παραπάνω ειναι μερικά απο αυτά με τα οποία δυστυχώς χαρακτηρίζονται όσοι λένε τα αυτονόητα όπως ο Θωμάς , απο τους βολεμένους κ κολλημένους !

15. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (10-01-16), Panmilios (10-01-16), vded (14-01-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

Φυσικα τα χρήματα που του δόθηκαν για την εκδηλωση ειναι Ελλήνων φορολογουμένων , αλλα αυτος προτιμησε να φορολογηθει εκτος χωρας .

Εννοειτε οτι εν μεσω capital control , καποιοι καταφεραν να κανουν πληρωμη στο εξωτερικο , κ μαλιστα δημοσια χρηματα ! Βεβαια για μ@λ@κιες εχουμε .... Με τα χρηματα αυτα θα ειχαμε πληρωσει ενα νοσηλευτη για ενα χρονο πχ κλπ
    Τυγχάνει να έχει εξοχικό λίγα μέτρα από αυτό της κοπέλας μου σε ένα μέρος παραθαλάσιο κοντά στην Κερατέα.
    Το ότι είναι αριστερός δεν τον εμπόδισε να φτιάξει την μάντρα και ένα παγκάκι ΠΑΝΩ στην αμμουδιά...

Το χειρότερο με όλους αυτούς είναι ότι είναι πρώτοι στην επανάσταση, στα παράπονο, στο να μην κόβουν εισητήριο πχ στα Μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα παραπονεθούν για την ποιότητα των μέσων αυτών, είναι οι πρώτοι που θα καταγγείλουν την φοροδιαφυγή των πλουσίων και πάει λέγοντας...

17. The Following 3 Users Say Thank You to Harisp For This Useful Post:

chrisgiapz3 (10-01-16), Thomelef (10-01-16), vagmag (10-01-16)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Harisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τυγχάνει να έχει εξοχικό λίγα μέτρα από αυτό της κοπέλας μου σε ένα μέρος παραθαλάσιο κοντά στην Κερατέα.
    Το ότι είναι αριστερός δεν τον εμπόδισε να φτιάξει την μάντρα και ένα παγκάκι ΠΑΝΩ στην αμμουδιά...

Το χειρότερο με όλους αυτούς είναι ότι είναι πρώτοι στην επανάσταση, στα παράπονο, στο να μην κόβουν εισητήριο πχ στα Μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα παραπονεθούν για την ποιότητα των μέσων αυτών, είναι οι πρώτοι που θα καταγγείλουν την φοροδιαφυγή των πλουσίων και πάει λέγοντας...
    Κ για να μην παρεξηγηθώ απο κάποιους ιδεολόγους ...
    Δεν έχω κάτι με την αριστερά , τη δεξιά ή το κέντρο .
    Θέλω να πω , πως ούτε ο Παπακωνσταντίνου ειναι αριστερός . Και αυτός , όπως οι πολιτικοί μας , καθώς κ πολλοί άλλοι που τρέφονται χρονια , καπηλεύονται την οποία ιδεολογία , την κάνουν σημαία , για δικό τους προσωπικό όφελος κ μόνο !!!

Μακάρι να καταφέρουμε αρχικά αυτά που έγραφε κ ο Θωμάς στο ποστ .

Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλά συστήματά κ πως χαρακτηρίζονται ( κομμουνιστικό , καπιταλιστικό κλπ ) , κ τι διαβαθμίσεις έχει το καθένα , αλλά ας δούμε τι χρησιμοποιούν κάποιες χώρες με καλό βιωτικό επίπεδο για τους πολλούς κ ας ακολουθήσουμε αυτο !

19. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

pilot (11-01-16)

Σελίδα 22 από 86 ΠρώτηΠρώτη ... 1220212223243272 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP