Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1006

Θέμα: Αγγελίες από το νετ 7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σε αυτη την 320 που περιγραφεις αυτο το τιμονι και αυτη η ακαμψια των δερματων δεν μπορει να ειναι των 110κ χλμτρων ...

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

ayto φοβαβαι οτι τα περισσοτερα ειναι αναληθη τα στοιχεία τους. και η κατασταση τους, το μεγαλυτερο ποσοστο των εμπορων δλδ που εχω δει ειναι αστα να πανε. Ελα μωρε δε βαριεσαι αυτο ειναι κλπ. Σου δινουν αναληθη στοιχεια,

ουτε οι ιδιοι ξερουν φυσικά πραγματα για το αυτοκινητο και δεν τους ενδιαφερει να σου πουν. Ενα μεγαλο ποσοστο ετσι λειτουργει. Ειδικά εκει Αθηνα το τι βρώμα εχω δει οσες φορες εχω συναναστραφει για αυτοκινητο με εμπορους δεν λεγεται.

Ενα καλο αμαξι θελουμε να παρουμε και να βρουμε εναν ανθρωπο να πουλαει και μας λεει την αληθεια. Και να μου πει και ενα φτερο να ειναι βαμμενο θελω να μου το πει, το προτιμω χιλιες φορες παρα να ψαχνω και να παιζω την κολοκυθια και να παιρνω δεκα τηλεφωνα απο εδω και απο εκει να δω αν αυτο που πουλαει ειναι αυτο και δεν ειναι αλλο.

Ενα απλο παραδειγμα. Εχουμε κλεισει τηλεφωνικά δλδ ενα 335 για αγορά ενας φιλος δλδ οχι εγω. εχουμε μιλησει το αυτοκινητο στις φωτογραφιες ετσι οπως το θελουμε. Και εχουμε επισημανει μπορει και 40 φορες οτι μην μας κανεις να κατεβαινουμε 500 χιλιμτρα τζαμπα εαν εχει κατι το αυτοκιντο.

Οχι το αυτοκινητο ειναι σαν καινουργιο, ειναι τζαμι κλπ. Και πηγαμε εκει, το αυτοκινητο το πηγαμε σε γωνστο μας BMW συνεργειο και ηταν τρακαρισμενο και βαμμενο απ ολη την δεξια πλευρα καθοτι ειχε φαει σουτ. Ζαντες βαμμενες, διαφορικο αλλαγμενο.

τι τον κανεις τωρα αυτον. εχε χαρη που κρατηθηκα και δεν τον εδειρα εκει επιτοπου γιατι ειχαμε προνοησει να δουμε αλλα 2 και φυγαμε τροχαδην.

Δεν ξερω αν γινομε αντιληπτος αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη.

3. The Following 10 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

A8hnaios (04-11-15), aristent (04-11-15), chrisgiapz3 (04-11-15), freddys (05-11-15), friendgr (04-11-15), giannis_compact (04-11-15), Konstantinos E60 (04-11-15), Panmilios (03-01-16), Vasilis M3 (05-11-15), Vassilis ///M (04-11-15)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

....φανταζομαι εχεις διαβασει το θρεντ του Πατρινου:
    BMW e46 compact!!!
    ...δυστυχως ειναι απιστευτοι(κρυψινοι) οι πωλητες,επαγγελματιες και ιδιωτες.....οχι ολοι,αλλα οι περισσοτεροι.

5. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (05-11-15), BILL007 (05-11-15)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....φανταζομαι εχεις διαβασει το θρεντ του Πατρινου:
    BMW e46 compact!!!
    ...δυστυχως ειναι απιστευτοι(κρυψινοι) οι πωλητες,επαγγελματιες και ιδιωτες.....οχι ολοι,αλλα οι περισσοτεροι.
    To χω δει Αρη.

Αυτο ακριβως. Το θεμα ειναι οτι δεν υπάρχει μπέσα, απο πολλούς που κανουν αυτη τη δουλεια.

7. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

aristent (05-11-15)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP