Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 63

Θέμα: [E46] Μετατροπή Ε46 2.0 Valvetronic 143hp σε 330ci 231hp+chip tuning

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

πιστευω πως υπαρχουν πλεον καποιοι αρκετα σοβαροι μηχανικοι που σε αντιμετωπιζουν με επαγγελματισμο και οσο το δυνατο με ειλικρινεια. Το να κανεις μια σωστη μετατροπη σε ενα απο αυτους ειναι κατι πλεον αρκετα απλο (μιας και προκειται για bοlt οn εφαρμογη, βγαλε - βαλε) μιας και δεν αναφερομαι στον ορο βελτιωση με aftermarket υλικα με τυχον αμφιβολου αποτελεσματα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα συμφωνησω μαζι σου σε αρκετα απο τα γραφομενα σου φιλε μου. Αυτο που θα ηθελα να σε ρωτησω αν ο οποιοσδηποτε βελτιωτης σου ελεγε να αναλαβει αυτος να βρει τα πραγματα της μετατροπης και να την υλοποιησει δινοντας σου και εγγυηση καλης λειτουργιας της ολης μετατροπης θα προχωρουσες το εγχειρημα σου ή παλι θα ησουν διστακτικος?
    Προσεξε να δεις εδω τι παιζεται τωρα...
    "Όποιος είναι απρόσεκτος με την αλήθεια στα μικρά ζητήματα, δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στα μεγάλα ζητήματα."

Δηλαδη τι θελω να πω, οτι εδω ενα φιλτρο αερος πας να περασεις ή φιμε μεμβρανες και παλι ενω ειναι κατι απλο ο απεναντι σου δεν μπορει να σου δωσει το 100% της εμπιστοσυνης του προς τα εσενα απο εγγυηση καλη λειτουργιας μεχρι και οτι θα σε καλυψει και απο δικο του λαθος.Επεισης το να μπω σε μια διαδικασια να "ενεργοποιησω" μια ομαδα ανθρωπων να κινηθει ωστε να εξυπηρετησουν εμενα με το αζημιωτο χωρις να δω κατι ή να συμμετεχω και εγω ενεργα ειναι σαν να ημαστε στο καζινο στο λουτρακι και παιζουμε κουλοχερι και πιστευουμε οτι δεν ειναι "πειραγμενο" το μηχανημα.Αλλωστε να σκασω σε αυτη την περιοδο 6-8.000ε για κατι το οποιο ξερω οτι μπορει μεν να λειτουργει αλλα πρεπει να του ριξω και αλλο χρημα επανω σε αυτο..θα σκεφτω σοβαρα μια λυση στο να παρω ακομα και καποιο αλλο αυτοκινητο...αλλωστε θα ηταν πολυ ενδιαφερον απο τους admin να ανοιξουν ενα thread-δημοσκοπηση ωπου να μαθουμε και να συμμετεχουμε ενεργα με τι τροπο αγοραστηκαν τα αυτοκινητα μας ,αν τα συντηρουμε ανετα ή δυσκολα και επεισης ακομα και σε ποια κατηγορια επαγγελματικης αποκαταστασης βρισκομαστε..πιστευω θα ηταν ενα "καυτερο" thread με πολλες ενδιαφερουσες τοποθετησεις ωστε να μαθουμε σε τετοιες δυσκολες συγκυριες αν πραγματι αυτα που σκεφτομαστε πριν κοιμηθουμε "πατανε" και με τις σκεψεις των υπολοιπων εδω μεσα ....!(παντα καλοπροαιρετα!)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zoikarios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσεξε να δεις εδω τι παιζεται τωρα...
    "Όποιος είναι απρόσεκτος με την αλήθεια στα μικρά ζητήματα, δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στα μεγάλα ζητήματα."

Δηλαδη τι θελω να πω, οτι εδω ενα φιλτρο αερος πας να περασεις ή φιμε μεμβρανες και παλι ενω ειναι κατι απλο ο απεναντι σου δεν μπορει να σου δωσει το 100% της εμπιστοσυνης του προς τα εσενα απο εγγυηση καλη λειτουργιας μεχρι και οτι θα σε καλυψει και απο δικο του λαθος.Επεισης το να μπω σε μια διαδικασια να "ενεργοποιησω" μια ομαδα ανθρωπων να κινηθει ωστε να εξυπηρετησουν εμενα με το αζημιωτο χωρις να δω κατι ή να συμμετεχω και εγω ενεργα ειναι σαν να ημαστε στο καζινο στο λουτρακι και παιζουμε κουλοχερι και πιστευουμε οτι δεν ειναι "πειραγμενο" το μηχανημα.Αλλωστε να σκασω σε αυτη την περιοδο 6-8.000ε για κατι το οποιο ξερω οτι μπορει μεν να λειτουργει αλλα πρεπει να του ριξω και αλλο χρημα επανω σε αυτο..θα σκεφτω σοβαρα μια λυση στο να παρω ακομα και καποιο αλλο αυτοκινητο...αλλωστε θα ηταν πολυ ενδιαφερον απο τους admin να ανοιξουν ενα thread-δημοσκοπηση ωπου να μαθουμε και να συμμετεχουμε ενεργα με τι τροπο αγοραστηκαν τα αυτοκινητα μας ,αν τα συντηρουμε ανετα ή δυσκολα και επεισης ακομα και σε ποια κατηγορια επαγγελματικης αποκαταστασης βρισκομαστε..πιστευω θα ηταν ενα "καυτερο" thread με πολλες ενδιαφερουσες τοποθετησεις ωστε να μαθουμε σε τετοιες δυσκολες συγκυριες αν πραγματι αυτα που σκεφτομαστε πριν κοιμηθουμε "πατανε" και με τις σκεψεις των υπολοιπων εδω μεσα ....!(παντα καλοπροαιρετα!)
    θα χτυπουσε κοκκινο το θρεντ λογω προσωπικων δεδομενων

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτο θα το δει η "διοικηση" του φορουμ αν θα πρεπει να μπει ή οχι ...παρομοιες δημοσκοπησεις εχουνε γινει και πιστευω πιανουν για τα "καλα" το παλμο !

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτο θα το δει η "διοικηση" του φορουμ αν θα πρεπει να μπει ή οχι ...παρομοιες δημοσκοπησεις εχουνε γινει και πιστευω πιανουν για τα "καλα" το παλμο !
    το αποτελεσμα ομως θα παραμεινη αιωλο καθως οι περισσοτεροι αποφασιζουν με βαση την δικη τους δυνατοτητα.
    το μονο που προσφερεται σε τετοιες δημοσκοπησεις ειναι απλα χωρος για παραθεση προσωπικων εμπειριων.
    σιγα μην αποφασισει ενα μελος την μετατροπη και εντελει την οικονομικη του "πολιτικη" με βαση τι θα πω εγω η εσυ η ο ταδε(βεβαια θα αντλησει καποιες γνωσεις τεχνικου ενδιαφεροντος μονο καθως οι τιμες ποικιλουν)
    ειναι πολυ απλο και απορω γιατι πλατιαζουμε!
    οποιος δεν μπορει κανονικα καταφευγει σε "ημιμετρα" που πολλες φορες δικαιωνουν απολυτα την επιλογη του.

Rides
    1

Προεπιλογή

Ημιμετρο να κανω την μετατροπη δεν θα το ελεγα οσο ποιο πολυ ποθος για αυτο....!(αν μιλας για τετοια ημιμετρα)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ημιμετρο να κανω την μετατροπη δεν θα το ελεγα οσο ποιο πολυ ποθος για αυτο....!(αν μιλας για τετοια ημιμετρα)
    φιλε μου εχεις καλο επιπεδο στην γραφη σου,καταλαβαινεις τι εννοω λεγοντας "ημιμετρο" οχι το γνησιο το αυθεντικο μεγαλυτερου κυβισμου αυτοκινητο που θα ηθελε αλλα δεν μπορει να εχει αυτος που κανει τετοια ονειρα.
    δεν εννοω κυριολεκτικα ημιμετρο δηλαδη αντε ξεκιναμε και αλλαζουμε με οτι βρουμε και μετα αρχιζουν τα οργανα με βλαβες,ελατωματα κλπ.

Rides
    1

Προεπιλογή

Υ.Γ "Είμαι πραγματικά πλούσιος διότι το εισόδημά μου είναι μεγαλύτερο από τα έξοδά μου και τα έξοδά μου είναι ίσα με τις επιθυμίες μου."

Μπορω εστω και με το "ψωριαρικο" 116i Joy με 122hp να ειμαι ευχαριστημενος χωρις να σπαζοκεφαλιαζω τον εαυτο μου και να τρωγομαι πως ο μ..@@κας ο γειτονας καταφερνει και συντηρει το 320coupe (και καλα πουλησε ενα χωραφι και το πηρε)..εκει πιστευω θα πρεπει να αναζητησουμε και να πουμε "ποιο ειναι το επομενο βημα απο την στιγμη που ειμαι ενταξει;;;;;"
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zoikarios : 19-04-10 στις 01:45

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μην το λες έτσι.... η διαφορά στην κατοχή-συντήρηση του 116 με το 320 είναι μερικά "σουβλάκια" το χρόνο ..το πολύ 500-600 ευρώ... (για 10000χλμ ετήσια χρήση)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην το λες έτσι.... η διαφορά στην συντήρηση του 116 με το 320 είναι μερικά "σουβλάκια" το χρόνο ..το πολύ 500-600 ευρώ... (για 10000χλμ ετήσια χρήση)
    Εξαρταται παντα ποσο πεινας....
    Η γυναίκα δεν βλέπει ποτέ αυτά που κάνετε γι' αυτήν. Βλέπει μόνο αυτά που δεν κάνετε.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP