Στο γυρισμό σταματάμε για φαγητό και αρχίζει και νυχτώνει. "Ασε εμένα" μου λέει ο Γιώργος που είμαστε παρέα, "θα βάλω εγώ το GPS, ακολούθησέ με".....τι το ήθελα....έχει βάλει στις ρυθμίσεις "ιδανική διαδρομή " αντί για "γρήγορη" και......έχει ήδη νυχτώσει 11 παρά το βραδυ , το GPS μας βγάζει από τον αυτοκινητόδρομο, σιγά σιγά μπαίνουμε σε κάτι χωράφια...πλήρης απουσία φωτισμού, περνάμε από κάτι Γαλλικά χωριά που είναι λές και έχουν ερημώσει..κανένας έξω... και ξαφνικά ούπς !!! βρισκόμαστε σε ένα πορθμείο στον Ρήνο όπου το GPS μας λέει να πάρουμε το καραβάκι να περάσουμε απέναντι όπου είναι το Rust...ΠΟΙΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΟΕΟ??????? Το πορθμείο είναι κλειστό !!!! "Δεν πειράζει" λέει ο Γιώργος "ακολούθησε με" . Οδηγούμε παράλληλα με το Ρηνο για κανενα 15 λεπτο και πάνω που λέμε ότι βρήκαμε πέρασμα οδικώς...Τσουπ , εμπόδια εμπρός "Δρομος Κλειστός" ..Οχι ρε γαμωτο!!!! Ξανα πίσω αλλα δεκα πέντε λεπτά οδηγημα , αλλαζουμε ρυθμίσεις στο GPS , τιποτα ...'ωσπου έχω την φαεινη ιδεα να βάλω προορισμό όχι το Rust αλλά το Στρασβούργο λίγο βορειότερα..πράγματι μετά από εικοσι λεπτά περιπου φτάνουμε στο Στρασβούργο όπου υπάρχει γεφυρα και περναμε από την άλλη μερια΄...το πώς κατεβαίναμε τον αυτοκινητόδρομο μέχρι το Rust..ασε...φτάνουμε κατα τις μια τα ξημερώματα στην Pension Marianna και τα γνωστά...γκούπ!!! Τέζα!!

Απάντηση με παράθεση