εισαστε σιγουροι γιαυτα που λετε παιδια? δεν ειναι καλη επιλογη για αγορα ακόμα και σε αυτά τα ξεφτιλέ χρήματα?

εισαστε σιγουροι γιαυτα που λετε παιδια? δεν ειναι καλη επιλογη για αγορα ακόμα και σε αυτά τα ξεφτιλέ χρήματα?
Πιθανα να ειναι αυτο που λενε τα παιδια, το θυμαμαι και εγω αλλα ασε τι λεμε εμεις, πηγαινετο για ελεγχο και αν σου κανει σενα παρτο.
Η λογικη λεει οτι θα μπλεξεις αλλα κριση εχουμε υπαρχουνε και ευκαιρίες, τσεκαρε το καλα......ξεσκισε το στον ελεγχο και αποφασιζεις, μπορει να ειναθ ατρακαριστο και να το μαζεψεις σιγα-σιγα αν εισαι αυτης της λογικης-εγω δεν ειμαι για παραδειγμα αλλα εγω ειμαι εγω.
insane in the ///Midbrain
Akis 330Ci (09-01-16)

Το σιγουρο ειναι οτι το συγκεκριμενο ειναι σε κακή κατάσταση και θέλει μαζεματα πολλά..
Πηγα το ειδα.Δε προκειται να το παρω το συγκεκριμενο.
Γνωρίζω εξαρχης τη κατασταση που θα εχουν αυτα τα αυτοκίνητα αυτης της χρονολογιας , οπως γνωριζω το οτι θα πρεπει να ριξω καποια χρηματα επιπλεον, αλλα δεν απαιτω απο ενα αμαξι τοσων ετων και αμαξι κ@υλ@ς οπως ειναι ενα Μ3 να το βρω βιτρινα...μη τρελαθουμε..! Σιγα σιγα θα μαζευτει..
Θα δείξει το ψαξιμο. Μ3 γνησιο Convertible ψαχνω...να δούμε θα βρουμε τιποτα...?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Akis 330Ci : 09-01-16 στις 11:22
playmaker (09-01-16)
Akis 330Ci (10-01-16), pilot (10-01-16)

εκτός από την απαράδεκτη (για τα standards μου) εξωτερικη κατασταση, το ραγισμα στο προφυλακτηρα, το κοπανηματακι στο πισω δεξι μαρσπιε , καποια σημεια του αμαξωματος που φαινονται κακοβαμμενα ξανα, τα σπασμενα πλαστικα απο κατω, τα λαστιχα και δισκοπλακες που ειναι για πεταμα, τις γρατσουνιες παντου (οι οποιες ειναι το μονο που δε με πολυνοιαζει) η ελλειψη book service, ακόμα και η ολικη αφαιρεση των καταλυτων με αποτελεσμα εναν ηχο να μαρσαρει και να ακούγεται σε ακτινα 2χλμ, και αναμμενο λαμπακι κινητηρα βεβαια γιαυτο το λογο...μπορει και για τιποτα αλλο.
Σημα-μεταβιβαση +1400 ευρω.
γιαυτο δε μπηκα στο κοπο να το ψαξω παραπανω.
Το ψαξιμο για καμπριο Μ3 συνεχιζεται.
Akis 330Ci (10-01-16)