Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προπαγανδα λεγεται γιατι τα παρουσιαζουν μονοπλευρα.
    Μου λες για 9/10 αγωνιστικες γενικα και αοριστα.
    Με Λεβαδειακο δεν θυμαμαι να ευνοηθηκα, ουτε με Πανιωνιο, ουτε με Πλατανια και στα 2 παιχνιδια, ουτε με Πας Γιαννενα, ουτε με Παοκ, ουτε με Ατρομητο, ουτε με Ξανθη.
    Μενουν αυτα με Αεκ και Βεροια...! Αυτα ειναι τα 9 παιχνιδια? Εκτος κι αν τα 3 αραουτ θεωρουνται ευνοια
    Φιλε μου, το επαναλαμβανομενο ψέμα, γινεται αληθεια!

Το προβλημα του ελληνικου ποδοσφαιρου δεν ειναι τοσο η διαιτησια, οσο η ανταγωνιστικοτητα.
    Και προφανως ειναι ενα τελιως ξενερωτο πρωταθλημα οταν καθε χρονο το κατακτα η ιδια ομαδα.Ποσο μαλλον οταν κρινεται απο τον Νοεμβριο. Ουτε εγω το θελω αυτο.
    Αλλα φιλε μου δεν φταιει για ολα η διαιτησια, αλλα οι ομαδες που αντι να κοιταξουν να φτιαξουν σοβαρες υπολογισιμες ομαδες, εχουν πεταξει στον κοσμο το τυρακι της αδικιας!
    to lebadeiako 3 antepitheseis kathares 2 me dyo kopikan logo ofside , ta gaianena to idio , to goal xeri tou fortouni stin proti agonistiki , to oti pote den pairnoun mia kitrini oi dikioi sas , to goal enantion tou atromitou apo stimeno pou den yparxei . kathe xrono ta idia gia 20 xronia . kai syntiritai ayti i katastasi . kata ta alla den eunoithikate os tora fetos. kaneis den troei to sano sas pia . oute oi gauroi pou foroun pantelonia.

itan opos emas me to panathinaiko pou itan sigouro oti tha kerdisoume . giati tha mas sfyrizan san to gauro mono gia na xasei o bazelos.

kai epanalambano, den to xreiazeste kan fetos. einai kati san to sxoleio pou se diagonisma xereis tis apantiseis alla kaneis skonaki kai to xrisimopoioeis.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atha : 03-11-15 στις 11:10
    live free and drive hard

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP