Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 836

Θέμα: [E46] Γενικά προβλήματα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν αμφιβάλλω απλά έχω δει αρκετές φορές σε τέτοιους κινητήρες υψηλή κατανάλωση λαδιού που χρησιμοποιούσαν λάδια 5w40, με νορμάλ χρήση ενώ με 5w30 δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην πάροδο του χρόνου. Επιμένω στο 5w30 μετά την επισκευή.

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν αμφιβάλλω απλά έχω δει αρκετές φορές σε τέτοιους κινητήρες υψηλή κατανάλωση λαδιού που χρησιμοποιούσαν λάδια 5w40, με νορμάλ χρήση ενώ με 5w30 δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην πάροδο του χρόνου. Επιμένω στο 5w30 μετά την επισκευή.
    Αμα ειναι να εχει αποτελεσματα το 5w30, 5w30 και τα μυαλα στα καγκελα Γιαννη!

Προς το παρον επειδη η κοπελα θελει αραχωβα προοριζεται για μετα τα Χριστουγεννα η επισκευη!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Rides
    0

Προεπιλογή [E46] Γενικά προβλήματα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων

Καταρχήν να μας πει πόσα χλμ έχει το μοτερ του Γιάννη γιατί μπορεί να μην αξίζει επισκευή, να πληρώσει δηλαδή και να συνεχίσει να έχει πρόβλημα, την έχουν πατήσει πολλοί έτσι, πρέπει να πετύχει μάστορα να έχει γνώσεις, διάθεση να είναι ξεκάθαρος και να αναλάβει ευθύνγ σε περίπτωση στραβής, και όχι μόνο στα λόγια, γιατί όταν έρχετε η στραβή αλλάζει το παραμύθι μετά. Αν δε το κάνεις γραπτώς μη κάνεις τπτ, δεν έχει μπέσα κανείς. Μονόδρομος κινητήρας αγορά από Γερμανία με λίγα χιλιόμετρα και εγγύηση γραπτή φυσικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JiMk86 : 07-12-15 στις 01:25
    Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.

4. The Following User Says Thank You to JiMk86 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (11-12-15)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •