Επειδή δεν έχω χρόνο αυτη τη στιγμή με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την επιλογή σου.... Η να σε μπερδέψω κι άλλο !!!!
Υγ έχω αλλάξει 3 ......

Επειδή δεν έχω χρόνο αυτη τη στιγμή με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την επιλογή σου.... Η να σε μπερδέψω κι άλλο !!!!
Υγ έχω αλλάξει 3 ......

Τα σέρβις του Tmax είναι ανα 5000 λάδια και στις 20000 το μεγάλο που μάξιμουμ βγαίνει 400ε. Ο ιμάντας κίνησης (οχι μετάδοσης) αλλάζει στις 100000!!!! Το BMW έχει αντίστοιχα σε κόστος σέρβις. Το BMW έχει κινητήρα κατασκευασμένο από την kymko αλλά με σχεδιασμό της BMW.ο τραχύς ήχος του κινητήρα οφείλεται στην μετάδοση η οποία ειναι με φυγοκεντρικο συμπλέκτη αντι με δισκάκια που έχει το Tmax.

Δείτε και κλάψτε
VanVIC (07-11-15)

Εμείς να κλάψουμε η αυτός που έχωσε μια περιουσία σε σκούτερ?
γιάμα σουτ εσύ!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
aggelosmk2 (05-09-17), KalpasM3 (26-02-16)

Χαχα αύριο θανο τα υπόλοιπα σήμερα δεν προλαβαίνω να κάνω άλλον έναν tmaxa!!! Χαχαχα

Χαχα δεν μιλάω εγώ Γιώργο !!!καλό αυτό του Badan αλλά ρίξτε και μια μάτια στου lazareth!!!
pilot (07-11-15)

Ναι ρε φίλε, τα 'παμε..υπερτούμπανα και εντυπωσιακά αλλά...γιατί?? Οσο για τα 500ρικα στα σέρβις ακόμα δεν μπορώ να τα χωνέψω..στο Μ3 δεν έχω δώσει ποτέ 500!!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
pilot (08-11-15)

το bmw ειναι ομορφο. το ιδιο και το yamaha.
Eγω θα πω tmax γτ ειναι ενα μοντελο που εχει περασει 3 γενιες μεχρι στιγμης ακρος επιτυχημενες ενω το bmw ειναι η πρωτη προσπαθεια της εταιριας και ΟΤΙ και αν μου πειτε θα υπαρξουν και παιδικες ασθενειες