Γεια σου Άκη. Επειδή έχω ήδη περάσει την διαδικασία αυτή που περιγράφεις απλά σε διαφορετικό μοντέλο από το δικό σου, θα σου έλεγα αφού μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία να το κάνεις LOOK M3 τουλάχιστον να το κάνεις με το γνήσιο και "σωστό" τρόπο της αλλαγής του πατώματος. Επειδή έχω παρακολουθήσει την διαδικασία βήμα προς βήμα θα σου έλεγα ότι σαν δουλειά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, (αν γίνει σε αντιπροσωπεία όπως έκανα εγώ) μιας και δεν πειράζονται νευραλγικά σημεία του αμαξώματος με θέματα ακαμψίας κλπ.Είναι κάτι που θα σε γλιτώσει αργότερα από επιπλέον έξοδα αν θελήσεις να το κάνεις (όσο αναφορά την ήδη εξάτμιση που θα έχεις πληρώσει στο look του Μ3). Αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις όσο αναφορά με το θέμα της εξάτμισης το έχω δει σε άλλο 46άρι και δεν μπορώ να πω ότι ήταν πλήρως πετυχημένο, οπτικά τουλάχιστον. Και επιπλέον θα μπορείς να βάλεις και το τελικό γνήσιο καζάνι του Μ3. Τώρα θα μου πεις είναι θέμα μάστορα. Σωστό κι αυτό. Πάντως σκέψου το καλά πριν μπεις στην διαδικασία αυτή. Σου επισυνάπτω και ένα link να πάρεις μια γεύση...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2131
Καλή επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε!!!
![]()