Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 851

Θέμα: Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγελη ο κουμπαρος μου ειναι στατιωτικος η γυναικα του ειναι στο λιμενικο,εκαναν αιτηση για στεγαστικο δανειο,ζητησαν 100.000ε.

Πηραν εγκριση και τους ειπαν οτι κατα 90% θα τα παρουν τα λεφτα,να πω επισης οτι την εγκριση την πηραν σε 3 μερες.

Το ιουνιο που μας περασε εχασα την μανα μου,μου αφησε μια επιχειρηση,αφου καταφερα και τελείωσα με την αποδοχη κληρονομιας μετα απο πολυ κοπο και πολυυυυυυ χαρτουρα και αφου κοντεψα να το αγορασω ξανα πηγα στην τραπεζα να ανοιξω εναν καινουργιο λογαριασμο οψεως στο ονομα μου ετσι ωστε να μπορω να διαχειριστω προκαταβολες και να μπορεσω να βγαλω POS για τις καρτες,
    μονο που δεν εβαλαν τα γελια......με κοιταγαν σαν εξωγήινο.
    Φυσικα και δεν καταφερα να ανοιξω λογαριασμο.

Και ρωταω εγω τωρα........τελικα τα capital control ειναι για ολους?????
    η απλα εχουν βαλθει να εξαφανισουν τους ελευθερους επαγγελματιες?????
    Δάνειο θα δώσουν ...
    Τα χρήματα απλά δεν μπορούν τα πάρουν στο χέρι !
    Εννοείτε οτι η τράπεζα θα εγκρίνει δάνειο υπέρ κάποιου που βρέχει χιονίσει θα έχει εισόδημα ( μισθό δημοσίου , συνταξιούχο δημοσίου κλπ ) . Ακομα καλύτερα αν αυτός αγοράσει κάποιο ακίνητο που ειναι υποθηκευμένο σε δάνειο που δεν πληρώνεται ....

Τα capital control συνεχίζονται ... Δυστυχώς .

Ο ελεύθερος επαγγελματίας ειναι γενικότερα κυνηγημένος .
    Απο το ασφαλιστικό τοςο το δικό του συνταξιοδοτικό όσο κ για του εργαζομένου του , που συνεχώς αυξάνονται οι εισφορές κ μειώνονται οι συντάξεις .
    Επίσης ο οποιοσδήποτε άλλος ασφαλισμένος της χώρας δεν κινδυνεύει να μην πάρει σύνταξη , να μην έχει περίθαλψη , κ φυσικά στο τέλος να του πάρουν κ κάθε τι περιουσιακό . Πραγματικά δεν καταλαβαίνω !

απο τη φορολογία , που κανένας μας δεν γνωρίζει τι τελικά θα πληρώσουμε πάλι . Φόρος εισοδήματος , τέλος επιτηδεύματος , προσωπικός φόρος , έκτακτη εισφορά , εισφορά αλληλεγγύης , κ όλα τα παραπάνω οχι βάσει κερδών αλλά βάσει τεκμηρίων χαχαχαχα κ για να βοηθήσουν τον ελεύθερο επαγγελματία οχι μόνο τον ζορίζουν για να του δώσουν δάνειο , αλλά του ζητάνε να πληρώνει εκτός το φόρο της χρονιάς και άλλο τόσο (100% προκαταβολή ) για την επόμενη χρονια ... Δίνει δλδ κ άτοκο δάνειο στο κράτος για να καλύψει τις ανάγκες του !!!

Διάβαζα σε σημερινά άρθρα για τη μισθοδοσία του δημοσίου , για τα επιπλέον χρήματα που θα παίρνουν κάποιοι για θέσεις ευθύνης χαχαχαχα , για κάποιες μικρό αυξήσεις που μπορεί να δοθούν κλπ. Πραγματικά απορώ ποιοι θα πληρώσουν αυτές τις αυξήσεις ;;;;

Παλεύει λέει το κράτος να διατηρήσει τις υπάρχουσες συντάξεις . εις βάρος ποιων ; Γιατι να πληρώσουμε εμείς σήμερα ακομα μεγαλύτερες εισφορές κ μάλιστα μέχρι τα 67 κ να πάρουμε 300-400 ευρώ και αν .... Για να σώσουμε την σύνταξη αυτού που πήρε απο τα 45-50 ; Δεν ειναι λογικό !

2. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (09-01-16), Bitz (09-01-16), chrisgiapz3 (10-01-16), ghost-rider (09-01-16), katsaraios (10-01-16)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP