Προς εξιστορηση της αληθειας..
Εκεινο το βραδυ ο Ποντικης ηταν το κομμαντο αυτοκτονιας (ενα απο τα πολλα της παραγκοΜητροπουλοΣπαθοΚοκ καλικης εποχης)..
Ημουν μεσα και φαινεται σε καποια στιγμιοτυπα οτι ο κοσμος ειναι ετοιμος για ντου,ακουγοταν πολλες φορες στα μεγαφωνα να μην μπουμε μεσα ,σκαρφαλωμενοι στα καγκελα απο την αηδια με τις κοκκινες ...
Πολυ καλα κανανε και βρηκανε αυτον τον τροπο να διακοπει το ματς προκειμενου να θρηνουσαμε θυματα οπως θα ηθελαν τα κομαντα...
Επειδη βλεπω οι γαυροι επιμενουν και δεν κανουν τουλαχιστον λιγο πισω αγαπητε Koyotte μηπως εχεις το βιντεο με το αλλο μεγαλο κομμαντο τον Δημητροπουλο παλι στην Φιλαδελφεια χωρις κοσμο να το θαυμασουμε ??
2ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ....
Ξερεις την νυχτα που ο μπραβος(ποιου αραγε?) εβγαλε το περιστροφο στο memebers club και την επομενη ο πατρινος ρεφερι παρελαβε την 500ρα μερσεντες με κοκκινη ταινια δωρου...
Οταν κερδιζατε δικαια κανεις δεν μιλαγε μην μας τα πρηζετε λοιπον ..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 04-11-15 στις 14:12
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Ισως εκεινο το βραδυ πληρωσαμε μονο τον Ποντικη και οχι τον εποπτη που μετρησε το γκολ της Αεξαρας ενω ξεκινησε καθαρα απο οφσαιντ.
Επιλεκτικη μνημη!
Θαυμάστε λοιπόν: Ο Καλιτζάκης που πήγε να κόψει στα δύο τον Τζιοβάνι. Μήπως δεν ήταν κόκκινη; Του Νινιάδη του παίρνει τα πόδια ή όχι;
Α! Πάρτε και λίγη κλάψα (στο 1.03 όλα τα λεφτά):
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Koyotte : 04-11-15 στις 14:27
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Konstantinos E60 (04-11-15)
Το παλικάρι δεν το ξέρω αν είναι ναρκομανής, εσύ πως το γνωρίζεις; Φυσικά, δεν λοιδορώ πρόσωπο, αλλά μια παγιωμένη κατάσταση που είναι η ατελείωτη κλάψα σας σαν ομάδα. Τώρα, αν θες να αποφύγεις να απαντήσεις σχετικά με αυτά που σου είπα για Τζιοβάνι και Νινιάδη, μιας και εσύ ζήτησες το βίντεο με το Δημητρόπουλο, μην μου το γυρνάς σε εξαγωγή συμπερασμάτων περί των προθέσεών μου, ούτε σε αιχμές περί του χαρακτήρα μου. Δεν με ξέρεις, όπως κι εγώ εσένα και δεν σου έκανα προσωπική επίθεση. Ειρωνείες και καλά "ποιος είναι για γέλια άραγε" , όχι σε μένα.
Παλικάρια κράζουμε καταστάσεις και γεγονότα. Προσωπικές αντιπαραθέσεις με ειρωνικά
σχόλια να τα αποφεύγουμε !
wheelman (23-11-15)