Δεν αμφιβάλλω απλά έχω δει αρκετές φορές σε τέτοιους κινητήρες υψηλή κατανάλωση λαδιού που χρησιμοποιούσαν λάδια 5w40, με νορμάλ χρήση ενώ με 5w30 δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην πάροδο του χρόνου. Επιμένω στο 5w30 μετά την επισκευή.
Δεν αμφιβάλλω απλά έχω δει αρκετές φορές σε τέτοιους κινητήρες υψηλή κατανάλωση λαδιού που χρησιμοποιούσαν λάδια 5w40, με νορμάλ χρήση ενώ με 5w30 δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην πάροδο του χρόνου. Επιμένω στο 5w30 μετά την επισκευή.
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Καταρχήν να μας πει πόσα χλμ έχει το μοτερ του Γιάννη γιατί μπορεί να μην αξίζει επισκευή, να πληρώσει δηλαδή και να συνεχίσει να έχει πρόβλημα, την έχουν πατήσει πολλοί έτσι, πρέπει να πετύχει μάστορα να έχει γνώσεις, διάθεση να είναι ξεκάθαρος και να αναλάβει ευθύνγ σε περίπτωση στραβής, και όχι μόνο στα λόγια, γιατί όταν έρχετε η στραβή αλλάζει το παραμύθι μετά. Αν δε το κάνεις γραπτώς μη κάνεις τπτ, δεν έχει μπέσα κανείς. Μονόδρομος κινητήρας αγορά από Γερμανία με λίγα χιλιόμετρα και εγγύηση γραπτή φυσικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JiMk86 : 07-12-15 στις 01:25
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
Bazil Van Sinner (11-12-15)