Αρχικό μήνυμα απο
micz
Και ξαφνικά λυθήκανε τα προβλήματα της Ελλάδας. Τι να πω...
Η παιδεία μας. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Όταν πάω σε μια αντιπροσωπεία και με κλέβουνε, όταν οι ελεύθεροι επαγγελατίες από μαστόρους μέχρι ασφαλιστές με γδέρνουν χωρίς να μου προσφέρουν υπηρεσίες αντίστοιχες του χρηματικού αντιτίμου που δίνω, όταν ψάχνω σωστό επαγγελματία και δεν βρίσκω πουθενά γιατί είναι μετρημένοι στα δάκτυλα ποιος φταίει; Το εισόδημα του ΔΥ; Στο κάτω κάτω είναι γνωστά αυτά, όποιος είναι ικανός ας δώσει εξετάσεις στο ΑΣΕΠ ( όποτε γίνουν) να περάσει και να απολαμβάνει τα τόοοοοοσα προνόμια που απολαμβάνουν στο Δημόσιο!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προφανώς είσαι Δ.Υ. και νομίζεις ότι θίχτηκες. Έχοντας μια μεγάλη επιχείρηση στα σχεδόν 31 μου, την οποία με νύχια και με δόντια κατάφερα να την κάνω να έχει 7 ψήφιο τζίρο εν μέσω κρίσης, και αφού σαφώς πληρώνω τα γ@μησιάτικα του ΟΑΕΕ και του φόρου εισοδήματος για να μπορείτε να πληρώνεστε εσείς, να μη χρωστάω πουθενά, να μου χρωστά το κράτος μεγάλο 5ψηφιο από πιστωτικό ΦΠΑ 3 ετών, να μη μπορώ να το συμψηφίσω με τους φόρους, να πηγαίνω σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία με χειρότερες αυτές του υπουργείου συγκοινωνιών, υπουργείου οικονομικών, και ΟΑΕΕ, και να πρέπει να πας στη Τήνο να ανάψεις μια λαμπάδα για να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου, ε τότε ναι θα στοχοποιείστε. Θα στοχοποιείστε γιατί σαν ελεύθερος επαγγελματίας με έχετε κάνει να σιχαθώ το δημόσιο. Γιατί τα βλέπω επί καθημερινής βάσης για τι κοθόνια του δημοτικού είναι εκεί μέσα. Σαφώς και δεν αφορά όλους, αλλά αφορά τα 2/3 (μην πω τα 2.5/3).
Και όλα αυτά και με τους 2 δικούς μου στον δημόσιο τομέα. Βέβαια οι άνθρωποι το παραδέχονται και οι ίδιοι ζώντας καθημερινά τις αντιθέσεις δημοσίου και ιδιωτικού.
Α και που'σαι, εγώ σήμερα είμαι αύριο δεν είμαι. Και τα ρίσκα που παίρνω και τα άγχη δε ξεπληρώνονται με τίποτα.
BMW 116i (225hp/32kg) (2015) F20 M-Pack