Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Θέμα: Αγορά Z3 και παράκληση για πληροφορίες

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

το τελευταίο δε μου φαίνεται καλό.γενικά κοιτα να έχει roll bars.ζαντολάστιχα μέχρι 17 για πολλούς οικονομικούς λόγους , και προφυλακτηρες απο 2.8 να δείχνει πιο ωραιο αν βρεις.
    ρίξε ενα κουβά νερο στο πορτ μπαγκαζ και πάνω απο τα καθίσματα στην κουκουλα να δεις αν είναι "τρυπιο" , η ζελατίνα να είναι καθαρή.γενικά να φαίνεται περιποιημένο γιατι ολα αυτα θα τα πληρώσεις διπλά!

2. The Following User Says Thank You to bmwz3 For This Useful Post:

htdent (14-11-15)

Rides
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwz3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το τελευταίο δε μου φαίνεται καλό.γενικά κοιτα να έχει roll bars.ζαντολάστιχα μέχρι 17 για πολλούς οικονομικούς λόγους , και προφυλακτηρες απο 2.8 να δείχνει πιο ωραιο αν βρεις.
    ρίξε ενα κουβά νερο στο πορτ μπαγκαζ και πάνω απο τα καθίσματα στην κουκουλα να δεις αν είναι "τρυπιο" , η ζελατίνα να είναι καθαρή.γενικά να φαίνεται περιποιημένο γιατι ολα αυτα θα τα πληρώσεις διπλά!
    Το τελευταίο το έβαλα μόνο κ μόνο επειδή είναι η έκδοση με τα 144. Δεν το έχω δει από κοντά καν. Το plan A είναι το μπλε και, εάν αποτύχει στον έλεγχο μάλλον προσανατολίζομαι είτε στο να κατέβω Αθήνα, είτε στο να ψάξω για τπτ άλλο.. Ένας ακόμη λόγος που θεωρώ την κουκούλα σχετικά καλή (αν και θα το κάνω αυτό με τον κουβα) είναι πως ο έμπορος που το πουλάει το έχει σε ανοικτό parking 2 μήνες plus. Εάν ήταν τρύπιο δε θα το έβαζε κάτω από υπόστεγο? Ξέρεις αν είχαν τότε τα Z3 ESP? Η αγγελία αναφέρει ESP και μ κάνει εντύπωση

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP