Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 166

Θέμα: [E9X] Προβλήματα.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILLYS Εμφάνιση μηνυμάτων
    1.Να διευκρινίσω ότι η ποσότητα λαδιού που καίει είναι στα 3.000 χλμ. και όχι στα 1.000( εσφαλμένη καταγραφή λόγω βιασύνης στο πληκτρολόγιο).

2.Αυτό το βλέπω όταν ηλεκτρονικά μου παρουσιάζει στο καντράν την ένδειξη για συμπλήρωμα δηλ. +1.

3. Σχετικά με αυτό που είπα για οδηγία...το αμάξι είναι μοντέλο 1ος του 2006.Αν κατάλαβα καλά υπάρχει περίπτωση να το αναλάβει αντιπροσωπεία και αν ναι δωρεάν ή θα πληρώσω μέρος του κόστους.
    Δεν ειναι λογος αυτος για μετατροπή σε αυτα τα χλμ..να δεις που θα ναι κάτι ασήμαντο στο τελος πχ καμια φλάντζα και τελος καλα..

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Rides
    0

Προεπιλογή

Ίσως να είμαι υπερβολικός και να μιλάω για κάτι το φυσιολογικό που ενδεχομένως συμβαίνει σ΄ συτό το μοτέρ.

Είναι το 5ο αμάξι που έρχεται στην κατοχή μου .Με τα προηγούμενα ποτέ δεν είχα θέμα με κατανάλωση λαδιού και τώρα ολίγον τα παίρνω στο κρανίο.

Σε κάθε περίπτωση και προς ενημέρωση και λοιπών ενδιαφερομένων( μακάρι να μην χρειαστεί για άλλον συνάδελφο) θα ενημερώσω τι ακριβώς πρέπει να αλλαχθεί σύμφωνα με την περιβόητη οδηγία και για ότι άλλο προκύψει.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP