για τις ικανότητές μας στο photoshop βεβαίως, διότι δεν έγινε τίποτα στην γρατζουνια....
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΣΙ
για τις ικανότητές μας στο photoshop βεβαίως, διότι δεν έγινε τίποτα στην γρατζουνια....
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΣΙ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 22-05-10 στις 17:31
Τι π@@@@@ας είσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λέω, κάνει θαύματα το εργαλείο!!!!!![]()
![]()
![]()
Ο τρελός επιστήμονας εν δράση....
Δεν φταινε τα στυλο που δεν αποδιδουν σε σας. Ειναι επειδη εχετε αρνητικη ενεργεια. Εισαστε biased. Να πατε να κανετε ενα εξορκισμο, ενα διαβασμα, μια ηλεκτρολυση, ενα κλυσμα, κατι βρε αδερφε να σωθειτε
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΗΗ!!!!!!χαχχααχχαχαχα αχχααχχααχαχαχχααχ!!!!
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!![]()
Εγώ πάλι πιστεύω Κώστα ότι ΟΛΟΙ αυτοί που πήγανε και το πήρανε χωρίς να με ρωτήσουνε (ενώ με ξέρουνε κιόλας) τους αξίζει ένα μεγαλοπρεπές ΜΠΑΝΑΚΙ για κάνα μήνα.
Δηλαδή τι κάθομαι και γραφω κατεβατά εγώ εδώ μέσα, για να πετάτε τα λεφτά σας ???????????
Όλα καλά αυτά που λέτε ρε παιδιά αλλα ας μην είμαστε άδικοι...μέσα δεν είπατε οτι έχει βερνίκι αυτο το smart pen?
Θα μπορούσε να έχει νεράκι του θεού και τότε θα ήταν η απόλυτη απατεωνιά!
Λοιπόν πέρα απο την πλάκα είμαι κι εγώ ένας απο αυτούς που την πάτησαν με κάτι παρόμοιο.
Πριν λίγο καιρό κάποιος αποφασισε περνόντας δίπλα απο το αυτοκίνητο να μου κάνει διάφορα σχεδιάκια απο μπροστα μέχρι πίσω όπως και τα περισσοτερα αυτοκίνητα εκεινο το βραδυ.
Δεν μπορουσα να σκεφτώ κάτι και είπα να το αφήσω έτσι αλλα η γυναίκα μου είχε άλλη ιδεα...να αγοράσουμε αυτο το μαγικό smart pen!
Δεν το έκανα γιατι πρώτα πρώτα δεν το πίστεψα και μετα γιατι ήταν πανάκριβο.
Μετά απο κάτι μέρες βρήσκεται ένας τύπος στον δρόμο που πουλάει ενα τετοιο στυλό άλλης εταιρίας στα 10¤ και μάλιστα είχε και διάφανο και με χρώμα.
Πήρα με χρώμα γιατι μου είπε οτι είναι καλύτερο και λέω στο κάτω κάτω η θα κάνω δουλεια η θα χάσω 10¤...τελικά τα έχασα γιατι ήταν ενα απλό μαρκαδοράκι για πίνακα και μάλιστα δεν μου έκατσε και το χρώμα.![]()
Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
δουλεύει σαν την εφορία.
Πλάκα κάνεις ??
Όταν διαφημίζεις ένα υλικό το οποίο υποστηρίζεις ότι 'μαγικά' θα σου φτιάξει τέλεια τη γρατζουνιά, κάνεις μοντάζ στο βίντεο που προβάλεται στη τηλεόραση βασιζόμενος στο ότι ο περισσότερος κόσμος έχει 'μεσάνυχτα' όσο αφορά τι σημαίνει επισκευή, και πουλάς κι από πάνω ΣΚΕΤΟ βερνίκι (ούτε καν το χρώμα του αυτοκινήτου), τότε ναι είσαι ΜΕΓΑΣ απατεώνας.
Πάνε γύρω-γύρω όλες τις χώρες, αρπάζουν όσα μπορούν (και είναι ποοοοοοολλά τα λεφτά) και μετά εξαφανίζονται. Υπάρχει κάποια σοβαρή εταιρεία πίσω από αυτό, να το υποστηρίξει ?? Να δώσει οδηγίες ή να λύσει απορίες ?? Όχι. Μόνο telemarketing και πράσινα άλογα...
Εδώ ο άρχοντας σφηνώνει το Ζ4 πάνω στη γκαραζόπορτα και μετά το δείχνει σα να μην έγινε τίποτα, μη τρελαθώ τελείως με τα καραγκιοζάκια κάθε τρεις και λίγο....