Eχω κουραστει να αισθανομαι ο βλακας που πληρωνει αναμεσα στους "αλλους" που δεν πληρωνουν....
Ημαρτον πια...
Να μην παει κανεις για μπανιο στις παραλιες αυτες.ΚΑΝΕΙΣ
Πληρώνω και είσοδο και ξαπλώστρα / ομπρέλα όπως και πέρυσι
Περνάω την είσοδο αγνοώντας τον σεκουριτά & πληρώνω ξαπλώστρα / ομπρέλα αν καθήσω
Τσ τσ αυτά είναι ψίχουλα για μένα. Πάω μόνο Αστέρα ή Grand Resort με 40 Ε είσοδο & ξαπλώστρα ΔΩΡΕΑΝ
δεν πηγαινω σε οργανωμενες παραλιες.
σιχαινομαι το μπανιο και δεν ξερω και κολυμπι.
Ω μοντιέ, κελ ντεκαντανς... κανω μπανιο μονο στην ιδωτικη μου παραλια ή σε καποια απο τις πισινες στις επαυλεις και το γιωτ μου.
Eχω κουραστει να αισθανομαι ο βλακας που πληρωνει αναμεσα στους "αλλους" που δεν πληρωνουν....
Ημαρτον πια...
Να μην παει κανεις για μπανιο στις παραλιες αυτες.ΚΑΝΕΙΣ
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Δυστυχώς λόγω παιδιών κτλ μου είναι δύσκολο να πάω σε μη-οργανωμένη παραλία. Παλαιότερα ήταν αλλιώς....
Γιάννη για την εκμετάλευση αναφέρομαι, άρα μου λες ότι και η εκμετάλευση είναι κατά κάποιο τρόπο 'παράνομη'?
Αν είναι έτσι τότε κάνω στην άκρη τον σεκιουριτά και μπαίνω. Αν καλέσουν την αστυνομία βρίσκω το δίκιο μου or what ??
Θυμάμαι συγκεκριμένο σκηνικό πέρυσι στο Yabanaki όπου τουρίστες Γερμανοί πλήρωσαν είσοδο και ήρθαν να καθίσουν σε δύο ξαπλώστρες δίπλα μας. Μετά από λίγο έρχεται και ο πιτσιρικάς να τους ζητήσει άλλα 10 ευρώ για ομπρέλα / ξαπλώστρες. Πλήρωσαν οι άνθρωποι, αλλά το τι νεύρα είχαν μετά και το τι 'μας' έψαλαν γενικά (και με το δίκιο τους) ήταν το κάτι άλλο.
Παω Βουρβουρου (β'ποδι Χαλκιδικη), νοικιάζω μία βάρκα με 25 ευρώ όλη μέρα και πάω κρουαζιέρα σε όλα τα νησιά της περιοχής!!!!!
Ptboul (25-05-10)
Ποτέ μα ποτέ για μπάνιο στην Αττική δεν ξέρω είναι σαν να κοροιδεύω τον εαυτό μου ότι δεν είμαι ΑΘΗΝΑ.
Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?