Δεν ηθελα να το γραψω δημοσια ωστοσω εχω ηδη ενημερωσει inprivate τον Μαρκο , αλλα μιας και πολλοι ηδη αυτομολησαν ο τυπος ειναι μαντρας στυλ αλεβιζατου , γεωργοπουλου , μπητρου , γεωργιαδη κτλ ..
Φυκια για μεταξωτες κορδελες ...
Δεν ηθελα να το γραψω δημοσια ωστοσω εχω ηδη ενημερωσει inprivate τον Μαρκο , αλλα μιας και πολλοι ηδη αυτομολησαν ο τυπος ειναι μαντρας στυλ αλεβιζατου , γεωργοπουλου , μπητρου , γεωργιαδη κτλ ..
Φυκια για μεταξωτες κορδελες ...
Christopherk (03-01-16)
Για εμας τους ασχετους με τα εμπορικα των Αθηνων μπορουμε να εχουμε μια ενημερωση για το business model αυτων των μαγαζιων?
Leasings αγνωστου ιστορικου , εισαγωγες με γυρισμενα χιλιομετρα , τρακαρισμενα/επισκευασμενα στο ποδι στο 80% των περιπτωσεων.
Το αλλο 20% ειναι τα αμαξια των ιδιωτων που εκαναν ανταλλαγη τα ανωτερο ...
Δεν νομιζω πλεον πως ο μπητρος ειναι σε καναλι εισαγωγων ...
Hertz avis και αγιος Ο Θεος για τα 8 στα 10 αυτοκινητα του ..
Για να καταλαβει κανεις σχεδον ολα του τα αμαξια δεν εχουν service book.
Οσα εχουν , τα οποια εχουν προκυψει απο ανταλλαγες, το τονιζει στην αγγελια ( διαθετει service book) ..
Παιδια διαβαζω τί γραφετε και εχω να πω οτι τους εχω φαι στην μαπα απειρα χρονια, να πω απο το 1995? Αντε μην πω και πριν..... ερασιτεχνες και λαμογια οι περισσοτεροι τουλαχιστον, οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι.
Μου αρεσει αυτη η δουλεια παρα πολυ και δεν θυμαμαι εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις να εχω πετυχει καποιον με μερακι και αγαπη και α-λ-η-θ-ι-ν-ο για αυτο που πουλαει.
Επισημη αντιπροσωπεια BMW ανταλλαξαμε αμαξι και το δικο μας το βαλανε με 50000χλμ λιγοτερα.-
Το ειδα με τα ματια μου το δικο μας αμαξι, οχι μου ειπανε κτλ......το ειδα.
insane in the ///Midbrain
Και να φανταστείς ότι στοίχιζαν 40 εκ. δρχ. Και τότε μάλιστα.
370 άλογα είναι το σωστό....ιδέα δεν έχει ο μαντράς...(classic)
BILL007 (08-01-16)