Σελίδα 196 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 96146186194195196197198206 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.951 έως 1.960 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρη αυτά είχα γράψει πριν 10 χρόνια σχεδόν, σε αδελφό φόρουμ και απειλήθηκα με καταγγελίες στο ΣΔΟΕ κτλ.
    Ας έρθουν να με ελέγξουν γιορτές που είναι να τους κερασω και κουραμπιεδακι. Πλέον δεν μου έχει μείνει τίποτα άλλο να μου κλέψουν. Τα φαγαν όλα στην περασμένη πενταετία..

Πριν 10 χρόνια τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Αν δεις τωρα κοινοποιήσεις στο ΦΒ τι βρισιμο και το τι απειλές πέφτουν στην κυβέρνηση και στους πολιτικους, αν τα λάμβαναν υπόψιν, οι μισοί Έλληνες θα ήταν στα δικαστήρια.

2. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

BILL007 (28-11-15), leo328 (28-11-15)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    pΠως γινεται να εχουμε τακτοποιησει την αδεια του αυτοκινητου που λεει οτι ειναι 2003 στο taxis

να εχουμε κανει 2 χρονια τωρα κανονικά την φορολογικη μας δηλωση και ξαφνικά να μπαινουμε μεσα και να βλεπουμε οτι ειναι περασμενο 2007 παλι πρωτη αδεια ελλαδα.

αυτο ειναι παρανομο υπαρχει νομος που ειχε βγει πριν 2 χρονια καπου εκει και τ ωρα ξαφνικα μεσα σε μια νυχτα αλλαζει?

δεν υπαρχει καποιος φορεας που να βρουμε το δικιο μας? δεν μπορω να το καταλαβω αυτο πραγματικά.

δλδ πραγματικά θες να εισαι νομιμος και σωστος σε ολα και σε αναγκαζουν σαν να σου λενε κανε παρανομια.
    Ζητώ συγγνώμη γιατί δεν έχω διαβάσει όλο το thread αλλά παραθέτω την εμπειρία μου. Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση και πήγα στην εφορία να δω τι παίζει. Ο υπάλληλος μου είπε ότι η χρονολογία πρώτης κυκλοφορίας διεθνώς χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του φόρου πολυτελείας αλλά η χρονολογία πρώτης κυκλοφορίας στην Ελλάδα χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των τελών. Μπήκε λοιπόν στο σύστημα και είδε ότι είναι καταχωρημένη η πρώτη χρονολογία 2001 αλλά για τα τέλη σωστά εγώ βλέπω το 2007 και συνεπώς πληρώνω τέλη σαν κάτω 10ετίας.

Ισχύει αυτό; Έχει ανακοινωθεί;
    Με βάση την αξιοπιστία και τη συνήθη πρακτική της εφορίας, μήπως να περιμένω και φόρο πολυτελείας τελικά;!!

4. The Following User Says Thank You to stef_E46m3cabrio For This Useful Post:

BILL007 (03-12-15)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef_E46m3cabrio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζητώ συγγνώμη γιατί δεν έχω διαβάσει όλο το thread αλλά παραθέτω την εμπειρία μου. Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση και πήγα στην εφορία να δω τι παίζει. Ο υπάλληλος μου είπε ότι η χρονολογία πρώτης κυκλοφορίας διεθνώς χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του φόρου πολυτελείας αλλά η χρονολογία πρώτης κυκλοφορίας στην Ελλάδα χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των τελών. Μπήκε λοιπόν στο σύστημα και είδε ότι είναι καταχωρημένη η πρώτη χρονολογία 2001 αλλά για τα τέλη σωστά εγώ βλέπω το 2007 και συνεπώς πληρώνω τέλη σαν κάτω 10ετίας.

Ισχύει αυτό; Έχει ανακοινωθεί;
    Με βάση την αξιοπιστία και τη συνήθη πρακτική της εφορίας, μήπως να περιμένω και φόρο πολυτελείας τελικά;!!
    Το πιθανοτερο σεναριο ειναι να ισχυσει τελικα και για τον ΦΠ, οτι ισχυει και για ΤΚ. Απλα δεν το εχουν ανακοινωσει ακομη καθως δεν θελουν να προκαλεσουν αναστατωση. Και εφοσον ο ΦΠ για χρηση 2015 πληρωνεται με τις δηλωσεις που θα κανουμε το 2016, ενα ωραιο πρωινο του 2016 θα το ανακοινωσουν. Οπως ακριβως ειχαν κανει και το 2013.

Αλλωστε δεν νομιζω να μπηκαν στον κοπο για να μαζεψουν ψιχουλα. Γιατι απο την μεταβολη τους ετους για τα ΤΚ, οι διαφορες πριν και μετα την δεκαετια ειναι μικρες. Ενω αντιθετα τα λεφτα που θα μαζεψουν απο τον ΦΠ ειναι πολυ περισσοτερα καθως χιλιαδες αυτοκινητα που δεν πληρωναν τιποτα θα κληθουν τωρα να πληρωσουν.

6. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

BILL007 (03-12-15), tsaltinho (03-12-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πρωτη φορα γυαλιστερα ....
    Ακομη βεβαια και εκλογες αυριο να ειχαμε τοσο μυαλο που κουμανταρουμε παλι γυαλιστερους θα βγαζαμε ...

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν εχει να κανει ουτε με Αριστερα ουτε με Δεξια. Το 2013 που πρωτοπαιχτηκε το σεναριο την αναδρομικοτητας για τον ΦΠ (οπως και για αλλα πολλα τραγελαφικα), αλλοι κυβερνουσανε.

Ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν

9. The Following 4 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

chrisgiapz3 (03-12-15), pilot (03-12-15), tsaltinho (03-12-15), zaharias (03-12-15)

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχει να κανει ουτε με Αριστερα ουτε με Δεξια. Το 2013 που πρωτοπαιχτηκε το σεναριο την αναδρομικοτητας για τον ΦΠ (οπως και για αλλα πολλα τραγελαφικα), αλλοι κυβερνουσανε.

απλα πλεον εχουμε ....την επιλογη του μαμια μας

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων

Γουρουνια ολοι Ναι,
    απλα καποια την δειχνουν απο την αρχη ...
    Αλλα φορανε προσωπεια ...

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γουρουνια ολοι Ναι,
    απλα καποια την δειχνουν απο την αρχη ...
    Αλλα φορανε προσωπεια ...
    Καλα εννοειται οτι και οι τωρινοι κυβερνωντες ειναι μια απο τα ιδια και πιθανον και χειροτεροι απο αυτο που ηταν και οι προηγουμενοι.

Εχω πλεον την αισθηση οτι οι εκλογες ειναι σαν ενας κουβας με σκ@τ@. Οτι τελικα και να διαλεξεις απο μεσα, παλι σκ@τ@ θα ειναι

13. The Following 3 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

pilot (03-12-15), playmaker (03-12-15), Vassilis ///M (03-12-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σωστός.

Αντε να δουμε πότε θα αλλάξει ο κουβάς και το περιεχόμενο...

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

prin 15 xronia otan itan na mpei i ellada sto euro mou elege ena filos mou souidos oikonomologos, mpainete me pseutika stoixeia kai me ton antagonismo pou tha exete me to nomisma auto tha kleisoun oi biomixanies sas giati den tha einai antagonistikes. .
    epeisis mou elege panta oti den ftaine oi politikoi sas pou mpainoun me plasta stoixeia alla oi ellines polites pou anexontai kapoious na symperiferontai me tin xora tous san ena aplo mpakaliko pou exei dipla biblia. einai i apolyti ypotimisi san ethnos .

epeisis se syzitiseis mas peri forodiafygis stin ellada thymamai tis antririseis mou otan mou elege oti otan to forologiko ithos exei xathei apo to megalytero kommati tis koinonias o kalyteros tropos pou exei pia apomeinei gia esoda sto kratos einai to na allilokarfonontai apla oloi polites kai otan to karfoma isxyei , the exei o xafies elafry kerdos ston diko tou foro. diafonousa tote oti mia koiinonia xafiedon pauei na einai koinonia .
    eilikrina den xero pia ti tha itan ligotero kako gia tin elladitsa mas
    live free and drive hard

Σελίδα 196 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 96146186194195196197198206 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP