Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιό θα επιλέγατε για all rounder???

Ψήφισαν
54. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • FORD FOCUS RS MK1

16 29,63%
  • CIVIC TYPE-R EP3

24 44,44%
  • VW GOLF GTI V

14 25,93%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 109

Θέμα: Επιλογή αυτοκινήτου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όσο περναει ο καιρος και διαβαζω forum ανακαλύπτω πράγματα για το καθένα αυτοκίνητο ξεχωριστά.

Το RS εχει δυσκολια στην ευρεση καποιων ανταλλακτικων και ειναι και καποια πανακριβα σε επιπεδα ///Μ και παραπανω (συμπλέκτης AP,αντλία νερού κτλ τα οποία ΔΕΝ υπάρχουνε σε aftermarket ή αλλου κατασκευαστή!!!!!!!)

Το type-r το παρατηρω,το κοιταω απο εδω,το κοιταω απο εκει και δεν μπορω να χωνεψω την εμφανιση του με τιποτα ακομα...ισως μια δοκιμη να με πεισει,τί να πω.....

Το GTI η λογική μου λεει οτι αυτη πρεπει να ειναι η επιλογη μου,πολυ ωραιο εμφανισιακα,εξοπλισμος πλουσιοτατος αναλογα την εκδοση,πολυ αξιοπιστο και ανταλλακτικα παντου χωρις καμια δυσκολια και λογικες τιμες.

Μπονους και η λογικη καταναλωση και προφανως αυτος ειναι ο λογος που κυκλοφορουνε ασταματητα καθημερινα και τα βλεπω παντου.

Για να δουμε που θα καταληξουμε.
    insane in the ///Midbrain

2. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (11-11-15), micz (11-11-15)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσο περναει ο καιρος και διαβαζω forum ανακαλύπτω πράγματα για το καθένα αυτοκίνητο ξεχωριστά.

Το RS εχει δυσκολια στην ευρεση καποιων ανταλλακτικων και ειναι και καποια πανακριβα σε επιπεδα ///Μ και παραπανω (συμπλέκτης AP,αντλία νερού κτλ τα οποία ΔΕΝ υπάρχουνε σε aftermarket ή αλλου κατασκευαστή!!!!!!!)

Το type-r το παρατηρω,το κοιταω απο εδω,το κοιταω απο εκει και δεν μπορω να χωνεψω την εμφανιση του με τιποτα ακομα...ισως μια δοκιμη να με πεισει,τί να πω.....

Το GTI η λογική μου λεει οτι αυτη πρεπει να ειναι η επιλογη μου,πολυ ωραιο εμφανισιακα,εξοπλισμος πλουσιοτατος αναλογα την εκδοση,πολυ αξιοπιστο και ανταλλακτικα παντου χωρις καμια δυσκολια και λογικες τιμες.

Μπονους και η λογικη καταναλωση και προφανως αυτος ειναι ο λογος που κυκλοφορουνε ασταματητα καθημερινα και τα βλεπω παντου.

GTI με DSG και ηλιοροφή είναι η επιλογή Γιάννη. Τα υπόλοιπα δεν είναι αυτοκίνητα αλλά παιχνίδια....
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

4. The Following 2 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

micz (11-11-15), stef (11-11-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    GTI με DSG και ηλιοροφή είναι η επιλογή Γιάννη. Τα υπόλοιπα δεν είναι αυτοκίνητα αλλά παιχνίδια....
    Και το golf , δεν είναι αυτοκίνητο ... είναι golf....

Κάποτε η διαφήμιση έλεγε.... αυτοκίνητο ή golf ???

6. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

BILL007 (11-11-15), DaywalkeR (11-11-15), diosak (12-11-15)

Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων

Σε πάει η καρδιά να γίνεις VAGίτης για κάτι λιγότερο από Porsche;
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

8. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

diosak (12-11-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP