Σελίδα 12 από 86 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213142262 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 851

Θέμα: Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το 40+ % των Ελλήνων φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη κατάσταση της χώρας. Άφησαν όλους τους αχαρακτηριστους πλέον, να εκλέξουν αυτο το γελοίο χοιρίδιο για πρωθυπουργό της χώρας.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

330Ci (28-11-15), vagmag (27-11-15), vded (27-11-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.msn.com/el-gr/news/natio...P&ocid=SL5MDHP

Να ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα του πως φτάσαμε εδώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 27-11-15 στις 19:15
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

katsaraios (28-11-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 40+ % των Ελλήνων φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη κατάσταση της χώρας. Άφησαν όλους τους αχαρακτηριστους πλέον, να εκλέξουν αυτο το γελοίο χοιρίδιο για πρωθυπουργό της χώρας.
    Μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις σε αυτα που σου κανω bold?

Eννοεις αυτους που απειχαν απο την καλπη οπως εγω ?
    Οταν λες τους αφησαν ?
    Θα επρεπε κατα την γνωμη σου να παρουμε στο κατοπι οποιον ψηφισε να του πουμε τι να ψηφισει?

Υ.Γ Εγω που δεν ξερω απο επιχειρησεις διαβαζω το λινκ που παρεθεσε ο gant και απορω πως εσεις που μοχθειτε και στηριζετε με οσες δυναμεις εχετε τον αγωνα σας ,αφηνατε τοσα χρονια τα λαμογια στην Β.Ελλαδα (που ειναι ενα μεγαλο χωριο και ολοι λιγο πολυ ειστε γνωστοι) να σας γλεντανε με κλεμμενα στην ουσια χρηματα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 28-11-15 στις 00:05

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχω την εντύπωση πως ο Θωμάς εννοεί οτι αν αυτό το 40% της αποχής , ή τουλάχιστο ένα μέρος αυτού ψήφιζε , συμμετείχε στις εκλογές , τα ποσοστά των πρώτων κομμάτων θα ήταν πολύ διαφορετικά , θα αναγκαζόταν να συνεργαστούν εδώ κ πολύ καιρό κ να προχωρήσουν μπροστά για τη χώρα .
    Όσο ακομα ελπίζουν οτι θα συσπειρώσουν δυνάμεις , η μεγάλη αποχή θα τους βοηθά να πιάνουν μεγάλα ποσοστά , όποτε κ να κάνουν κυβέρνησης όπως τη σημερινή ή του πρόσφατος παρελθόντος ( βοηθούμενοι βέβαια κ απο το μπόνους των 50 εδρών που παίρνει ο πρώτος ) .

Εννοείτε πως η μη ενασχόληση μας με τα κοινά , βοηθάει όλους αυτούς να λειτουργούν με αυτό τον τροπο .

Όσον αφορά το δεύτερο θέμα που έθιξες .... Νομίζω οτι είναι λίγο πολύ άκυρο .
    Ξεκινώντας απο το εκεί στη βόρειο Ελλάδα λίγο πολύ γνωριζεστε μεταξύ σας ( μου θυμίζει ερωτήσεις του τύπου : απο την κρητη / Πελοπόννησο / Θεσσαλονίκη κλπ Καβάλα ειςαι ;;; Ξέρεις κάποιον Κώστα τυχάρπαστακη ;;;; Χαχαχαχα ) .

Τα λαμόγια υπάρχουν παντού ! Δυστυχώς ! Ένα λαμογιο του ιδιωτικού τομέα μπορεί να βλάψει τον ιδιωτικό τομέα . Απο εκεί είτε η αγορά τον πετάει έξω , είτε οι νόμοι θα έπρεπε ( αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα τα λαμόγια προστατεύονται κ απο τους νόμους ) ,
    Για να βλάψει το δημόσιο όμως χρειάζεται κ η συνδρομή τουλάχιστο ενός δημοσίου υπαλλήλου λαμόγιο ! Αυτό είναι κ το μεγάλο πρόβλημα ! Η ύπαρξη ενός κ μόνο λαμόγιου σε θέση τέτοια στο δημόσιο μπορεί να κάνει πολλαπλάσια ζημιά , προσελκύοντας όλα εκείνα τα λαμόγια του ιδιωτικού τομέα .
    Δεν ξέρω αν είναι δικό μας φταίξιμο που δεν εντοπίσαμε τα λαμόγια του ιδιωτικού τομέα που λυμαίνονταν τα χρήματα του δημοσίου , με τη βοήθεια άλλων λαμόγιων μέσα στο δημόσιο .... Μου φαίνεται κάπως άκυρο .

Τουλάχιστο η δίκη μου δραστηριότητα ( νομίζω κ του Θωμά ) δεν έχει επαφή με δημόσιο χρήμα , έργα κλπ όποτε κ οι γνώσεις πάνω σε συγκεκριμένες συναλλαγές του δημοσίου μου είναι παντελώς άγνωστες . ( φτάσαμε να απολογούμαστε που δεν κάναμε κάτι ) . Οι υπεύθυνοι εφοριακοί , αστυνομικοί , κλπ κλπ προϊστάμενοι , διευθυντές , ελεγκτές κλπ κλπ για ποιο λόγο πληρώνονται ;;;;

7. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-11-15), katsaraios (28-11-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κ επειδή τώρα διάβασα το άρθρο του κ. Γιώργου ....

Κάποιοι επιχειρηματίες πήραν δάνεια απο τράπεζες !
    Δεν μπόρεσαν να τα πληρώσουν , κ βρέθηκαν οι εν λόγω υπάλληλοι του δημοσίου να υπογράψουν είς το όνομα του ελληνικού δημοσίου , κ να αναλάβει το ελληνικό δημόσιο εγγυητής για τα δάνεια αυτά !!

Υποτίθεται για να παρθεί τέτοια έγκριση υπήρχε 11μελη επιτροπή !!!! Μάλλον αγρο αγόραζε ..... Αλλά πληρωνόταν κανονικά !
    Υποτίθεται οτι ΔΕΝ μπορούσε κάποιος μόνος να κινήσει διαδικασίες ! Μάλλον κ η ελεγκτική επιτροπή αγρόν αγόραζε .... Κ πληρωνόταν κανονικά !
    Απορώ κ που υπάρχει κάν αυτή η δυνατότητα ( το κράτος να εγγυάται για δάνεια επιχειρήσεων) ! Στις δικές μας επιχειρήσεις αν κάτι πάει στραβά ΔΕ νομίζω το κράτος να εγγυηθεί για εμάς !
    Τα χρήματα αυτά που δεν πλήρωσαν αυτές οι επιχειρήσεις στις τράπεζες , καλούμαστε να πληρώσουμε οι υπόλοιποι για να στηρίζουν οι τράπεζες ! Επιπροσθέτως μιας κ το κράτος εγγυήθηκε , τώρα είναι χρέος του κράτους .... Το οποίο είναι επίσης στις πλάτες μας .

Αυτή η χώρα μας εκπλήσσει συνεχώς ....

9. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Bitz (28-11-15), chrisgiapz3 (29-11-15), katsaraios (28-11-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω την εντύπωση πως ο Θωμάς εννοεί οτι αν αυτό το 40% της αποχής , ή τουλάχιστο ένα μέρος αυτού ψήφιζε , συμμετείχε στις εκλογές , τα ποσοστά των πρώτων κομμάτων θα ήταν πολύ διαφορετικά , θα αναγκαζόταν να συνεργαστούν εδώ κ πολύ καιρό κ να προχωρήσουν μπροστά για τη χώρα .
    Όσο ακομα ελπίζουν οτι θα συσπειρώσουν δυνάμεις , η μεγάλη αποχή θα τους βοηθά να πιάνουν μεγάλα ποσοστά , όποτε κ να κάνουν κυβέρνησης όπως τη σημερινή ή του πρόσφατος παρελθόντος ( βοηθούμενοι βέβαια κ απο το μπόνους των 50 εδρών που παίρνει ο πρώτος ) .

Εννοείτε πως η μη ενασχόληση μας με τα κοινά , βοηθάει όλους αυτούς να λειτουργούν με αυτό τον τροπο .

Όσον αφορά το δεύτερο θέμα που έθιξες .... Νομίζω οτι είναι λίγο πολύ άκυρο .
    Ξεκινώντας απο το εκεί στη βόρειο Ελλάδα λίγο πολύ γνωριζεστε μεταξύ σας ( μου θυμίζει ερωτήσεις του τύπου : απο την κρητη / Πελοπόννησο / Θεσσαλονίκη κλπ Καβάλα ειςαι ;;; Ξέρεις κάποιον Κώστα τυχάρπαστακη ;;;; Χαχαχαχα ) .

Τα λαμόγια υπάρχουν παντού ! Δυστυχώς ! Ένα λαμογιο του ιδιωτικού τομέα μπορεί να βλάψει τον ιδιωτικό τομέα . Απο εκεί είτε η αγορά τον πετάει έξω , είτε οι νόμοι θα έπρεπε ( αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα τα λαμόγια προστατεύονται κ απο τους νόμους ) ,
    Για να βλάψει το δημόσιο όμως χρειάζεται κ η συνδρομή τουλάχιστο ενός δημοσίου υπαλλήλου λαμόγιο ! Αυτό είναι κ το μεγάλο πρόβλημα ! Η ύπαρξη ενός κ μόνο λαμόγιου σε θέση τέτοια στο δημόσιο μπορεί να κάνει πολλαπλάσια ζημιά , προσελκύοντας όλα εκείνα τα λαμόγια του ιδιωτικού τομέα .
    Δεν ξέρω αν είναι δικό μας φταίξιμο που δεν εντοπίσαμε τα λαμόγια του ιδιωτικού τομέα που λυμαίνονταν τα χρήματα του δημοσίου , με τη βοήθεια άλλων λαμόγιων μέσα στο δημόσιο .... Μου φαίνεται κάπως άκυρο .

Τουλάχιστο η δίκη μου δραστηριότητα ( νομίζω κ του Θωμά ) δεν έχει επαφή με δημόσιο χρήμα , έργα κλπ όποτε κ οι γνώσεις πάνω σε συγκεκριμένες συναλλαγές του δημοσίου μου είναι παντελώς άγνωστες . ( φτάσαμε να απολογούμαστε που δεν κάναμε κάτι ) . Οι υπεύθυνοι εφοριακοί , αστυνομικοί , κλπ κλπ προϊστάμενοι , διευθυντές , ελεγκτές κλπ κλπ για ποιο λόγο πληρώνονται ;;;;
    Bαγγελη απαντω στα γρηγορα και ισως δεν ανταποκριθω στην απορια σου 100%.
    Ο Thomelef εδω και καιρο τα χωνει και καλα κανει σε οποιον αοριστα η συγκεκριμενα κατα την γνωμη του ψηφισε Τσιπρα ή απειχε ή νομιζε (κατα τα γραφομενα του) οτι θα αλλαξουν πολλα αν οχι ολα.
    Ετσι θελει να πιστευει ομως οτι ειναι και ο ιδιος αμοιρος ευθυνων και "καβαλα στο αλογο" που λεμε να μπορει να κανει την κριτικη του αποστασιοποιημενος και δηλωνοντας πιο εξυπνος αφου χαρακτηριζει τους υπολοιπους χαζους,βλαχαδερα,κλπ κλπ ομορφα.
    Αν ετσι θελει ο καθενας να λειτουργουμε κανενα προβλημα.
    Για αυτο και εγω εκανα το ερωτημα περι Β.Ελαδος και λαμογιων για να αντιπαρερθω και να δειξω οτι ΟΛΟΙ εισαστε συνυπευθυνοι στο ποσοστο που σας αναλογει.
    Δεν υπαρχει περιπτωση να μην γνωριζετε εστω και "επιφανειακα" επιχειρηματιες που φαγανε θαλασσοδανεια και με την συνδρομη διεφθαρμενων Δ.Υ .
    Ομως ποια ειναι η σταση εμας που ειμαστε συνεπεις και ματωνουμε?
    Τι εκανε ο Thomelef ,τι ειπε,τι εγραψε για αυτα τα λαμογια ασχετα αν δεν ειναι στο ιδιο αντικειμενο ?
    Ο κοσμος εξω ειναι μικρος για αυτο "στοχευσα" στο γνωριζεστε καλυτερα εκει στην Β.Ελλαδα .
    Δεν βγαζουμε λοιπον απεξω την ουρα μας οπου δεν εχουμε συμμετοχη λογω αντικειμενου εργασιας ή αν το κανουμε δεν εξαπολυουμε ακαταπαυστα μυδρους εναντι οσων κατα την γνωμη μας πιστεψαν ή εξαπατηθηκαν,ή απειχαν απο το πολιτικο πεδιο .
    Τα νομισματα εχουν παντα διπλη οψη και καλο θα ειναι να το θυμομαστε και να μην λεμε οτι μας συμφερει.
    Θεωρω λοιπον και εγω λαθος την αοριστολογια και την ομαδοποιηση κατηγοριων την στιγμη που σε οτι δεν μας αγγιζει αμεσσα ειμαστε αμετοχοι.
    Φιλικα και παλι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 28-11-15 στις 01:36

11. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nino (28-11-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σιγουρα ο γραπτος λογος μπορει ευκολα να παρεξηγηθει και να υπαρχει "δυσκολια" κατανοησης ή επεξηγησης.
    Ελπιζω να το καταλαβει και ο Thomelef αυριο που θα διαβασει και να μην στειλη κανενα exoset..

Edit: Εγραφα αρκετη ωρα και ειδα τωρα την απαντηση σου.
    Συμφωνω αλλα πιστευω συμφωνεις οτι θελουν κραξιμο και "στοχοποιηση" αυτοι οι 57 "μαγκες" επιχειρηματιες.
    Ζω απο τον ιδιωτικο τομεα μην ξεχνιομαστε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 28-11-15 στις 01:46

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν έχεις προσέξει όταν γράφω πάντα βάζω πρώτο πληθυντικό !
    Ο λόγος που το κάνω είναι γιατί μας θεωρώ όλους υπεύθυνους , αλλά δε θέλω να θεωρεί κ κάποιος οτι κράζω μόνο τους άλλους !

Αν θυμάσαι έχω κατηγορηθεί για αυτό ! Όταν γράφω " φταίμε που τους πιστεύουμε " , "φταίμε που δεν ψηφίζουμε " , δε σημαίνει οτι αναγκαστικά ανήκω σε αυτή την ομάδα .... Το γράφω για να μη λέει κάποιος οτι βγάζω τον κωλο μου απέξω .

Δεν γνωρίζω ποιοι πήραν θαλασσοδάνεια . Δεν γνωρίζω κάν ποια δάνεια έχουν χαρακτηριστεί έτσι , αν κ τα έχω ακούσει στην τηλεόραση .
    Οι λαμογιες που ξέρω των περισσότερων γύρω μου ήταν απέναντι σε συνεργάτες . Αυτές τις πληρώσαμε εμείς που συνεργαζόμαστε με αυτούς χάνοντας πολλά χρήματα .
    Θέλω επίσης να διευκρινήσω πως επιχειρηματίες του δικού μου βεληνεκούς ( μαγαζάτορες ίσως ), δεν έχουμε ούτε τόσο ευρύ κύκλο , ούτε διασυνδέσεις - γνωριμίες κλπ , αλλά ούτε κ χρόνο να ασχοληθούμε με όλα αυτά , μιας κ τα μαγαζιά τρέχουν αποκλειστικά απο εμάς κ απαιτούν το 100 % για τουλάχιστο 12 ώρες ημερησίως ( πολλές φορές κ αρκετές παραπάνω ) .... Δεν παραπονιέμαι απλά θέλω να δείξω οτι δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθούμε με αλλ γύρω μας .

Ίσως κ για αυτό να μην έχουμε κ άποψη κ να βλέπεις να γράφουμε κάποιοι λίγο απότομα , λίγο ατσάλα ... Δεν τσουβαλιάζουμε .

14. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

katsaraios (28-11-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγουρα ο γραπτος λογος μπορει ευκολα να παρεξηγηθει και να υπαρχει "δυσκολια" κατανοησης ή επεξηγησης.
    Ελπιζω να το καταλαβει και ο Thomelef αυριο που θα διαβασει και να μην στειλη κανενα exoset..

Edit: Εγραφα αρκετη ωρα και ειδα τωρα την απαντηση σου.
    Συμφωνω αλλα πιστευω συμφωνεις οτι θελουν κραξιμο και "στοχοποιηση" αυτοι οι 57 "μαγκες" επιχειρηματιες.
    Ζω απο τον ιδιωτικο τομεα μην ξεχνιομαστε.
    Δυστυχώς ο κόσμος αυτούς θεώρησε " μάγκες ". Αυτούς που έβγαλαν χρήμα χωρίς κόπο , κλέβοντας , φεσώνοντας τους πάντες κλπ κλπ .
    Αντί αυτοί να τιμωρηθούν παραδειγματικά .
    Αντί αυτοί να πιαστούν κ δει ο κόσμος οτι ΔΕΝ είναι αυτός ο σωστός δρόμος .
    Δυστυχώς η συνέχιση της ατιμωρησίας , η συνέχιση της απραγίας , η συνέχιση της προστασίας των λαμόγιων δημοσίου κ ιδιωτικού τομέα , έφερε στα μάτια πολύ κόσμου αυτούς να θεωρούν παράδειγμα προς μίμηση ... Έχουμε πάρει τόσο στραβό δρόμο .

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφορουμίτες νομίζω πως είναι φρόνιμο, σε ένα δημόσιο φόρουμ που το διαβάζουν δεκάδες ίσως και εκατοντάδες, να αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς των ψηφοφόρων διαφόρων κομμάτων και τάσεων και απλά να περιοριζόμαστε στα πολιτικά δρώμενα και πρόσωπα.
    Με τον τρόπο αυτό κρατάμε ένα σωστό επίπεδο διαλόγου και δεν οξύνουμε τα πνεύματα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

17. The Following 4 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Bitz (28-11-15), giannis_compact (28-11-15), katsaraios (28-11-15), vagmag (29-11-15)

Σελίδα 12 από 86 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213142262 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP