Να λάβουμε υπόψην ότι αλλάζει η διαδρομή του κυκλώματος με ότι συνεπάγεται αυτό...
Κάποιος υδραυλικός ίσως να μπορούσε να μας πει απαντήσει τεκμηριωμένα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να λάβουμε υπόψην ότι αλλάζει η διαδρομή του κυκλώματος με ότι συνεπάγεται αυτό...
Κάποιος υδραυλικός ίσως να μπορούσε να μας πει απαντήσει τεκμηριωμένα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
mitsos_chania (21-12-15)
με τοσα bar που σηκωνει η SMG αντλια, πολυ δυσκολο να υπαρχει τετοιας φυσης προβλημα.
μεγαλωνει μεν η διαδρομη απ τα μαρκουτσια αλλα δεν οι πιεσεις ειναι μεγαλες ωστε να δημιουργησει τετοια προβληματα.
η αντλια του smg κανει και προσαρμογη παντα με διαδικασια εξαερωματος μεσω διαγνωστικου. δεν εχει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης ο φιλος που εκανε το συγκεκριμενο εγχειρημα.
Στο μονο που εχω εναν ενδιασμο ειναι η ταχυτητα με την οποια γινεται η αλλαγη αν μειωνεται καποια δεκατα του δευτεροπελπτου και αυτο γιατι εχει να πρεσαρει περισσοτερο υγρο.
Κερδιζει σε θερμοκρασια λειτουργιας καπως με οτι αυτο συναπεγεται.
Καλη θερμοκρασια λειτουργιας και ψυξη ενος μηχανηματος= Καλυτερη αποδοση ή λιγοτερα προβληματα.
Εχω σκεφτεί τρόπο τον οποιο τον εχω κατα νου να κανω για την ψυξη της αντλιας, πολυ ποιο απλο και οικονομικό
και χωρις να κουνηθει η αντλια απ την θεση της
Αν δεν κανω λαθος η θερμοκρασια δεν ειναι το κυριως προβλημα της αντλιας smg.Οσο αφορα την θερμοκρασια συνηθως ο αισθητηρας εδινε λανθασμενες ενδηξεις και η αντικατασταση με νεο αισθητηρα ελυνε το προβλημα.
mark e92 (23-12-15)
Μπλεξιμο. Αντι να μπαινετε σε αυτην την διαδικασια παρτε εναν ευκαμπτο σωληνα Φ 60-100, προσαρμοστε ενα ανεμιστηρακι πανω του και οδηγηστε το απο καπου μπροστα στην μετωπη πανω στο μοτερ του smg.
Ετοιμη η ψυξη
Αυτο λεω και εγω Δημτρη
υπαρχει και αλλος τροπος χωρις ανεμιστηρακι.
απ το φαν του αυτοκινητου. με χωνι σε σωληνα φ60 και θα εχει και ενα ταφ φ100σε φ60 παλι και θα εχει και αλλη μια διοδο η οποια θα παιρνει οταν το αυτοκινητο κινειται και μπαινει εισερχομενος αερας.
το ανεμηστιρακι πρεπει να δινει εντολη οταν κινειται με χαμηλη ταχυτητα το αυτοκινητο να αναβει. αλλα ειναι μπλεξιμο απο που θα παρει την εντολη κλπ.
εμπλεκονται αισθητηρες μετα και τρεχα γυρευε.
Μάγκες υπάρχει και ποιο απλή λύση! Πουλάμε τα μπ@ρδελα και παίρνουμε 911 turbo! Χαχαχαχαχα
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
doctore (23-12-15), Leonidas_E39 (23-12-15), vagmag (23-12-15)