Σελίδα 34 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 2432333435364484134 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 331 έως 340 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε ΜΠΑΟΚΑΡΑ γμτ. μου εκεί που πήγαινες να χάσεις το ματς με την Καλλονή (και με ανατροπή μάλιστα), σου βγήκαν 2 φάσεις στο τέλος και έκανες το 1-3.
    Αλλά το να πανηγυρίζει ο Τούντορ με τον Κλάους σαν μωρό παιδί στον αγωνιστικό χώρο δείχνει τα αυτονόητα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο atha Εμφάνιση μηνυμάτων
    fysika kai oloi mas elpizo na katalavainoume oti auti tin selida mporei na pesei kali kazoura metaxy mas . aloimono an den eixame to myalo na krinoume oti einai sta plaisia tis plakas metaxy mas .

tora erixe kanenas mas kamia geri mpaza ston asso tou gaurou ston astera ?makari kai kalofagota na einai . esto kai 1.15 dinei ama xoseis ena touvlo sto stadaraki einai kalo orimisthio .
    emeis pali na nai kala o agios adreas pou kerdisame . fysika to na fame goal to exoume kai ayto stadaraki .

stin ygeia mas !
    Οποιος δεν καταλαβαινει την καζουρα, μαλλον αρρωστος ειναι!
    Υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα πραγματα να αντιμετωπισουμε.
    Εδω αλλη φυτοζωουν με 300 ευρω το μηνα και αλλοι κανουν πορειες για την τιμωρια του Παναθηναικου......! Η για να μην το χαλασω, το παιζουν προστατες του καθε Μαρινακη, Σαββιδη, Μελισσανιδη ...

Οσον αφορα το στοιχημα, η δικη μου αποψη ειναι " ΜΑΚΡΙΑ "
    αφηστε τον τζογο για αυτους που πραγματικα δεν τα στερουνται!

3. The Following 2 Users Say Thank You to tsaltinho For This Useful Post:

atha (01-12-15), Bitz (01-12-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλή η πλάκα και τα όσα λέγονται,όμως μια και κανείς δε μας δίνει φαγητό να φάμε και χρήματα για να ζήσουμε και γιατί δε θέλω να στεναχωρώ φίλους που ήδη κάποιοι παραφέρθηκαν και γιατί ποτέ δε θα χάλαγα την παρέα και την φιλία μου για κανένα κόμμα και καμμία ομάδα,τέτοιες συζητήσεις για μένα τουλάχιστον έχουν ψυαγωγικό χαρακτήρα !!!
    Ποιον να στεναχωρήσεις και ποιος παραφέρθηκε;

Rides
    1

Προεπιλογή

Θα περιγράψω ένα περιστατικό που είχε συμβεί τη δεκαετία του '90.΄Ημουν φοιτητής και πήγαινα σε ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Εγώ τότε 20 χρονών και ο Γιαννάκης,( ξυρισμένο μαλλί, άρβυλα κλπ) συμμαθητής στο φροντιστήριο, 16. Ολυμπιακός εγώ, Παναθηναϊκός ο Γιάννης, πιάναμε κουβεντούλα και κάναμε χαβαλέ. Μια Κυριακή, πήγα στο ΟΑΚΑ καθώς έπαιζε ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Τότε πήγαιναν και οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας. Έγιναν επεισόδια και σε κάποια στιγμή από το πάνω διάζωμα πετούσαν καρέκλες, έβαλαν φωτιά κλπ. Λίγες μέρες μετά, βρισκόμαστε πάλι στο φροντιστήριο και πιάνουμε κουβέντα. Μου λέει, την Κυριακή ήμουν στο ΟΑΚΑ! Δεν πιστεύω του απαντώ να πέταγες τίποτα καρέκλες; Ναι, μου λέει μέσα στο χαβαλέ κι εγώ. Ρε Γιάννη, τι χαβαλέ μου τσαμπουνάς,ήμουν κι εγω μέσα, αν με πετύχαινες εσύ πως θα ένοιωθες μετά; Έχεις και φίλους Ολυμπιακούς, εκτός από το γήπεδο, έχεις τίποτα να χωρίσεις μαζί τους; Το σκέφτεσαι να είχα χτυπήσει εξαιτίας σου; Ρε φίλε, μου λέει, δεν το σκέφτηκα έτσι, που να ξέρω ότι ήσουν μέσα. Δεν έχει να κάνει με μένα μόνο του απάντησα, όπως εγώ που με ξέρεις τι τύπος είμαι, έτσι κι ο άλλος άνθρωπος είναι και γουστάρει την ομάδα του, μέχρι εκεί. Εκτός γηπέδου μπορεί να έκανες και παρέα μαζί του, όπως εμείς. Γιατί να τον χτυπήσεις ή να τον σκοτώσεις ακόμα; Τον είδα ότι προβληματίστηκε αρκετά, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι δεν θα ξανακάνει μαλ..κίες. Με τα χρόνια χαθήκαμε, αλλά ελπίζω να έχει κρατήσει αυτό το περιστατικό στο μυαλό του και να πήρε σωστό δρόμο...

Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα περιγράψω ένα περιστατικό που είχε συμβεί τη δεκαετία του '90.΄Ημουν φοιτητής και πήγαινα σε ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Εγώ τότε 20 χρονών και ο Γιαννάκης,( ξυρισμένο μαλλί, άρβυλα κλπ) συμμαθητής στο φροντιστήριο, 16. Ολυμπιακός εγώ, Παναθηναϊκός ο Γιάννης, πιάναμε κουβεντούλα και κάναμε χαβαλέ. Μια Κυριακή, πήγα στο ΟΑΚΑ καθώς έπαιζε ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Τότε πήγαιναν και οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας. Έγιναν επεισόδια και σε κάποια στιγμή από το πάνω διάζωμα πετούσαν καρέκλες, έβαλαν φωτιά κλπ. Λίγες μέρες μετά, βρισκόμαστε πάλι στο φροντιστήριο και πιάνουμε κουβέντα. Μου λέει, την Κυριακή ήμουν στο ΟΑΚΑ! Δεν πιστεύω του απαντώ να πέταγες τίποτα καρέκλες; Ναι, μου λέει μέσα στο χαβαλέ κι εγώ. Ρε Γιάννη, τι χαβαλέ μου τσαμπουνάς,ήμουν κι εγω μέσα, αν με πετύχαινες εσύ πως θα ένοιωθες μετά; Έχεις και φίλους Ολυμπιακούς, εκτός από το γήπεδο, έχεις τίποτα να χωρίσεις μαζί τους; Το σκέφτεσαι να είχα χτυπήσει εξαιτίας σου; Ρε φίλε, μου λέει, δεν το σκέφτηκα έτσι, που να ξέρω ότι ήσουν μέσα. Δεν έχει να κάνει με μένα μόνο του απάντησα, όπως εγώ που με ξέρεις τι τύπος είμαι, έτσι κι ο άλλος άνθρωπος είναι και γουστάρει την ομάδα του, μέχρι εκεί. Εκτός γηπέδου μπορεί να έκανες και παρέα μαζί του, όπως εμείς. Γιατί να τον χτυπήσεις ή να τον σκοτώσεις ακόμα; Τον είδα ότι προβληματίστηκε αρκετά, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι δεν θα ξανακάνει μαλ..κίες. Με τα χρόνια χαθήκαμε, αλλά ελπίζω να έχει κρατήσει αυτό το περιστατικό στο μυαλό του και να πήρε σωστό δρόμο...

Ένα δάκρυ κύλισε από το μάτι κάθε ανωνυμου χουλιγκάνου εκεί έξω μετά από αυτή την συγκλονιστική ιστορία...

χουμοράκι
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα δάκρυ κύλισε από το μάτι κάθε ανωνυμου χουλιγκάνου εκεί έξω μετά από αυτή την συγκλονιστική ιστορία...

χουμοράκι
    Μπα, δε νομίζω να συμμετέχει κανένας χουλιγκανάκος εδώ. Δεν το έγραψα για να συνετίσω κανέναν, απλά για να δείξω ότι πέρα από το χαβαλέ ή τα πειράγματα ή ακόμα και την εμπάθεια προς την αντίπαλη ομάδα, δεν υπάρχει λόγος για τίποτα παραπάνω ή, για να το πω καλύτερα, υπάρχει σοβαρός λόγος για να μη γίνεται τίποτα περισσότερο. Άλλωστε, νομίζω ότι πολλά παιδιά από εδώ κάνουν και παρέα. Εμένα πολλοί φίλοι είναι βαζελάκια και ΑΕΚτζήδες. Ακόμα και ο αδερφός μου ΑΕΚτζης είναι. Όταν βρισκόμαστε, ρίχνουμε τα σχετικά μπινελίκια και το δούλεμα και συνεχίζουμε τις μπυρίτσες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Koyotte : 01-12-15 στις 12:58

8. The Following User Says Thank You to Koyotte For This Useful Post:

deepBLUE (01-12-15)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Για να ευθυμήσουμε

Να πως θα παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός https://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500043205

Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

10. The Following 5 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

atha (01-12-15), doctore (01-12-15), gant (01-12-15), katsaraios (01-12-15), Konstantinos E60 (01-12-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να ευθυμήσουμε

Να πως θα παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός https://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500043205

Σιγά μη χτυπάμε και πέναλτι... Κατευθείαν 3-0 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

12. The Following 3 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

alexm (01-12-15), atha (01-12-15), Ptboul (01-12-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλικο μετα σοβαρευτηκαν

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

14. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

atha (01-12-15), Ptboul (01-12-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγά μη χτυπάμε και πέναλτι... Κατευθείαν 3-0 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!
    Στα χαρτιά έχετε κερδίσει πιο πολλά και από τον John Taramas.
    Στο χορτάρι μόνο μία ομάδα ρίχνει 0-3

16. The Following User Says Thank You to doctore For This Useful Post:

Panos 316T (02-12-15)

Σελίδα 34 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 2432333435364484134 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP