Αντε και το πηρα το 330.........τα τελη και την ασφαλεια να στειλω στην Μπιρμπιλη να τα πληρωσει αγαπητε συμφουριτη?
Τη αποδειξη της βενζινης να την στειλω στο Λοβερδο?
Θα συμφωνησω μαζι σου στο εξης.....ΝΑΙ οσο μενω με την μαμα και τον μπαμπα σπιτι μπρω να συντηρησω και Μ3 ....οταν θα μπω στο λουκι του ενοικειου η' στεγαστικου δανειου....μαλλον θα το χαιρεται ο συνταξιουχος ο πατερας μου (καλη του ωρα ωπου και αν ειναι ;-) )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zoikarios : 19-04-10 στις 02:01
Η γυναίκα δεν βλέπει ποτέ αυτά που κάνετε γι' αυτήν. Βλέπει μόνο αυτά που δεν κάνετε.
Στο φέρνω από δω, στο φέρνω από κει, θα στο πω και αλλιώς... δεν είναι όλα τα 330 3.000cc... υπάρχουν και 330 που είναι 320... και πάντα είναι μεταχειρισμένα.... και πολύ φθηνότερα από ένα 116 καινούριο. Η διαφορά στην κατανάλωση είναι σίγουρα μεγαλύτερη από του 116 και ελάχιστα μεγαλύτερη από ένα 320. Η διαφορά στα τέλη κυκλ. και την ασφάλεια του "320" από το 116 είναι 350-400 ευρώ το χρόνο...
Αυτο που λες ειναι το αυτονοητο.....ποιο 330 απο μετατροπη στην Ελλαδα ειναι δηλωμενο ως 330....1,2,3 παντως πανω απο 5 κανενα (μιλαμε για το θεμα μετατροπη 316-320 ------->330) οποτε εχουμε και λεμε....
184ε πληρωνα τελη στο 316
521ε στο παρανομο 330 ηλωμενο ως 2λιτρο
680ε στο νομιμα 330.....αν ειναι απο 2000-2004
εεε να μην ανεβασω και την ασφαλεια....εδω μοτερ και τα συναφη αλλαξα,,,κατι γινεται,,,,βαλε και κανα 600ε την ασφαλεια//πηγαμε στα 1121ε αμεσως αμεσως οιστευω εχω διαφορα...τωρα με την βενζινουλα μας την αγαπημενη...ΟΟΟΟΟοοοοοοο Σουλταν παρε και 1,55-1,70 το λιτρο....
Ειναι πολλα τα φραγκα για το μεσο-ελληνα-γκαζιαρη οδηγο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zoikarios : 19-04-10 στις 02:23
Η γυναίκα δεν βλέπει ποτέ αυτά που κάνετε γι' αυτήν. Βλέπει μόνο αυτά που δεν κάνετε.
και 316 Μ3 έχει.....
Δεν έχω πρόχειρα τα τέλη, δεν τα αμφισβητώ πάντως...
Η ασφάλεια του 320 2.2 15 φορ. ίπποι σε καλή εταιρία (χωρίς πρόβλημα) είναι 800 ευρώ το χρόνο ...και με πρόσθετες καλύψεις, οδική βοήθεια, μερική/ολική κλοπή, θραύση κλπ
...όποιος ψάχνει βρίσκει....![]()
με αγχώσατε παίδες... χαχα
δεν νομιζω στην παρουσα φαση να χρειαζετε αγχος...
αυτο που χρειαζετε ειναι υπομονη κ μεθοδικοτητα...
αλλος βιαζεται να πουλησει...(προβλημα ρευστοτητας ηδη υφισταται)
αν περιμενεις λιγο θα τυχεις πολλων ευκαιριων....!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!