"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
stef (17-12-15)
το εχουνε βολταρει και καψει οι μισοι τσιγγανοι της θεσ/κης , το πηρε ενας μαντρας , σκατζαρε τις ζαντες με ενα ασημενιο που ειχε και μετα το πηρε ο φιλος σου προφανως , σορρυ για τα bad news αλλα αυτη ειναι η αληθεια .
να και οι ζαντες σου απο τον μαντρα πριν τις σκατζαρει. https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...t=25534&page=3
αν και το αμαξι κανει μπαμ οτι ειναι το ιδιο απο τα εμπρος φαναρια που ειναι απο 330 .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dionisisM3 : 17-12-15 στις 12:57
BILL007 (22-12-15)
BILL007 (22-12-15)
Καταλαβαινω τον συνειρμό των περισσοτερων αλλα να πουμε οτι εχω δει με τα ματια μου αθίγγανο με 92αρι Μ3 και μπαμπας με Μ5 Ε60 για σερβις σε επισημη αντιπροσωπεια.Πριν 2 χρονια νομιζω ητανε.
insane in the ///Midbrain
Σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις. Δεν θελω να απογοητευσω τον φιλο αλλα 9 στις 10 περιπτωσεις τα αυτοκινητα τα ρημαζουν μεσα στον πρωτο μηνα και μετα συνεργειο μονο αμα μεινει, τα βλεπω καθημερινα με τα ματια μου. Και επειδη ειμαι bmwδακιας και ολη μερα στο δρομο 99% αυτο ειναι.
quattro ist fur sissies