Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 32

Θέμα: E46 επαναφορα τιμονιου

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτές είναι τιμές στο δικό μου με 225/40-18 και χαμήλωμα 3cm - 1,5cm περίπου
    μπρος-πίσω.Το τιμόνι έχει σωστή επαναφορά και σφιχτή αίσθηση σε όλες τις
    ταχύτητες πάντως.

2. The Following 2 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

BILL007 (19-11-15), tasos.kamv (21-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημερα σε ολους! Λοιπον, πηγα στο συνεργειο και ανεφερα στο μαστορα το θεμα που ειχα και μου ειπε τα εξης: ε βεβαια, τι περιμενες; Αφου ηταν χαλαρη η κρεμαγιερα; Δουλεψε το λιγο και θα στρωσει. Οταν του ζητησα τις τιμες των ρυθμισεων για να τις δειξω σε μελη του forum που ειμαι, γελασε και μου λεει προτιμω να μην το κανω! Δεν παιζουν ρολο λεει οι τιμες μονο, αλλα και οι λοιπες ρυθμισεις! Με λιγα λογια μυστικα του επαγγελματος λεει! Υπεθεσα οτι κοροιδευει, αλλα οταν του ειπα να το ξαναπαω αυριο να το δουμε, μου λεει θα λειπει στην κυπρο, γιατι πρεπει να φτιαξει το αυτοκινητο του πατσουρεα για τον αγωνα.......!! Αρα μαλλον δεν κοροιδευε...! Και τελος για να μην σας κουραζω, του ζητηςα μια τιμη για τα μελη και κανει προσφορα 20¤ την ευθυγραμμιση, πλην ομως, δεν κανει λεει απλες ευθυγραμμισεις, "στηνει" αυτοκινητα!

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

στα 4?
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

5. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

ghost-rider (19-11-15), JiMk86 (19-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή E46 επαναφορα τιμονιου

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panhassiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα σε ολους! Λοιπον, πηγα στο συνεργειο και ανεφερα στο μαστορα το θεμα που ειχα και μου ειπε τα εξης: ε βεβαια, τι περιμενες; Αφου ηταν χαλαρη η κρεμαγιερα; Δουλεψε το λιγο και θα στρωσει. Οταν του ζητησα τις τιμες των ρυθμισεων για να τις δειξω σε μελη του forum που ειμαι, γελασε και μου λεει προτιμω να μην το κανω! Δεν παιζουν ρολο λεει οι τιμες μονο, αλλα και οι λοιπες ρυθμισεις! Με λιγα λογια μυστικα του επαγγελματος λεει! Υπεθεσα οτι κοροιδευει, αλλα οταν του ειπα να το ξαναπαω αυριο να το δουμε, μου λεει θα λειπει στην κυπρο, γιατι πρεπει να φτιαξει το αυτοκινητο του πατσουρεα για τον αγωνα.......!! Αρα μαλλον δεν κοροιδευε...! Και τελος για να μην σας κουραζω, του ζητηςα μια τιμη για τα μελη και κανει προσφορα 20¤ την ευθυγραμμιση, πλην ομως, δεν κανει λεει απλες ευθυγραμμισεις, "στηνει" αυτοκινητα!

Δεν πρόκειτε να στρώσει φίλε! Καλά δε του είπες ότι σκαλώνει το τιμόνι; Τι μας νοιάζει η κύπρος κ που θα πάει; Πλάκα μας κάνεις; Του κάνεις κ διαφήμιση του πυρηνικού επιστήμονα;

Πες του φίλε μυστικά στο αμάξι μου δε θέλω, ότι πειράζεις θα με ενημερώνεις από πριν...

Παραδέχετε ότι στην έσφυξε;

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.

7. The Following User Says Thank You to JiMk86 For This Useful Post:

BILL007 (19-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Φυσικα παραδεχτηκε οτι την εσφιξε, αλλα στο ξαναλεω! Απο την πρωτη μερα που αγορασα το αυτοκινητο (μεταχειρισμενο το 2007), ενιωθα το τιμονι χαλαρο! Τουλαχιστον τωρα ειναι στιβαρο! Δεν ξερω αν εχει "αρπαξει" η κρεμαγιερα ή οχι (απο οτι ειπε μια χαρα ειναι), απλα εγω λεω οτι βλεπω στο αμαξι και στη συμπεριφορα του. Κι οσο αφορα τη διαφημιση, δεν κανω! Απλα ενημερωνω αν καποιος θελει να τον δοκιμασει! Το προβλημα - και ειναι αυτονοητο- ειναι οτι δεν ειμαι μαστορας και δεν μπορω να ξερω αν αυτο που κανει καποιος ειναι σωστο ή οχι! Οταν λοιπον πας το αμαξι σε καποιον και κατι φτιαχνει, αλλα "χαλαει" κατι αλλο, πως μπορει να ξερει ο καθενας τι ειναι σωστο και τι οχι!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JiMk86 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν πρόκειτε να στρώσει φίλε! Καλά δε του είπες ότι σκαλώνει το τιμόνι; Τι μας νοιάζει η κύπρος κ που θα πάει; Πλάκα μας κάνεις; Του κάνεις κ διαφήμιση του πυρηνικού επιστήμονα;

Πες του φίλε μυστικά στο αμάξι μου δε θέλω, ότι πειράζεις θα με ενημερώνεις από πριν...

Παραδέχετε ότι στην έσφυξε;

Sent from my iPhone using Tapatalk
    με τα παραπάνω!

Άλλαξε μάστορα... Τόσο απλά...

Μυστικά του επαγγέλματος και λοιπές βλακείες εν έτει 2015 δεν στέκουν.

Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε, δεν υπαρχει ευθυγραμμισας που στηνει αυτοκινητα.
    Υπαρχει οδηγος που ξερει τι γωνιες θελει.

Ο ευθυγραμμισας που κανει σωστα τη δουλεια του σου δινει και μια εκτυπωση με τις γωνιες σου πριν φυγεις.

Ολα τα αλλα ειναι μλκιες.

11. The Following 7 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

alexk (20-11-15), BILL007 (19-11-15), chrisgiapz3 (24-11-15), diosak (19-11-15), JiMk86 (19-11-15), tasos.kamv (21-11-15), Vassilis ///M (19-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panhassiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικα παραδεχτηκε οτι την εσφιξε, αλλα στο ξαναλεω! Απο την πρωτη μερα που αγορασα το αυτοκινητο (μεταχειρισμενο το 2007), ενιωθα το τιμονι χαλαρο! Τουλαχιστον τωρα ειναι στιβαρο! Δεν ξερω αν εχει "αρπαξει" η κρεμαγιερα ή οχι (απο οτι ειπε μια χαρα ειναι), απλα εγω λεω οτι βλεπω στο αμαξι και στη συμπεριφορα του. Κι οσο αφορα τη διαφημιση, δεν κανω! Απλα ενημερωνω αν καποιος θελει να τον δοκιμασει! Το προβλημα - και ειναι αυτονοητο- ειναι οτι δεν ειμαι μαστορας και δεν μπορω να ξερω αν αυτο που κανει καποιος ειναι σωστο ή οχι! Οταν λοιπον πας το αμαξι σε καποιον και κατι φτιαχνει, αλλα "χαλαει" κατι αλλο, πως μπορει να ξερει ο καθενας τι ειναι σωστο και τι οχι!
    Τι να σου πω, εσύ αποφασίζεις για το αμάξι σου, αν το ένιωθες χαλαρό έτσι πρέπει να είναι Bmw οδηγάς, δεν είναι κανένα kadett ή manta ... αν είχε κενά η κρεμαγιέρα θέλει αλλαγή ή επισκευή...
    Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.

13. The Following User Says Thank You to JiMk86 For This Useful Post:

BILL007 (19-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κι εγω μαζι σας!! Οποτε εχουμε καποιον που να ξερουμε οτι θα μας κανει σωστη ευθυγραμμιση και θα μας εκτυπωσει και τιμες;

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ξερω απο ποια περιοχη εισαι οποτε απλα προτεινω:

Διονυσοπουλος στο Αγιο Ιωαννη !
    Εχω ακουσει τα καλυτερα πηγα και εμεινα ευχαριστημενος !
    Ειναι λιγο τσιμπημενος αλλα φαινεται οτι γνωριζει το αντικειμενο!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

16. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

BILL007 (20-11-15)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP